QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 23:13)
Todėl, kad paralyžiuota esu - viena iš 1000 priežasčių. Pakaks? Ar dar tyčiosiesi, teologe, mokykloj neva dirbusi?
O diskursą, kaip aš savo broliui grožio pavydžiu, plėtokit, moteros, demonstruokit savo psichologines žinias.
Ką daugiau pasakyt: kas šią situaciją supranta, tas supranta.
Papildyta:
Ir žinot, kas dabar bus: Lutukė man pradės aiškint, kaip man su savo paralyžiuotu kūnu elgtis (rodyt - nerodyt) - ji gi žino geriau

Dar Burbė prisidės

Nes jų teoriją tai visiškai patvirtina
nu ir kas kad paralizuota? na ne visai kaip suprantu, jei cia rasai ar ne? tavo kompleksai tik tavo galvoje. kad paralizuota, tai negali nusifotkinti?
ir prie ko cia mano issilavinimai ir buve darbai, dar prirasyk padaveja, pardaveja, ofiso darbuotoja ir t.t. tu gali su manim kaip asmeniu snektis ne su mano profesija, issilavinimu?
oi gyvenciau, as Vilniniuje, ateiciau i svecius isjudinciau siek tiek i pasauli. Dabar sedi uzsikompleksavus, uzsidarius. Laisve gludi ne politikoje, ne ekonomikoje, net ne kune, kunai musu labai net riboti, net jei sveiki, laisve slypi tik musu psichikoje, dvasioje ir poziuryje i pasauli.
Na, jei nepavydi, tai kas blogai tada, kur tu cia iziurejai jo persekiojima? supranti nomalu komlimentai tarp zmoniu, bent man, visada stengiuosi aplinkinius pagirti, kazka grazaus pasakyti, nes gi ir zmogui smagu ir man smagu ir nuotaika pakyla, tau ne? tu visur kazkokius blogus dalykus bandai izvelgti?
Ne, as tau nepradesiu aiskinti, ka tau su tavo kunu daryti, tik sakau, kad jis paralizuotas, ar sergantis, tai visiskai neturetu taves itakoti del nuotrauku, kaip tik pasidarius grazia fotosesija gal geriau pasiijustum.
ziurek i Stephen Hawking suparalizuotas, sergantis sunkiom ligom, ir foktinos ir visur dalyvavo ir tese savo moksline veikla ir nieko zinok visai simpatiskas zmogus, svarbu kiek nuveike, kiek atrado.
bet jei tau tokios temos jautrios, kam is vis jas iskelei, kam apie jas vis sneki, jei to nenori, nekisk ju vel ir vel, as galiu visiskai nerasyti nei apie tave, nei tavo seima, nei tavo profesija, isvaizda, man tai nera idomu, man idomiau diskutuoti ivariom temom apie pasauli, apie seima, santykius zmoniu, nesok i asmeniskumus ir apie juos nesnekesim