Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 22:06)
Supratau biggrin.gif

Bet tikrai baisu, kad tu su tokiu savo suvokimo lygiu, dirbi su žmonėmis. Tai yra žemiau bet kokio dugno. O jei dar jie nuo tokių tavo sprendimų priklauso? unsure.gif  blink.gif

Ne, na, man įdomu: UK va taip gali su tokio lygio psichologijos suvokimu žmogus dirbti su pažeidžiamais žmonėmis? Katastrofa.

pastinike tu nedirbus gyvenime su zmonem bendravusi irgi panasu minimaliai, net mokykloje nemacius patyciu apie ka tu is vis sneki paie savo imaginary world? ir kaip jame turetu buti?

tu neziurek i Uk ziurek i Lietuva iseik pabendrauk su zmonemis, ne sventieji aplink zinok, eiliniai zmones. Aplamai pazeidziamas zmogus traktuojamas kaip izeidziantis kreipinys, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
paštininkė vėl miršta be dėmesio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 23:09)
Tai jau jo - tiesiai.

Su tuo ir sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 22, 22:11)
paštininkė vėl miršta be dėmesio? smile.gif

negaila butu to demesio duot, jei ji ta demesi adekaciai priimtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 21:49)
apie brolius pati parasei, as tik paziurejau kaip atrodo tavo broliukai, nes save tai slepi, kodel?

Todėl, kad paralyžiuota esu - viena iš 1000 priežasčių. Pakaks? Ar dar tyčiosiesi, teologe, mokykloj neva dirbusi?

O diskursą, kaip aš savo broliui grožio pavydžiu, plėtokit, moteros, demonstruokit savo psichologines žinias.

Ką daugiau pasakyt: kas šią situaciją supranta, tas supranta.
Papildyta:
Ir žinot, kas dabar bus: Lutukė man pradės aiškint, kaip man su savo paralyžiuotu kūnu elgtis (rodyt - nerodyt) - ji gi žino geriau biggrin.gif Dar Burbė prisidės biggrin.gif Nes jų teoriją tai visiškai patvirtina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 23:16
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 23:13)
Todėl, kad paralyžiuota esu - viena iš 1000 priežasčių. Pakaks? Ar dar tyčiosiesi, teologe, mokykloj neva dirbusi?

O diskursą, kaip aš savo broliui grožio pavydžiu, plėtokit, moteros, demonstruokit savo psichologines žinias.

Ką daugiau pasakyt: kas šią situaciją supranta, tas supranta.
Papildyta:
Ir žinot, kas dabar bus:  Lutukė man pradės aiškint, kaip man su savo paralyžiuotu kūnu elgtis (rodyt - nerodyt) - ji gi žino geriau biggrin.gif  Dar Burbė prisidės biggrin.gif Nes jų teoriją tai visiškai patvirtina  biggrin.gif  biggrin.gif

nu ir kas kad paralizuota? na ne visai kaip suprantu, jei cia rasai ar ne? tavo kompleksai tik tavo galvoje. kad paralizuota, tai negali nusifotkinti?
ir prie ko cia mano issilavinimai ir buve darbai, dar prirasyk padaveja, pardaveja, ofiso darbuotoja ir t.t. tu gali su manim kaip asmeniu snektis ne su mano profesija, issilavinimu?

oi gyvenciau, as Vilniniuje, ateiciau i svecius isjudinciau siek tiek i pasauli. Dabar sedi uzsikompleksavus, uzsidarius. Laisve gludi ne politikoje, ne ekonomikoje, net ne kune, kunai musu labai net riboti, net jei sveiki, laisve slypi tik musu psichikoje, dvasioje ir poziuryje i pasauli.

Na, jei nepavydi, tai kas blogai tada, kur tu cia iziurejai jo persekiojima? supranti nomalu komlimentai tarp zmoniu, bent man, visada stengiuosi aplinkinius pagirti, kazka grazaus pasakyti, nes gi ir zmogui smagu ir man smagu ir nuotaika pakyla, tau ne? tu visur kazkokius blogus dalykus bandai izvelgti?

Ne, as tau nepradesiu aiskinti, ka tau su tavo kunu daryti, tik sakau, kad jis paralizuotas, ar sergantis, tai visiskai neturetu taves itakoti del nuotrauku, kaip tik pasidarius grazia fotosesija gal geriau pasiijustum. mirksiukas.gif

ziurek i Stephen Hawking suparalizuotas, sergantis sunkiom ligom, ir foktinos ir visur dalyvavo ir tese savo moksline veikla ir nieko zinok visai simpatiskas zmogus, svarbu kiek nuveike, kiek atrado. mirksiukas.gif

bet jei tau tokios temos jautrios, kam is vis jas iskelei, kam apie jas vis sneki, jei to nenori, nekisk ju vel ir vel, as galiu visiskai nerasyti nei apie tave, nei tavo seima, nei tavo profesija, isvaizda, man tai nera idomu, man idomiau diskutuoti ivariom temom apie pasauli, apie seima, santykius zmoniu, nesok i asmeniskumus ir apie juos nesnekesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 23:44)
nu ir kas kad paralizuota? na ne visai kaip suprantu, jei cia rasai ar ne? tavo kompleksai tik tavo galvoje. kad paralizuota, tai negali nusifotkinti?
ir prie ko cia mano issilavinimai ir buve darbai, dar prirasyk padaveja, pardaveja, ofiso darbuotoja ir t.t. tu gali su manim kaip asmeniu snektis ne su mano profesija, issilavinimu?

oi gyvenciau, as Vilniniuje, ateiciau i svecius isjudinciau siek tiek i pasauli. Dabar sedi uzsikompleksavus, uzsidarius. Laisve gludi ne politikoje, ne ekonomikoje, net ne kune, kunai musu labai net riboti, net jei sveiki, laisve slypi tik musu psichikoje, dvasioje ir poziuryje i pasauli.

Na, jei nepavydi, tai kas blogai tada, kur tu cia iziurejai jo persekiojima? supranti nomalu komlimentai tarp zmoniu, bent man, visada stengiuosi aplinkinius pagirti, kazka grazaus pasakyti, nes gi ir zmogui smagu ir man smagu ir nuotaika pakyla, tau ne? tu visur kazkokius blogus dalykus bandai izvelgti?

Ne, as tau nepradesiu aiskinti, ka tau su tavo kunu daryti, tik sakau, kad jis paralizuotas, ar sergantis, tai visiskai neturetu taves itakoti del nuotrauku, kaip tik pasidarius grazia fotosesija gal geriau pasiijustum.  mirksiukas.gif

ziurek i Stephen Hawking suparalizuotas, sergantis sunkiom ligom, ir foktinos ir visur dalyvavo ir tese savo moksline veikla ir nieko zinok visai simpatiskas zmogus, svarbu kiek nuveike, kiek atrado. mirksiukas.gif 

bet jei tau tokios temos jautrios, kam is vis jas iskelei, kam apie jas vis sneki, jei to nenori, nekisk ju vel ir vel, as galiu visiskai nerasyti nei apie tave, nei tavo seima, nei tavo profesija, isvaizda, man tai nera idomu, man idomiau diskutuoti ivariom temom apie pasauli, apie seima, santykius zmoniu, nesok i asmeniskumus ir apie juos nesnekesim  mirksiukas.gif

Na, ar nesakiau - aiškina, kaip elgtis, nė situacjos nemačius.

Čia mūsų Lutukė. Savo pavyzdžiu parodžiau, kaip ji aiškina apie "visą pasaulį". Ir todėl aš ja netikiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 23:48)
Na, ar nesakiau - aiškina, kaip elgtis, nė situacjos nemačius.

Čia mūsų Lutukė. Savo pavyzdžiu parodžiau, kaip ji aiškina apie "visą pasaulį". Ir todėl aš ja netikiu.

ir vel nieko nesupratai biggrin.gif ko tai nesitebiu, tiek to.
Ziurek, kol apie mane nemeluosi , nesmeisi, neiskraipinesi mano zinuciu, tol as taves niekaip neliesiu. Gyvenk tu kaip nori, snekek ka nori, turek kokias nori paziuras, tik nemeluok. viskas, pasakiau, ka norejau, kas nores supras, kas nenores, tam neikisi. yra daug idomiu kitu temu apie ka galima snektis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 23:44)
oi gyvenciau, as Vilniniuje, ateiciau i svecius i

Rimtai, manai, kad turėtum tokią teisę?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 00:03)
Rimtai, manai, kad turėtum tokią teisę?

as jau parasiau nebetesiu diskusijos apie tave. nenori suprasti, ka rasau, isizeidineji, na tai ir nereikia, man to tikrai nereikia ir ne taip baisiai idomu, kad testi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 00:02)
ir vel nieko nesupratai  biggrin.gif ko tai nesitebiu, tiek to.
Ziurek, kol apie mane nemeluosi , nesmeisi, neiskraipinesi mano zinuciu, tol as taves niekaip neliesiu. Gyvenk tu kaip nori, snekek ka nori, turek kokias nori paziuras, tik nemeluok. viskas, pasakiau, ka norejau, kas nores supras, kas nenores, tam neikisi. yra daug idomiu kitu temu apie ka galima snektis.  mirksiukas.gif

Tu tik niekam nemeluok, teisuole, teologe. Ar ne perdaug aplink tave meluojančių? Ar ne centrinė esi?

Rašysiu, apie ką norėsiu. Ir gyvensiu, kaip lemta. Svarbu - prasmingai.

O tu ir toliau trainiokis po svetimų vyrų profilius ir jiems žarstyk savo komplimentus. Na, nuoširdžiai tikiu, kad ir tavo vyras tą patį daro: trainiojasi po svetimų moterų profilius ir žarsto joms komplimentus - "šita verta grieko!". Tradicinė šeima: sėkmės jums!

Lutuke, tu nejauti niuansų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 vasario 2022 - 00:18

Tu tik niekam nemeluok, teisuole, teologe. Ar ne perdaug aplink tave meluojančių? Ar ne centrinė esi? Rašysiu, apie ką norėsiu. Ir gyvensiu, kaip lemta. Svarbu - prasmingai. O tu ir toliau trainiokis po svetimų vyrų profilius ir jiems žarstyk savo komplimentus. Na, nuoširdžiai tikiu, kad ir tavo vyras tą patį daro: trainiojasi po svetimų moterų profilius ir žarsto joms komplimentus - "šita verta grieko!". Tradicinė šeima: sėkmės jums! Lutuke, tu nejauti niuansų.
Tau taip demesio mano reikia?   Na ne, jus cia tik kelios,kurios nuolat kuria pasakas apie mane, tikrai ne daug ir jus ne aplink mane. :wink:   Cia net tema yra apie vyrus, kur mes juos aptarinejom, svetimus zinok, ju akis ir kunus  :liezuvis: Mano vyras manau irgi neaklas, kad nematytu kitu moteru ar ju grozio. Esme seimoje visai ne tai. Zmones ne akli, visi mato, svarbu, ka darai, o ne ka pamatai.   Beja, as tavo broliui nieko nerasiau ir vel nepamelavus negali, as parasiau tau. Tai visai, kas kita. :wink: Tu nejauti realybes, suidelizavus viska esi. O Kam tas zodis tradicinis prie seimos? Yra seima arba nera seima, nera jokiu tradiciniu ar netradiciniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 vasario 2022 - 01:09