Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 23, 12:03)
O tavo vyras ruošiasi ginti Tėvynę?

manau, kad gins. Pasiskiepijo, tai bus klusnus karys.
Atsakyti

As paskutini karta tau graziai kartoju - as tau ne tavo socialinės, manes apie pirsta neapsuksi. Jei uzdaviau konkretu klausima, tai prasyciau konkreciai I ta klausima ir atsakyti. Tavo uodegos sukimai manes neveikia.
Bet...is tavo sukto atsakymo supratau, kad jus abu garastai tik parėkauti, daugiau nieko.

Aš tiesiog sąžiningai atsakiau.

Ruoštis ginti aš įsivaizduoju kaip minimum lankyti mokymus ir įsigyti ginklą. Pamalt liežuviu nėra ruošimasis. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 13:01)
Ruoštis ginti aš įsivaizduoju kaip minimum lankyti mokymus ir įsigyti ginklą. Pamalt liežuviu nėra ruošimasis. 

O jis netarnaves kariuomeneje?

as tai nesurpantu, kam profesionali kariuomene , milijardai jai skiriami, jei reikia eiti eiliniam zmomen i kazkokius dar mokymus? kam tada tie milijardai leidziami iki siol buvo?
Jei jau tokie patriotai esat, tai ko vyras ne koks savanrosi jau senu senovei?
neismoksi karinio meno per savaite gi. Nebent busi tinkamas patranku mesai

Ukrainoje po karo bus baisiau kol sugaudys visus isdalintus ginklus...ir atgal susodins paleistus recidyvistus...
Atsakyti

Jau šiandien jam reikia isirašyti i šaulių mokymus, ane? Ar ne? Ar nusprendėt slėptis už kitų nugarų ir šaukti 'drąsiau dramblį, drąsiau dramblį!'?

o kam? Ten eina savanoriai, Vilniaus skyriai užkrauti. Prasidės karas-bus mobilizuotas kaip ir kiti. Apmokytas greituoju būdu :)  

Atsakyti

o šiaip karo nereik, jau nauji langai atkeliavo į mūsų vasarnamį, laukia remontai, nauji planai, negalima bombint dabar :D

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 12:33)
manau, kad gins. Pasiskiepijo, tai bus klusnus karys.

Mano seimos vyrai gins. Mes galime visi isvaziuoti is Lietuvos ir ramiai gyventi svetur, bet to nedarome. As irgi esu Lietuvoje, tai musu seimos samoningas pasirinkimas.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 13:01)
Aš tiesiog sąžiningai atsakiau. Ruoštis ginti aš įsivaizduoju kaip minimum lankyti mokymus ir įsigyti ginklą. Pamalt liežuviu nėra ruošimasis.

Keista tu, Amadeja, negi nesupratai, kad jai tavo saziningumas pofig, jai svarbu rasti eilini preteksta tave menkinti.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 23, 13:19)
o šiaip karo nereik, jau nauji langai atkeliavo į mūsų vasarnamį, laukia remontai, nauji planai, negalima bombint dabar biggrin.gif

Lukterek su langais iki pavasario galo mirksiukas.gif
Lai grazuoliai pastovi nesudeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 13:33
Bet visgi keistai siame antirazumo pasaulyje zmones supranta zodi ginti.
Man ginti, tai issaugoti, puoseleti, tausoti, o va kai kam sugriauti iki pamatu, nusluoti nuo zemes zudyti ir zuti...
kokie mes visgi skirtingi...

paziurejau i zodyna, si reiksme labaisuiai patiko ir matyt atitinka kai kuriu mentaliteta:
ginti -į kurią nors vietą daugelį gvvulių privaryti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 13:17)

as tai nesurpantu, kam profesionali kariuomene , milijardai jai skiriami, jei reikia eiti eiliniam zmomen i kazkokius dar mokymus? kam tada tie milijardai leidziami iki siol buvo?

Ukrainoje po karo bus baisiau kol sugaudys visus isdalintus ginklus...ir atgal susodins paleistus recidyvistus...

jei mokėsi univere, tai nereikia tarnauti, maniškis netarnavęs
mes tik žaisdavom karą su šratiniais šoviniais, šiaip labai faina, bet irgi labai pavojinga, nes prakerta šalmą, akių apsaugą ir vis tiek egzistuoja mažas šansas, kad į akį pvz. pataikys. Man yra pataikę į kaktą, nes aš realiame gyvenime labai atsargi, o žaidime man nebaisu ir aš per daug išlįsdavau smile.gif Šiaip įdomu dar tai, kad apsirengus uniformą, šalmus, nesimato lyčių. Tai vyrai net už moterų slėptis gali smile.gif

nu taigi ar pamiršai auksinius šaukštus? man toks vaizdas, kad visoje Europoje tokie perkami, ne tik pas mus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 23, 13:17)
o kam? Ten eina savanoriai, Vilniaus skyriai užkrauti. Prasidės karas-bus mobilizuotas kaip ir kiti. Apmokytas greituoju būdu smile.gif 

Butent. BEt moterys, noriu paprasyti, na jei bus karas. Vaziuokite is vietoviu, kur vyksta susiremimai, kad ir i atokias sodybas. Nes civiliai neretai tampa labai dideliu galvos skausmu gynejams. Jie negali naudoti visu turimu ginklu arsenala, o tai padidina tikimybe, kad zus daugiau musu kariu.
Atsakyti

Netarnavo, nes balaganas tada buvo toj kariuomenėj.

Baisiau? Baisiau, negu dabar?

Atsakyti

o kam? Ten eina savanoriai, Vilniaus skyriai užkrauti. Prasidės karas-bus mobilizuotas kaip ir kiti. Apmokytas greituoju būdu :)  

Pirmiausia ima tuos, kurie bent kokių žinių turi. 

Atsakyti

o šiaip karo nereik, jau nauji langai atkeliavo į mūsų vasarnamį, laukia remontai, nauji planai, negalima bombint dabar :D

Aš manau ir nebus. 

Atsakyti