Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Butent. BEt moterys, noriu paprasyti, na jei bus karas. Vaziuokite is vietoviu, kur vyksta susiremimai, kad ir i atokias sodybas. Nes civiliai neretai tampa labai dideliu galvos skausmu gynejams. Jie negali naudoti visu turimu ginklu arsenala, o tai padidina tikimybe, kad zus daugiau musu kariu.

tai jei būtų, aišku, mautumėm kur ramiau :D 

Atsakyti

O as moraliskai ruosiuosi. Mintyse kurpiu planus, galimus scenarijus. Savo veiksmu plana. Man nepatinka chaosas. Karas ir taip ji ines i gyvenima, tai bent galvoje kad jo butu maziau. Zinoma, jei bus. Labai viliuosi, kad nebus.

Šitą aš padariau visų pirma. Aptarėm su mb ką ir kaip, nes Vniuj bus itin nesaugu, o ypač šalia Vsd gyvenant 🤣

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 23, 13:43)
Dalis Tevynes.
O rusai uzeje pavogs is taves Tevyne ,jie gali tik nuzudyti,suzeisti,sugriauti ,bet tu liksi vistiek Tevynej, is Tevynes 😂

Keista ta tavo Tevynes samprata. Man gaila taves. Ne ne, nepiktuoju, o va taip zmogiskai. Man Tevyne, tai mano jau mire tevai, uosviai ir kiti gimines, tai mano Gimtine-Klaipeduze, tai mano vaikai, vaikaiciai... Vyro pastatytas namas, pasodintas sodas, osiantis miskas, mirgantys zuvimi tvenkiniai. Man tevyne, kai as galiu kalbeti savo kalba, kai mano vaikai zino savo tautos istorija, ja didziuojasi. Tai vieta, kur as jauciuosi NAMUOSE. Kas yra NAMU JAUSMAS, tikiuosi tau nereikia aiskinti. Uz visa tai, galiu paaukoti gyvybe, kad mano vaikai turetu NAMUS, ir galetu kalbeti savo kalba, tiekti tuo kuo nori tiketi, myleti taip kaip gali ir nori myleti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 23, 13:48)
prie ko čia valdžia? Demokratija tuo ir žavinga, kad žmonės renka valdžią. Ir ji keičiasi smile.gif</p><p></p>

įdomu būtų, jei surinktum statistiką kiek metų jau sėdi tie patys nusenę prisišikę liaudžiai snukiai, belakstydami iš partijos į partiją ir kažkaip vis patekę ir patekę naujai kadencijai
Atsakyti

Prisipirkau gerų dažų, noriu atnaujinti, visiškai pakeisti baldus vasarnamy. Vienoj fb grupėj prisižiūrėjau tokių nuostabių dalykų, kad rankos niežti kuo greičiau imtis.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 13:39)
O tau Tevyne yra valdzia?

Valdzia ir ta liaudis kuri ja ishrinko. Taip kad cia nesimato jokio gero varianto, net jei nepuls.
Problema, kad Europa yra supuvus. Net vykti nera kur.
USA jau tvarka daro, tik ar nenusispjaus viena diena kaip i AFganistana?
Atsakyti

įdomu būtų, jei surinktum statistiką kiek metų jau sėdi tie patys nusenę prisišikę liaudžiai snukiai, belakstydami iš partijos į partiją ir kažkaip vis patekę ir patekę naujai kadencijai

Pusė Seimo nauji žmonės +-

Atsakyti

Ir išvis, gi gasdina, kad Varšuvą subombins, o ne mus 😆

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 23, 13:54)

ZIurek i snukius kurie tokias valdzias renka. ZIurek i naivius snukius tu, kuriems pasako pandemija ir jie linkcioja i takta galvytemis.
Tokie puikiai linkcios ir Putinui
Atsakyti

kaip renkam taip ir turim. Man ši sistema tinka. Tip, nepatinka, kai valstiečiai kokie bezda, bet tai-demokratija. Bet ne valstybė :)

Atsakyti

Keista ta tavo Tevynes samprata. Man gaila taves. Ne ne, nepiktuoju, o va taip zmogiskai. Man Tevyne, tai mano jau mire tevai, uosviai ir kiti gimines, tai mano Gimtine-Klaipeduze, tai mano vaikai, vaikaiciai... Vyro pastatytas namas, pasodintas sodas, osiantis miskas, mirgantys zuvimi tvenkiniai. Man tevyne, kai as galiu kalbeti savo kalba, kai mano vaikai zino savo tautos istorija, ja didziuojasi. Tai vieta, kur as jauciuosi NAMUOSE. Kas yra NAMU JAUSMAS, tikiuosi tau nereikia aiskinti. Uz visa tai, galiu paaukoti gyvybe, kad mano vaikai turetu NAMUS, ir galetu kalbeti savo kalba, tiekti tuo kuo nori tiketi, myleti taip kaip gali ir nori myleti.

Tai kur jie dings tie tavo tevai ???? Cia tu nesupranti tos savokos ,panasiai ,kaip ,,rojus,, tau svieciasi ir viskas.

Rusai issnes ateja ar kaip ? 

Tave galiu nudziugint ,kad puse tu ginanciuju pirma akimirka pabegs i uzsieni .Kai buvau ,nei vieno nebuvo trykstancio optimizmu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 13:55)
Valdzia ir ta liaudis kuri ja ishrinko. Taip kad cia nesimato jokio gero varianto, net jei nepuls.
Problema, kad Europa yra supuvus. Net vykti nera kur.
USA jau tvarka daro, tik ar nenusispjaus viena diena kaip i AFganistana?

tvarkytojai biggrin.gif su savo juodžkiais nesusitvarko, neišmoko, kad nesimaivytų prieš policiją ir rankas ne į kišenes kištų, o pakeltų ir parodytų
ir po to turi didžiulio masto problemas, žmonių totalų supriešinimą, kai net gerbiami ir regis edukuoti žmonės ima šūkauti: black lives matter
totalus bullshitas, aišku, kad matter, bet ir kalakutui aišku, kad ten tuose jų getuose baisus nusikalstamumas. Užtenka jų prankus pamatyti kaip viską vagia, ima net pakištą po kojomis tašę su imituojama bomba. Baltųjų rajonuose to niekada nebūna.
Atsakyti