Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 13:32)
Pirmiausia ima tuos, kurie bent kokių žinių turi.

Ukrainoje, net vykstant karui, neleidzia neapmokytam sauktiniui eiti i musi. Neabejoju, kad Lietuvoje bus tas pats.
Atsakyti

Mano seimos vyrai gins. Mes galime visi isvaziuoti is Lietuvos ir ramiai gyventi svetur, bet to nedarome. As irgi esu Lietuvoje, tai musu seimos samoningas pasirinkimas.

Keista tu, Amadeja, negi nesupratai, kad jai tavo saziningumas pofig, jai svarbu rasti eilini preteksta tave menkinti.

Lukterek su langais iki pavasario galo mirksiukas.gif
Lai grazuoliai pastovi nesudeti.

Čia tik jai atrodo, kad menkina, o į klausimus atsakyti man nesunku. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 13:33)
Aš manau ir nebus.

O as moraliskai ruosiuosi. Mintyse kurpiu planus, galimus scenarijus. Savo veiksmu plana. Man nepatinka chaosas. Karas ir taip ji ines i gyvenima, tai bent galvoje kad jo butu maziau. Zinoma, jei bus. Labai viliuosi, kad nebus.
Atsakyti

O tavo vyras ruošiasi ginti Tėvynę?

O kaip tu isivaizduoji salies gynima?  Dabartine valdanciaja gint?

Beje blogai,kai isevija balsuoja uz koncervus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 23 kovo 2022 - 13:39
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 23, 13:38)
O kaip tu isivaizduoji salies gynima?  Dabartine valdanciaja gint?</p>

O tau Tevyne yra valdzia?
Atsakyti

O tau Tevyne yra valdzia?

Dalis Tevynes.

O rusai uzeje pavogs is taves Tevyne ,jie gali tik nuzudyti,suzeisti,sugriauti ,bet tu liksi vistiek Tevynej, is Tevynes 😂

Atsakyti

Butent. BEt moterys, noriu paprasyti, na jei bus karas. Vaziuokite is vietoviu, kur vyksta susiremimai, kad ir i atokias sodybas. Nes civiliai neretai tampa labai dideliu galvos skausmu gynejams. Jie negali naudoti visu turimu ginklu arsenala, o tai padidina tikimybe, kad zus daugiau musu kariu.

Mes turim planą į sodybą. Net nelauktume paskutinės minutės. 

Turim iš ko padimokyt...ir ko nedaryt.

Dar lb.svarbu nefilmuot, nefotkint savų karou ir jokiu būdu nedėt ft., o priešus fotkint būtina ir pranešinėt kur jie.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 13:27)
Bet visgi keistai siame antirazumo pasaulyje zmones supranta zodi ginti.
Man ginti, tai issaugoti, puoseleti, tausoti, o va kai kam sugriauti iki pamatu, nusluoti nuo zemes zudyti ir zuti...
kokie mes visgi skirtingi...

paziurejau i zodyna, si reiksme labaisuiai patiko ir matyt atitinka kai kuriu mentaliteta:
ginti -į kurią nors vietą daugelį gvvulių privaryti

Tai ir suvare rusiai savo givulius - patranku mesa i Ukraina. Taip gindamiesi nuo ukrainieciu. O juk galejo kazka puoseleti, issaugoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 13:44

Mano seimos vyrai gins. Mes galime visi isvaziuoti is Lietuvos ir ramiai gyventi svetur, bet to nedarome. As irgi esu Lietuvoje, tai musu seimos samoningas pasirinkimas.

Keista tu, Amadeja, negi nesupratai, kad jai tavo saziningumas pofig, jai svarbu rasti eilini preteksta tave menkinti.

Lukterek su langais iki pavasario galo mirksiukas.gif
Lai grazuoliai pastovi nesudeti.

nee, atšils ir dedam. Jei bombins, suduš ir nedėt :D

Atsakyti

O kaip tu isivaizduoji salies gynima?  Dabartine valdanciaja gint?

Beje blogai,kai isevija balsuoja uz koncervus.

Prie ko čia valdžia? Demokratija tuo ir žavinga, kad žmonės renka valdžią. Ir ji keičiasi :)

Atsakyti

Bet visgi keistai siame antirazumo pasaulyje zmones supranta zodi ginti.
Man ginti, tai issaugoti, puoseleti, tausoti, o va kai kam sugriauti iki pamatu, nusluoti nuo zemes zudyti ir zuti...
kokie mes visgi skirtingi...

paziurejau i zodyna, si reiksme labaisuiai patiko ir matyt atitinka kai kuriu mentaliteta:
ginti -į kurią nors vietą daugelį gvvulių privaryti

o paskaityk žodžio kasa reikšmes :D 

ir tt :D

Atsakyti

Ukrainoje, net vykstant karui, neleidzia neapmokytam sauktiniui eiti i musi. Neabejoju, kad Lietuvoje bus tas pats.

Aš irgi.

Atsakyti