Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 07:41)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai ko tu , būdama sveika, namie tūnai ištisai?</p>

Tai, kad pagal tai kaip ji pila savo kasdienes trydas SM galima aiškiai matyti jos kasdienybę. biggrin.gif
Anksti ryte iš karto jungiasi SM, tada visą dieną rašo trydas, iki darbo pabaigos, tada būna kokia valanda tylos, reiškia visu greičiu mina namo, numeta rankinuką į kampą ir vėl sėda SM ir jau tada iki vidurnakčio audžia paklodes. Tai kai atrasti laiko kažkur išeiti? Jau dabar ir savaitgaliais varo. biggrin.gif Neišlaiko. Ot laimė gyventi emigracijoje. biggrin.gif

Burbanti, kodėl tu nesusirūpini Ubuntės vaikais, ką jie veikia, kai motka visą laiką leidžia SM? Juk šitaip rūpinaisi Montekristos vaikais, kai jie buvo palikti vieni VALANDĄĄĄĄĄĄ, kol ji sportavo? O čia ištisas dienas vieni ir tavo rūpesčio nesulaukia. blink.gif Aš teisi, kad tu bailus kiškis? biggrin.gif Jau kas kas, bet tu ,burba, baili, kokia gėda. biggrin.gif
Atsakyti

Tai, kad pagal tai kaip ji pila savo kasdienes trydas SM galima aiškiai matyti jos kasdienybę. biggrin.gif
Anksti ryte iš karto jungiasi SM, tada visą dieną rašo trydas, iki darbo pabaigos, tada būna kokia valanda tylos, reiškia visu greičiu mina namo, numeta rankinuką į kampą ir vėl sėda SM ir jau tada iki vidurnakčio audžia paklodes. Tai kai atrasti laiko kažkur išeiti? Jau dabar ir savaitgaliais varo. biggrin.gifNeišlaiko. Ot laimė gyventi emigracijoje. biggrin.gif

Burbanti, kodėl tu nesusirūpini Ubuntės vaikais, ką jie veikia, kai motka visą laiką leidžia SM? Juk šitaip rūpinaisi Montekristos vaikais, kai jie buvo palikti vieni VALANDĄĄĄĄĄĄ, kol ji sportavo? O čia ištisas dienas vieni ir tavo rūpesčio nesulaukia. blink.gifAš teisi, kad tu bailus kiškis? biggrin.gifJau kas kas, bet tu ,burba, baili, kokia gėda. biggrin.gif

Vakar neemigrantus žiūrėjau. Kalbėjo, kad Airėj apart barų ir restoranų nėr kur išeit arba be proto brangu. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 21:49)
Lygiai ta pati ir dar daugiau apie mane, mano seima ir t.t. prirase Aimeja, tai galiu ir as ja kaltinti mano persekiojimu?? tiek, kad as nesiskelbiau cia savo vardo pavardes.

Neminėk manęs daugiau, aišku?
Tavo vardas ir pavardė buvo parašyta viešai, visi galėjo skaityti, jokios paslapties apie tave nėra, taip, kad ką noriu tą galiu rašyti. Aišku? Pretenzijas gali reikšti nebent tam, kas apie tave viešai parašė. Tai kaip tu buvai pastebėta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 10:31)
<<p>Vakar neemigrantus žiūrėjau. Kalbėjo, kad Airėj apart barų ir restoranų nėr kur išeit arba be proto brangu. </p>

Mačiau, aha, apie ubuntę pagalvojau, apie jos rojų Airijoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 11:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72934693" data-time="1645602857"><div><p>Tu tik diedams savo putę rodyti meistrė? Tu rimtai nesupranti, kad gali uzeiti I savo až ir pažiūrėti kas tau atsiuntė žinutę? Kartoju ' kas tokia tau i až atsiuntė mano duomenis?</p></div></blockquote><p>Tikrai ne až</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Balandžiu atskraidino žinią?

Tu issisukinejimo meistre, kaip as balerina biggrin.gif

Gali tu zinias gauti ir oro linijomis. Argi apie tai kalba? Kartoju....Kas tokia paviesino mano duomenis tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2022 - 10:35
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 10:09)
Tai kad aš nieko nemelavau - aš vaikštau. Sunkiai, bet vaikštau. Paralyžius gi įvairus būna: skirtingų lygių, skirtingų kūno dalių. Užlipčiau ir ten, tik man savigarba neleidžia į tokias įstaigas eit mirksiukas.gif

Na, kaip dar sugalvosi pasityčiot, Monteverte?

visi turi problemų vienokių ar kitokių, tik kam jas pastoviai eskaluoti bendrose temose, kurios virtusios į blevyzgų temas? kažkoks sado mazo
mačiau yra tema širdininkams, vėžininkams ir ten žmonės sėdi bei dalinasi savo rūpesčiais ar mažais džiaugsmais, kai pagerėja. Nei vienas narys iš ten čia neateina ir neaiškina pastoviai apie savo bėdas, neįžeidinėja kitų dalyvių, kad jo nepermato ir kaip drįso kažką pasakyti. Neišvarto, kad tai patyčia ar pan.
Turi dėl ko susimąstyti, paštininke.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 20:35)
butent  biggrin.gif
ant puse postu maziau "palaikinta" pas Tapina ir priedo pasiziurejau pas Tapina dar daug rasanciu jam nepritariantys jie irgi prie sekeju prisiskaiciuoja, jei zmones seka jo turini.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu domina Tapinas ir viskas.
Na protingi žmonės traukia, sutinku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 11:23)
Nerašai jam kol kas až, bet po profilį trainiojiesi. Na, trainiokis, jei tau įdomu.

As po visu juvelyru fb trainiojuosi. Dabar jie mane paduos I teismą uz tai?

Tu kramtyk ką tu rašai. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:27)
Burbanti, kodėl tu nesusirūpini Ubuntės vaikais, ką jie veikia, kai motka visą laiką leidžia SM? Juk šitaip rūpinaisi Montekristos vaikais, kai jie buvo palikti vieni VALANDĄĄĄĄĄĄ, kol ji sportavo? O čia ištisas dienas vieni ir tavo rūpesčio nesulaukia. blink.gif  Aš teisi, kad tu bailus kiškis?  biggrin.gif Jau kas kas, bet tu ,burba, baili, kokia gėda.  biggrin.gif

Kas tu tokia cia esi, kad man.. MAN aiskintum ką kam rašyti?
Tu...man? biggrin.gif

Ты что - страх потеряла или баялка твоя сломалась?

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2022 - 10:43
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 23, 10:34)
visi turi problemų vienokių ar kitokių, tik kam jas pastoviai eskaluoti bendrose temose, kurios virtusios į blevyzgų temas? kažkoks sado mazo
mačiau yra tema širdininkams, vėžininkams ir ten žmonės sėdi bei dalinasi savo rūpesčiais ar mažais džiaugsmais, kai pagerėja. Nei vienas narys iš ten čia neateina ir neaiškina pastoviai apie savo bėdas, neįžeidinėja kitų dalyvių, kad jo nepermato ir kaip drįso kažką pasakyti. Neišvarto, kad tai patyčia ar pan.
Turi dėl ko susimąstyti, paštininke.

Susimąstyti - ir labai rimtai - turėtum tu, Monteverte. Nes niekas nei nuo ligos, nei nuo kokios traumos nėra apsaugotas.

Per tiek metų taip ir nesupratai, kad manęs nepavarinėsi. Aš būsiu bendrose temose. Ir rašysiu, ką norėsiu ir kaip norėsiu. Ne tau man aiškint. Taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 vasario 2022 - 10:44
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 10:40)
Kas tu tokia cia esi,  kad man.. MAN aiskintum ką kam rašyti?
Tu...man?  biggrin.gif

Ты что - страх потеряла или баялка твоя сломалась?

biggrin.gif

Taip ir galvojau, kad tik taip parašysi. biggrin.gif
Reiški, kad aš teisi, bailutis kiškutis. biggrin.gif
Tai tūpi tik Montekristos vaikai, dar Amadėjos, o Ubuntės ne? Kodėl tau nerūpi visi vaikai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 11:42)
. Aš būsiu bendrose temose. Ir rašysiu, ką norėsiu ir kaip norėsiu. Ne tau man aiškint. Taškas.

Jei tqip, tai prasyciau savo unorą susikisti kur giliau, nes ir kiti gali rasyti ką nori, ne tik tu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 10:46)
Jei tqip, tai prasyciau savo unorą susikisti kur giliau, nes ir kiti gali rasyti ką nori, ne tik tu.

Deja, bet tavo prašymų patenkinti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:44)
Taip ir galvojau, kad tik taip parašysi.  biggrin.gif
Reiški, kad aš teisi, bailutis kiškutis.  biggrin.gif
Tai tūpi tik Montekristos vaikai, dar Amadėjos, o Ubuntės ne? Kodėl tau nerūpi visi vaikai?  4u.gif

Tai taip ir turejai laukti tokio atsakymo biggrin.gif Tu plakiesi prie manes, nes zinai, kad kitaip tavo žvaigždė nespindės. Tik sukdama orbitas aplink mane pasidarai matoma kitiems. biggrin.gif
Atsakyti