Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 17:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72934941" data-time="1645628799"><div><p>Kokiam pomėgiui? Tavo?
Ne. Nenoriu mokėti ~9000€ į metus (jeigu mes visi pradėtume eiti į sporto klubą) .</p></div></blockquote><p>Savo, aišku.</p><p></p>

Iš kur ištraukei, kad čia mano pomėgis?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72934966" data-time="1645631123"><div><p>Miegamuosiuose nėra, manau</p></div></blockquote><p>O aš ŽINAU, kad yra;) </p><p>Ir juo l džiaugiuosi. Kainuotų pigiau-tikrai nesupykčiau.</p>

Gal. Bet čia vienetai. Dauguma 30-60€/mėn.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 17:11)
Jo, rašė neribotai, bet grupinių treniruočių gal nėra. Aš praktiškai dėl grupinių treniruočių einu, man viso kito galėtų ir nebūti. Bet yra kam patinka salėj, kam tenisą pažaist, kam baseine paplaukiot, kam jakuzzi. Nekenčiu jakuzzių, esu gal kelis kartus pabandžius- ne mano vieta biggrin.gif, geriau srovės pačiame baseine.
Ir taip, tikiu, kad yra prabangių klubų kur uarda paveiksliuką įkėlė (įdomu būtų ir nuorodą gaut), man tai kosmosas būtų, bet jei tokia kaina uždėta, vadinasi kažkas moka. Viskas normalu.

visur jos cia yra, ateis gal patikslins, bet as nezinau klubo , kad nebutu , net musu baznytkaimyje yra sporto saleje grupines treniruotes, tiek kad zinoma labai jau mazai pasirinkimo pilates ir dar kazkokios jegos ten, nepamenu ir tik po 1 k i savaite. Bet mieste, tai ju kruvos pasirinkimos, buna gyvos buna virtualios, kai ateini ir tik isijungi pamoka.

as kai lankiau irgi tik del treniruociu tokiu, nes siaip i sporto sale man eiti nepatiko, na tiek, kad kur seniau lankydavau budavo baseinas, dalis jo net lauke, fainai budavo, steam room ir Jacuzzi, tai kaip koks treat po tos sporto sales... o kur dabar paskutine lankiau, kur salia darbo nera net baseino, tai visai nepatiko, nebepirkau paskui to membership, dabar geriau tik i joga einu, nors ji gaunasi brangiau nei sporto klubas biggrin.gif
Atsakyti

Iš kur ištraukei, kad čia mano pomėgis?
Papildyta:
Gal. Bet čia vienetai. Dauguma 30-60€/mėn.

Jėzau, tau kol DAeis. Negi tau, savo pomėgiui, nzn kokiam, būtų neįmanoma skirt 1000 per metus? Ar 800, ar 1200,  tai taip neįmanoma?

Atsakyti
Be to. MK
"Europiečių mokslininkai choru tvirtina, kad vaikščiojimas į sporto salę su dideliu užsidegimu ir nejaučiant jokio psichologinio diskomforto yra vidutinio ar žemo intelekto požymis. Tuo tarpu žmonės, kuriems būdingas aukštas intelektas, visuomet mano, kad galėtų užsiimti kažkuo naudingesniu ir įdomesniu negu sportas...
Būtent intelekto stoka mokslininkai aiškina šiuolaikinį aistringo sportavimo bumą.."
Kodėl tu manai, kad sportuoti klube turi patikti kiekvienam?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:05)
Jėzau, tau kol DAeis. Negi tau, savo pomėgiui, nzn kokiam, būtų neįmanoma skirt 1000 per metus? Ar 800, ar 1200,  tai taip neįmanoma?

Manau, klausimas ne taip keliamas, manau, cia mums visom tai imanoma, klausimas ar verta, jei patinka visas ir tinka, ko ne aisku, kazkas uz pigiau ta pati gauna ir tiek.
Atsakyti

Aš nesuprantu iš kur ištraukei, kad visiems turi patikt 😅😅 tai yra REIKALINGA. 

Atsakyti

Manau, klausimas ne taip keliamas, manau, cia mums visom tai imanoma, klausimas ar verta, jei patinka visas ir tinka, ko ne aisku, kazkas uz pigiau ta pati gauna ir tiek.

Nu vat įsivaizduokim, nzn, koks nors tapymas. Tapai sau, nes tau tai gera, išlaidos pvz nemažos, neatsipirks. Bet tapai-nes tau patinka.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 18:07)
Be to. MK
"Europiečių mokslininkai choru tvirtina, kad vaikščiojimas į sporto salę su dideliu užsidegimu ir nejaučiant jokio psichologinio diskomforto yra vidutinio ar žemo intelekto požymis. Tuo tarpu žmonės, kuriems būdingas aukštas intelektas, visuomet mano, kad galėtų užsiimti kažkuo naudingesniu ir įdomesniu negu sportas...
Būtent intelekto stoka mokslininkai aiškina šiuolaikinį aistringo sportavimo bumą.."
Kodėl tu manai, kad sportuoti klube turi patikti kiekvienam?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras, sakau ko man taip ta sporto sale nepatinka lotuliukas.gif , na taip buka, kai begi vietoje ar mini dvirati irgi vietoje stovedama doh.gif o dar ta muzika garsi ten, kaip mane uzknisdavo... Geriau su realiu dviraciu kazkur isvaziuoti ar pabegioti lauke...

va joga tai man patinka, buvau tik uzstirgusi dabar su ta koja, bet pamazu jau vel grizinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:05)
<
Gal. Bet čia vienetai. Dauguma 30-60€/mėn.</p></div></blockquote><p>Jėzau, tau kol DAeis. Negi tau, savo pomėgiui, nzn kokiam, būtų neįmanoma skirt 1000 per metus? Ar 800, ar 1200,  tai taip neįmanoma?</p>

Jėzau, tau kol daeis... Iš kur tu trauki, kad moterys negali sau leisti daugiau nei 1000€ į metus savo pomėgiams, pvz kelionėms, kursams ir t.t.? Kodel siulei darbus keisti ar papildomai dirbti? Kad už sporto klubą mokėti virš 100€/mėn? 😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 vasario 2022 - 18:13
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:10)
Nu vat įsivaizduokim, nzn, koks nors tapymas. Tapai sau, nes tau tai gera, išlaidos pvz nemažos, neatsipirks. Bet tapai-nes tau patinka.

tai ir taip aisku, tiek, kad sakau, kad tu labai brangiai moki, bet jei tave visa tai tenkina, na tai viskas gi gerai, matyt kokybe geresne?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:09)
<p>Aš nesuprantu iš kur ištraukei, kad visiems turi patikt 😅😅 tai yra REIKALINGA. </p>

na ne tikrai sporto klubas nera butina ar reikalinga, sportuoti tikrai nebutina eiti i sporto kluba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 18:12)
Jėzau, tau kol daeis... Iš kur tu trauki, kad moterys negali sau leisti daugiau nei 1000€ į metus savo pomėgiams, pvz kelionėms, kursams ir t.t.? Kodel siulei darbus keisti ar papildomai dirbti? Kad už sporto klubą mokėti virš 100€/mėn? 😁😁😁

Butent juk esme, ne sumoje pinigu, o kas kam patinka ir jei pvz as galiu ta pati gauti pigiau, tai nesuprantu, kodel tureciau moketi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:09)
<p>Aš nesuprantu iš kur ištraukei, kad visiems turi patikt 😅😅 tai yra REIKALINGA. </p>

Kas reikalinga??? Sporto klubas už 100€?
Atsakyti

tai ir taip aisku, tiek, kad sakau, kad tu labai brangiai moki, bet jei tave visa tai tenkina, na tai viskas gi gerai, matyt kokybe geresne?
Papildyta:
na ne tikrai sporto klubas nera butina ar reikalinga, sportuoti tikrai nebutina eiti i sporto kluba biggrin.gif
Papildyta:
Butent juk esme, ne sumoje pinigu, o kas kam patinka ir jei pvz as galiu ta pati gauti pigiau, tai nesuprantu, kodel tureciau moketi daugiau.

Tame ir reikalas, kad pigiau ir patogiau tokios  kokybės nėra. Jei būtų, tikrai eičiau kur pigiau. Bet dabar aš žinau už ką moku ir tai vertinu.

Todėl negaila.

Žinoma, galima ir namie bandyt sportuot. Aš neturiu tiek valios, įrangos.

Atsakyti