Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:01)
ir tu negali savo pomėgiui per metus tiek skirti? verysad.gif Bliamba, moterys, keiskit darbus ar papildomai dirbkite, taip keista, kad toks paprastas dalykas atrodo kažkam neįmanomas....

Bet, kad tu tik tokia pramoga ir teturi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2022 - 18:23

Kas reikalinga??? Sporto klubas už 100€?

Tuk tuk, kas nors namie? Sportuoti reikia, sportuoti.

Atsakyti

Bet, kad tu tik tokia pramoga ir turi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.

Tai va, prioritetų ir pomėgių klausimas. Vieni tą sumą išsportuoja, kiti keliauja, treti prarūko, ketvirti investuoja ir tt.

Atsakyti
Bet man vistiek keista, kai prakqitu prasmirdusią sporto sale prilygina pramogai. Labai keista.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 19:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72934991" data-time="1645633314"><div><p>Bet, kad tu tik tokia pramoga ir turi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.</p></div></blockquote><p>Tai va, prioritetų ir pomėgių klausimas. Vieni tą sumą išsportuoja, kiti keliauja, treti prarūko, ketvirti investuoja ir tt.</p>

Su tokia suma gali tik I Turkiją turbut nukeliauti biggrin.gif
Atsakyti

Bet man vistiek keista, kai prakqitu prasmirdusią sporto sale prilygina pramogai. Labai keista.
Papildyta:
Su tokia suma gali tik I Turkiją turbut nukeliauti biggrin.gif

Nelankyk tokių klubų :) yra geresnių;)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72934994" data-time="1645633524"><div><p>Bet man vistiek keista, kai prakqitu prasmirdusią sporto sale prilygina pramogai. Labai keista.
Papildyta:
Su tokia suma gali tik I Turkiją turbut nukeliauti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nelankyk tokių klubų smile.gif yra geresnių;)</p><p></p><p></p>

biggrin.gif tavo pramogos kaina - juokinga, nes jus nei I idomias pazintines keliones po pasauli skraidot, nei kruizais plaukiojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2022 - 18:33

biggrin.giftavo pramogos kaina - juokinga, nes jus nei I idomias pazintines keliones po pasauli skraidot, nei kruizais plaukiojat.

Tikrai neplaukiojam :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 18:11)
: Geriau su realiu dviraciu kazkur isvaziuoti ar pabegioti lauke...

va joga tai man patinka, buvau tik uzstirgusi dabar su ta koja, bet pamazu jau vel grizinesiu.

Būtent, pėsčiomis, (mes min. 2 kartus/sav. miške begiojam), +baseinas, dviraciai, riedučiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 19:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72934996" data-time="1645633958"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukatavo pramogos kaina - juokinga, nes jus nei I idomias pazintines keliones po pasauli skraidot, nei kruizais plaukiojat.</p></div></blockquote><p>Tikrai neplaukiojam smile.gif </p>

Jus negalit sau leisti kelioniu normaliu. Visas tavo dziaugsmas - sporto klubas. Pasigyrti nera kuo daugiau?
Atsakyti

Pramogų būna visokių. Kam ko reik. Man tai nr.vienas turbūt pirtelė su gera draugija ir procedūromis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2022 - 18:40

Būtent, pėsčiomis, (mes min. 2 kartus/sav. miške begiojam), +baseinas, dviraciai, riedučiai ir t.t.

Žiemą?:) šaunuoliai. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72934988" data-time="1645633046"><div><p>Kas reikalinga??? Sporto klubas už 100€?</p></div></blockquote><p>Tuk tuk, kas nors namie? Sportuoti reikia, sportuoti.</p>

O kam tada keisti darbus ar papildomai dirbti? Tu siulei gi. Apsiramink. Nu nepatinka man sporto klubai. Mankšta, ejimas pėsčiomis, riedučiai ir t.t. čia jau man. *Спорт калечит, физкультура лечит*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 vasario 2022 - 18:42