Bet, kad tu tik tokia pramoga ir teturi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.
Bet, kad tu tik tokia pramoga ir teturi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.
Kas reikalinga??? Sporto klubas už 100€?
Tuk tuk, kas nors namie? Sportuoti reikia, sportuoti.
Bet, kad tu tik tokia pramoga ir turi. As tavo vietoje tuos pinigus taupyciau kur paatostogauti. Pvz Riu Meksikoje, Atlantis Dubajuje. Tas tavo tukstantis isleistas per metus - juokingi pinigai pramogoms.
Tai va, prioritetų ir pomėgių klausimas. Vieni tą sumą išsportuoja, kiti keliauja, treti prarūko, ketvirti investuoja ir tt.
Papildyta:
Su tokia suma gali tik I Turkiją turbut nukeliauti
Bet man vistiek keista, kai prakqitu prasmirdusią sporto sale prilygina pramogai. Labai keista.
Papildyta:
Nelankyk tokių klubų
yra geresnių;)
Papildyta:
tavo pramogos kaina - juokinga, nes jus nei I idomias pazintines keliones po pasauli skraidot, nei kruizais plaukiojat.
Tikrai neplaukiojam
va joga tai man patinka, buvau tik uzstirgusi dabar su ta koja, bet pamazu jau vel grizinesiu.
Būtent, pėsčiomis, (mes min. 2 kartus/sav. miške begiojam), +baseinas, dviraciai, riedučiai ir t.t.
Jus negalit sau leisti kelioniu normaliu. Visas tavo dziaugsmas - sporto klubas. Pasigyrti nera kuo daugiau?
Pramogų būna visokių. Kam ko reik. Man tai nr.vienas turbūt pirtelė su gera draugija ir procedūromis.
Būtent, pėsčiomis, (mes min. 2 kartus/sav. miške begiojam), +baseinas, dviraciai, riedučiai ir t.t.
Žiemą?
šaunuoliai.
O kam tada keisti darbus ar papildomai dirbti? Tu siulei gi. Apsiramink. Nu nepatinka man sporto klubai. Mankšta, ejimas pėsčiomis, riedučiai ir t.t. čia jau man. *Спорт калечит, физкультура лечит*