Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Priedas  Ekrano nuotrauka 2022-02-14 194052.jpg   10,3KB   2 Parsiųsta kartų

Ar gražu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabėgėlis: 23 vasario 2022 - 19:06
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 19:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72935016" data-time="1645635572"><div><p>Tikrai gerai. Todėl manęs tai nestebina smile.gif </p><p>Ir vyras sportuoja ten. Dabar ir mano draugė pradėjo:) ir jokio wow nėra.</p>

Tai ir neaiškink kitiems, kad reikia kažką keisti smile.gif
Pagaliau "daejo". Tau pvz. 100€ užtenka pramogoms, kitam tai būtų laaaaabai mažai. Na kaip ir minimumas. Tau gi nesiulo čia papildomai eiti dirbti, kad galėtum atostogauti egzot. Šalyse, o ne tik sporto klube.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 vasario 2022 - 19:11
Tiek to. Blt
Atsakyti

blt, nemokša aš, net foto nesugebu įkelt

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 23, 19:01)
kaip nėr kuo? turgeliais gi biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man is tikro visai turgus patinka, tik to niekad nelaikiau pramoga biggrin.gif

1000 e metam hobiui nera daug, bet sportas treniruokliu saleje keistas hobis, bent man, bet kam patinka, na ko ne.... Kuno formos, sveikatos palaikymui, nebutinai del to reikia eiti i sporto klubus, aibes ir kitu budu Nebutina ten kuno nuslifuoto, kaip statulos, bent man, net negrazu kazkaip, per daug dirbtina per daug tam laiko ir resursu reikia skirti. Uztenka normalaus sveiko sportisko kuno ir tam uztenka pilnai mankstos, fizines apkrovos. Jei hormonai , virskinimo sistema tvakroje, mityba normali, tai nebus ten kazkokiu visrsvoriu ar kitu blogybiu.
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 19:25)
<p>blt, nemokša aš, net foto nesugebu įkelt</p>

per cia kelk, per foruma stringa

https://radikal.ru/
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 19:07)
Be to. MK
"Europiečių mokslininkai choru tvirtina, kad vaikščiojimas į sporto salę su dideliu užsidegimu ir nejaučiant jokio psichologinio diskomforto yra vidutinio ar žemo intelekto požymis. Tuo tarpu žmonės, kuriems būdingas aukštas intelektas, visuomet mano, kad galėtų užsiimti kažkuo naudingesniu ir įdomesniu negu sportas...
Būtent intelekto stoka mokslininkai aiškina šiuolaikinį aistringo sportavimo bumą.."
Kodėl tu manai, kad sportuoti klube turi patikti kiekvienam?

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 19:11)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif geras, sakau ko man taip ta sporto sale nepatinka lotuliukas.gif , na taip buka, kai begi vietoje ar mini dvirati irgi vietoje stovedama doh.gif o dar ta muzika garsi ten, kaip mane uzknisdavo... Geriau su realiu dviraciu kazkur isvaziuoti ar pabegioti lauke...

O ką tie europiečių mokslininkai apie sėdėjimą ištisą dieną socialiniuose tinkluose kaip SM su dideliu užsidegimu ir nejaučiant jokio psichologinio diskomforto sako? Tikriausiai tai aukšto intelekto požymis?

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 19:21)
Žinoma, galima ir namie bandyt sportuot. Aš neturiu tiek valios, įrangos.</p>

Aš irgi. Bandžiau per karantiną, impulsas online transliuodavo, tai per visą karantiną gal 4 treniruotes atbuvau biggrin.gif . Kai ateini į klubą nėra kaip simuliuot biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 19:25)
Bet man vistiek keista, kai prakqitu prasmirdusią sporto sale prilygina pramogai. Labai keista.

Su tokia suma gali tik I Turkiją turbut nukeliauti  biggrin.gif

O kur tu tokius prismirdusius klubus randi? Dabar ventiliacija superinė, gal sovietmety kokiam rusy taip ir būdavo.

Ir koks kieno reikalas kur kas pinigus leidžia? Tau patinka Turkijoj, varyk ten, kas gi šaiposi iš tavo pomėgių leisti pinigus? Kiekvienas eina ten ir leidžia laisvalaikį taip kaip jam patinka. Na, aišku, dar piniginės svoris įtakoja kaip gali leisti laisvalaikį.

Atsakyti

per cia kelk, per foruma stringa

https://radikal.ru/

ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 19:34)
O ką tie europiečių mokslininkai apie sėdėjimą ištisą dieną socialiniuose tinkluose kaip SM su dideliu užsidegimu ir nejaučiant jokio psichologinio diskomforto sako? Tikriausiai tai aukšto intelekto požymis?
Aš irgi. Bandžiau per karantiną, impulsas online transliuodavo, tai per visą karantiną gal 4 treniruotes atbuvau biggrin.gif . Kai ateini į klubą nėra kaip simuliuot biggrin.gif
O kur tu tokius prismirdusius klubus randi? Dabar ventiliacija superinė, gal sovietmety kokiam rusy taip ir būdavo.

Ir koks kieno reikalas kur kas pinigus leidžia? Tau patinka Turkijoj, varyk ten, kas gi šaiposi iš tavo pomėgių leisti pinigus? Kiekvienas eina ten ir leidžia laisvalaikį taip kaip jam patinka. Na, aišku, dar piniginės svoris įtakoja kaip gali leisti laisvalaikį.

jei tau aktualu pasidomek, juk sedi ir sedi .... mirksiukas.gif Man tai zinai kremlius moka, darbas toks mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nuobodu labai su treniruokliais sportuot, pas mus lauke yra prie juros, ir Lietuvoje tokiu daug, tai kai silciau ten su vaikais nuvaziuojam, visai smagu prasieit per juos. biggrin.gif sporto salese man ne smarve, kuri yra na ne nuo prakaito, o nuo tu visu plasmasiu, gumu ir dezinfekatoriu gal,na kentet galima, bet ta muzika doh.gif , nezinau gal Lietuoje jos neleidzia, cia kiek buvau, taip garsiai doh.gif , negali ir berysio muzika... biggrin.gif

tai cia montekrista pradejo aiskinti, kad reikia eiti kazkam dirbti daugiau, kad eiti i sporto klubus, kai gal zmogus paprasciausiai nenori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 19:37)
ačiū  4u.gif

prasom, per cia kur edit geriausia, gali parinkti nuotraukos dydi

https://radikal.ru/Editor
Atsakyti

blt, nemokša aš, net foto nesugebu įkelt

Aš maniau nemoku pažiūrėt 🤣

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 19:34)

Na žinok, nzn. Reikia jų klausti. Bet jeigu sporto klubas+SM, tai nzn. Gal per daug 🙆
Atsakyti

Aš maniau nemoku pažiūrėt 🤣

taip save ir nuvertint galima  :D  :D  :D 

aš čia kiauragalvis

Atsakyti

Kas? Nerodo.

Atsakyti