Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ne, man sitas darbas nepatiko. Bet buvo sekmingsi parduotas.
Visa laime, kad zmoniu skoniai skirtingi. Uz tai keliu naminio likerio taurele 4u.gif

Jei nemokejai kandziotis, budama teletabiu šunimi "fas-fas", tai tuo labiau nieko nepadarysi sugrizus, pasikeitusi kailį biggrin.gif

O ko tu taip vargsti, ikelk nuorodą I mamku juvelyrika - visi gales pamatyti dali mano darbu nuo pradzios, kai tik pradejau to mokintis.

As atsimenu, kad tu niekada nemokejai ideti nuotraukų biggrin.gif

nu neduota tau suprasti.

apie kokius kailius ir savo atsiminimus tu čia sapalioji?

puoli čia Amadėja dėl tavo profilio, kai apie jį žino daug platesnis žmonių ratas. tavo tapatybę pusę supermamos puslapio žino :D

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72935062" data-time="1645642761"><div><p>Ne, man sitas darbas nepatiko. Bet buvo sekmingsi parduotas.
Visa laime, kad zmoniu skoniai skirtingi. Uz tai keliu naminio likerio taurele vartotojo įkelta nuotrauka

Jei nemokejai kandziotis, budama teletabiu šunimi "fas-fas", tai tuo labiau nieko nepadarysi sugrizus, pasikeitusi kailį vartotojo įkelta nuotrauka

O ko tu taip vargsti, ikelk nuorodą I mamku juvelyrika - visi gales pamatyti dali mano darbu nuo pradzios, kai tik pradejau to mokintis.

As atsimenu, kad tu niekada nemokejai ideti nuotraukų vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>nu neduota tau suprasti.
</p><p>apie kokius kailius ir savo atsiminimus tu čia sapalioji?
</p><p></p><p>puoli čia Amadėja dėl tavo profilio, kai apie jį žino daug platesnis žmonių ratas. tavo tapatybę pusę supermamos puslapio žino biggrin.gif
</p>

Eik tu, naujoke, tu kaip sitai žinai? biggrin.gif Krištolinis parodė? biggrin.gif

As gi tau rasiau, kad neilgai sugebesi vaidinti tuo, kuo nesi. Kovinis šuo ir Afrikoje kovinis biggrin.gif . Sugryyyyyyyžo debesėlis, izeista savimeilė. A jau baimė praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2022 - 21:16

Eik tu, naujoke, tu kaip sitai žinai? biggrin.gifKrištolinis parodė? biggrin.gif

As gi tau rasiau, kad neilgai sugebesi vaidinrt tuo, kuo nesi. Kovinis šuo ir Afrikoje kovinis biggrin.gif. Sugryyyyyyyžo debesėlis, izeista savimeilė. A jau baimė praėjo?

iš fb
iš kur ir kas sugrįžo? tau gal šizofrenija kokia?

o čia aš ko turiu bijoti, tavęs, ponia R?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabėgėlis: 23 vasario 2022 - 21:18
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 22:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72935065" data-time="1645643682"><div><p>Eik tu, naujoke, tu kaip sitai žinai? vartotojo įkelta nuotraukaKrištolinis parodė? vartotojo įkelta nuotrauka

As gi tau rasiau, kad neilgai sugebesi vaidinrt tuo, kuo nesi. Kovinis šuo ir Afrikoje kovinis vartotojo įkelta nuotrauka. Sugryyyyyyyžo debesėlis, izeista savimeilė. A jau baimė praėjo?</p></div></blockquote><p>iš fb
iš kur ir kas sugrįžo? tau gal šizofrenija kokia?
</p><p>o čia aš ko turiu bijoti, tavęs?
</p>

Ko taip ilgai nesugrizai? Durnyne gydeisi?
Atsakyti

psichologas apie Putiną, visai neblogai parašyta

https://www.tv3.lt/n...V2efTgOwGvvYZI0

Atsakyti

Ko taip ilgai nesugrizai? Durnyne gydeisi?

nepagydomas aš :D

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 22:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72935067" data-time="1645643972"><div><p>Ko taip ilgai nesugrizai? Durnyne gydeisi?</p></div></blockquote><p>nepagydomas aš biggrin.gif
</p>

Ooo, jau asmenybiu suaidvejinimas pas ponią.
Na.... laukiam tolimesnių tavo au au. Šuo loja, karavanas eina biggrin.gif

Tik zinant tavo psichikos negalavimus, as si karta visiskai I tave nereaguosiu, nes tu esi nepagydoma ir ignoravimas yra tai, ko tu labiausiai bijai 4u.gif
Atsakyti

Ooo, jau asmenybiu suaidvejinimas pas ponią.
Na.... laukiam tolimesnių tavo au au. Šuo loja, karavanas eina biggrin.gif

Tik zinant tavo psichikos negalavimus, as si karta visiskai I tave nereaguosiu, nes tu esi nepagydoma ir ignoravimas yra tai, ko tu labiausiai bijai 4u.gif

Ačiū, ponia R.V., galėtumėt ir daugiau narių ignoruoti, manau, jie tuo tik apsidžiaugtų :D

oj, kaip man patinka, kai šaudai ir niekaip nepataikai :rolleyes: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 19:06)
<p></p>
<p> </p>
<p>Ar gražu?</p>

ne, senobiška
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 19:13)
Tiek to. Blt

QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 19:25)
<p>blt, nemokša aš, net foto nesugebu įkelt</p>

nuskambėjot kaip vienas ir tas pats žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 23, 21:20)
psichologas apie Putiną, visai neblogai parašyta

Sekmes tikintis, kad jis beprotis... Man atrodo, kad vakarai isproteje labiau.

Putinas tiesiog plesrunas kuris pamate suzheistus vakarus ir pradejo nuo artimiausios aukos. Ziurekit Kinija. Tie gudresni, turi gal daugiau laiko, ne tokie alkani, tai jie gali palaukti, bet kai ateis laikas jie irgi puls. Gal net ta pacia Rusija... Jei taps silpna... Tokius dziungliu taisykles, nieko asmenishko.

Yra baisi nuodeme dziunglese buti silpnam. Jokie istatymai neegzistuoja. Visi ziuri savo kailio, o Rusija ivaryta i kampa... Kinija kol kas dar ne, be sako laiko klausimas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 16:49)
Nepavydėk, pati gali už lankyti, viskas ir baseinas ir treniruotės ir spa neribotas laikas:
https://www.impuls.lt/kainos
Nu jo, Vilniaus kainos truputi didesnės, bet dabar visur pabrangę, nes jau užpildyta ir perpildyta, bet prieš naujaką po 26 eur (dar niekad nebuvo tokių kainų) pardavinėjo. Reiktų luktelt akcijų, prieš kokį mėnesį buvo 3 mėnesius perki, ketvirtas dovanų arba pusė metų už pusę kainos, tai realiai mėnuo 30 eur gaudavosi.
Kažin ar DijosDeimos neribotas laikas ir kasdien galima eiti, mano draugė Ispanijoj lanko klubą tai tik į 4 treniruotės į savaitę galima eiti ir viena pirtis, moka 80 eur mėnesiui.

Neribotas,galiu kasdien vaikscioti bent kuriuo metu,sportas ne super domina,joga,pilates yra,man to uztenka,pagrinde del baseino ir jakuzzi pirkau.
Atsakyti