kai neturi tokio vyro, tai ir norisi meilužio, ką padarysi

Tai kam tie vaikai aplamaii tada reikalingi, jei auklytes juos augina
Masažus galima pas masažistą darytis, nebūtina tam išsiskėst
Tai tegu laižo gražiam išnuomotam bute Vilniaus centre. Kas trukdo
Ir pasijunti karalaite , tai gal geriau i Gedimino pili ?
As viena karta buvau isilipes i baznycios varpine ,Raudonej ar Veliuonoj t😒t . Lipam tryse :As ,drauge, ir tas zakrastijonas ..ten laiptai mediniai ,status ..lipi ir girgzda .Man net kojos virpet pradejo is baimes. Drauge tokia gazele ,tai islandziojo visas landas pastogej ,zakrastijonas galvojo gal seksu uzsiimsim,bet as kai paziurejau per langiuka zemyn, man kojas surakino 😁 nuo aukscio .Daugiau niekur nejau ,tik zemyn lipau 😁
Drįstu ginčytis 😉
Kurioj vietoj suklydau , aisku kazkada girdejau ,kad moterys geriausia tai daro -nes zino kur.Na o amzius savo padaro 😁
Anekdota prisiminiau,
Vyras niekaip nepatenkina zmonos.Ir taip bando,ir taip ir niekaip jai nepavyksta pasiekt orgazmo .
Po kiek laiko,nusprendzia kad reiki issinuomot negra.
Na viena vakara ,issinuomoja negra ..
Sugula zmona su negru ..ir zmona iskart visa raudona ,karstis tik pila ...
Vyras paeme veduokle uzsilipo ant spintos(kad netrukdytu) ir veduoja ..
Negras pora fikciju atliko ir motera klykt is dziaugsmo pradejo ... pavyko..
Vyras uzsilipes ant spintos veduoja ir sako: Matai juodi ,kaip reikia vedinti 😁
Ir pasijunti karalaite , tai gal geriau i Gedimino pili ?
As viena karta buvau isilipes i baznycios varpine ,Raudonej ar Veliuonoj t😒t . Lipam tryse :As ,drauge, ir tas zakrastijonas ..ten laiptai mediniai ,status ..lipi ir girgzda .Man net kojos virpet pradejo is baimes. Drauge tokia gazele ,tai islandziojo visas landas pastogej ,zakrastijonas galvojo gal seksu uzsiimsim,bet as kai paziurejau per langiuka zemyn, man kojas surakino 😁 nuo aukscio .Daugiau niekur nejau ,tik zemyn lipau 😁
ne karalaitė, o normalias sąlygas turinti Kodėl turėčiau nuodėmiauti kažkokioj lūšnoj?
Papildyta:
Tai, kad ir nebutina ten savaitgaliams dingti, uztenka gi ir vakarui, o jos vaikas vyresnis jau paauglys tikrai gali penkiameti priziureti kelias valandas.
oi, o kur dingo tas klykimas, kad tokių vaikų negalima palikti namie ir eiti sportuoti? Nes reikia būti su jais nuolat????????? ajajaj