Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 16:04)
o aš labai noriu atsirinkti, kad po to kitiems nepavydėt, kad jų tas modelis gražesnis smile.gif
nes tikrai yra labai nemažai modelių, kur tarkime juodi žymiai baisesni nei balti, nes juodi mažina optiškai, o balti riebina, dailina. Kai kuriems modeliams labai tinka visokios išskirtinės spalvos kaip kokia rudai morkinė ar baklažano ir jei turėsi kokią sidabrinę, tai graušies nagus, kad kitų spalvingos, įdomios. Na aš žmogus estetas, tai aišku nėra super gerai, sunku mums tokiems biggrin.gif

Pati geriausia sidabrinė, prieš tai turėjau, visai nesimato kad purvina. O dabar bordo, tai nusiplauni, o sekančią dieną gali vėl į plovyklą važiuoti. Dabar rinkčiausi šviesesnę, ne aš mašinai, bet ji man turi tarnauti.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 05, 16:25)
Brandesnei moteriai jokių bėdų susirasti jaunesnį vyrą. Belen kam.</p>

Kažin ax.gif . Negirdėjau nei vieno vyro, kuris ieškotų vyresnės biggrin.gif , visi į jaunesnes dairosi. Bet kam.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 05, 16:44)
Pati geriausia sidabrinė, prieš tai turėjau, visai nesimato kad purvina. O dabar bordo, tai nusiplauni, o sekančią dieną gali vėl į plovyklą važiuoti. Dabar rinkčiausi šviesesnę, ne aš mašinai, bet ji man turi tarnauti.

Kažin ax.gif . Negirdėjau nei vieno vyro, kuris ieškotų vyresnės biggrin.gif , visi į jaunesnes dairosi. Bet kam.

dėl šito pritariu
man irgi pižoniška ir neprotinga atrodo mašiną tik plauti ir plauti, tai taip, sidabrinės tada geriausia kaip ir, bet deja, man tai dažnai ant mašinų nepatinkanti spalva biggrin.gif nebent gal yra keli modeliai, kuriems ši spalva tinka idealiausiai smile.gif

specialiai gal nė vienas neieško, bet jei žmogus patinka, tai neklausia kiek metų dažniausiai. O kai vėliau sužino, nepabėga ir veda ir visa kita. Ne tame esmė juk, o nuo tarpusio supratimo.
Atsakyti

Brandesnei moteriai jokių bėdų susirasti jaunesnį vyrą. Belen kam.

Ji protingesne ,zino nuo ko pradet 😁 

Parduotuveje ,,iki,, perka jaunuolis toks pagyvenes, prezervatyvu pakeli , Daugiau nieko,tik viena pokeli ,uzdeda ant tos juostos ji viena ir vaziuoja .Pirkeju keturi , po kelis daiktus ...Ir gale stvi mergaite koki 18m ,kad ziuri i ta pakeli i ta jaunuoli ... norejos praleist ja be eiles 😁   

p.s vat ir jauna ,norejo bet nemokejo paprasyt 😂

Atsakyti

Neseniai vienas vyras pasakė, kad vyrus (kalbėjo apie keturiasdešimtmečius plius minus) traukia gyvenimo neužpistos moterys. Ir aš su juo sutinku. Manęs irgi netrauktų kitokios :D

Atsakyti

Ji protingesne ,zino nuo ko pradet 😁 

Parduotuveje ,,iki,, perka jaunuolis toks pagyvenes, prezervatyvu pakeli , Daugiau nieko,tik viena pokeli ,uzdeda ant tos juostos ji viena ir vaziuoja .Pirkeju keturi , po kelis daiktus ...Ir gale stvi mergaite koki 18m ,kad ziuri i ta pakeli i ta jaunuoli ... norejos praleist ja be eiles 😁   

p.s vat ir jauna ,norejo bet nemokejo paprasyt 😂

Ta [prasme tu manai, kad brandi moteris tai pamačiusi kažkaip susijaudinti turėtų? Būti suintriguota???? Bože, nieko neišmanai apie bobas :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 15:47)
Bet čia žinok kam ko reikia. Man romantiko nereik. Negaliu klausytis kokių virkaujančių vyrų atlikėjų, kurie ten dainose nubučiuoja skausmą ar kaip jie kelią žvaigždėmis kloja moteriai. Na nebent koks dar Bon Jovi dainuotų apie rožių lovą, bent jau ne miauksinčiu balsu smile.gif
Buvo man 19 metų, supažindino mus su drauge sporto stovykloj su latviais vienas vyras, kurie šiaip vietiniai iš Rygos buvo, ne iš sporto. Vienas iš tų latvių vakare kavinėje kviečia šokti ir sako aš šoku rumbą, meilės šokį, nori tau pašoksiu, einam šokti, o man net bloga pagalvojus, kad ten raitysis kaip gėjus koks aplink mane biggrin.gif atsisakiau, sakau gal nerodyk, sėdėkim ir šiaip bendraukim biggrin.gif

Romantikas ir virkaujantis, tai ne vienas ir tas pats charakteris. Mano vyras ne balbatūnas, jis darbais ir poelgiais isitvirtina gyvenime. Kaip anglai sako 'deeds not words'
Atsakyti

Papildyta:
Kažin ax.gif. Negirdėjau nei vieno vyro, kuris ieškotų vyresnės biggrin.gif, visi į jaunesnes dairosi. Bet kam.

Ziuri ,daznai vyresne (sako) mama atstoja . Bet kartais su vyresnia smagiau ,nes ja itariu ,,veza,, jaunesnis ir ji del jo stengiasi😁

Atsakyti

Ta [prasme tu manai, kad brandi moteris tai pamačiusi kažkaip susijaudinti turėtų? Būti suintriguota???? Bože, nieko neišmanai apie bobas :D

Tai bent neissiduotu kad taip rupi tie prezervatyvai . 
Ko truksta ,tai ir ziuri 😁

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 15:55)
maniškis jau ima įsisavinti po tiek metų, kad neužteks parinkti mašinos modelį, dar spalvą ar pribumbasus teks su manimi derinti, nes tas pats modelis gali būti man wow arba visai nepatikti biggrin.gif

Todel geriausiai kiekvienqm savo masina tureti. Man svarbu cairas, keturi ratai ir kad nesugestu kelyje, o vat vyras, atsimenu, pasisodino i nquja masina ir sako 'ziurek koks grazus medis visur'. Man grynai px medis ar plasmase biggrin.gif svarbu vaziuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 16:04)
o aš labai noriu atsirinkti, kad po to kitiems nepavydėt, kad jų tas modelis gražesnis smile.gif

Kai mašiną laikai susisiekimu is tasko A I tašką B priemone, tai tada tikrai nerupi kitu zmoniu masinu groziai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 05, 16:56)
<p>Neseniai vienas vyras pasakė, kad vyrus (kalbėjo apie keturiasdešimtmečius plius minus) traukia gyvenimo neužpistos moterys. Ir aš su juo sutinku. Manęs irgi netrauktų kitokios biggrin.gif</p>

Tu save, žiūriu, vis dar jauna laikai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 05, 16:44)

Kažin ax.gif . Negirdėjau nei vieno vyro, kuris ieškotų vyresnės biggrin.gif , visi į jaunesnes dairosi.

Kazkaip sunkiai girdi

Visis zvaigzdes susiradusios jaunesnius

Atsiversk pazinciu sklebimus kur jaunuoliai iesko vyresnes moters. Pilna
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 05, 16:56)
<p>Neseniai vienas vyras pasakė, kad vyrus (kalbėjo apie keturiasdešimtmečius plius minus) traukia gyvenimo neužpistos moterys. Ir aš su juo sutinku. Manęs irgi netrauktų kitokios biggrin.gif</p>

iš pirmo žvilgsnio gal, bet vėliau irgi būna skundžiasi: ji nieko nemoka, niekuo nesirūpina, tik save tvarkosi po kelias valandas ir t.t. biggrin.gif
kai nemoka rinktis širdimi, o tik pagal kažkokį tai vieną standartą, tai niekada nepataikys smile.gif
Atsakyti

bet ar norėtum labai jauno? Man nestovėtų ant tokio :D Jamčiau kokį 30-40, ne vyresnį :D

Man irgi nuo 30, nes jaunesni vaikai 😆

Tik aš gal iki 45 😁

Atsakyti