QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 05, 15:21)
Dar skaitau apie ta seima kur Anglijoje
"Diana G. priklausė kovos menų mokyklai Sleaford Fight Academy,"
Nepadejo kovos menai isgyventi, gal vyras irgi koks karatistas
Papildyta:
MB pati nusiperka ar man liepia nupirkti. Kartais ir as nuperku del prikolo.
Tai nera svarbu, visokie kurvininkai megsta gelemis issipirkti.
O tai ten rimtia vyras nuzude zmona? pas msu vienam miestuki irgi rado pora negyvus, bet apsirode nuo kakzokio brizgalo, neisivaizduoju, ka reikai daryti cia, kad bent normalaus snpaso neipirkti

o gal dar ka ten vartojo nezinau , bet veinu zodziu niekas nieko nezude, patys uzsilenke nuo vartojamu preparatu....o gana irgi jauni
kaip liudna, pati nusiperka, viska moteris gali pati, bet kam jai tada vyras?
koks absurdas

tai nebuk kurvininku ir dovanok geles, ar tai salyga? na bet jei jum tai tinka, tai valio.
as tai dabar vyro prasiau, kad skintu geliu nebedovanotu, tik su vazoneliais, ka galima i soda sodinti, o geriausia medeliai

Tai tas: taves nesuprasi, tai per mazai geliu, tai jau nedovanok

sunku su tom moterim
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 15:28)
Mane vyras kazkada senai senai pats prikalbino karatiste buti, sake ' kad galetum apsiginti nuo issigimeliu, jei ka'. O cia turbut mokinosi atsikirsti vyrui. Kam? Dabar ji Amzina Atilsi duok mirusiems Viešpatie... reikejo bėgti nuo jo, o ne savigynos mokintis. Cia gi ne Lietuva kur moterims niekas nepadeda konkreciai.
Irgi toks pats 'romantikas' esi, kaip montekristos diedas,todel nieko nebaraskini apie tikrus romantikus
Butetn kovos menai gali padeti tik greit areakcija, kai vykst akoks uzpuolimas meiste, kaip tai pades nuo nuosavo vyro?
ziauru is tikro
ps.
paskaiciau dabar ta straipsni, o tai tyen ir vaikiukai 3 liko, kaip liudna, geria, bent kad vaiku neuzmuso, bet ziauru tokie dalykai, kaizn kur vaikai buvo tuo metu? Gal tas vyras koks narkomanas buvo ar kas? na nesuprantu tokiu dalyku visiskai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 15:47)
Bet čia žinok kam ko reikia. Man romantiko nereik. Negaliu klausytis kokių virkaujančių vyrų atlikėjų, kurie ten dainose nubučiuoja skausmą ar kaip jie kelią žvaigždėmis kloja moteriai. Na nebent koks dar Bon Jovi dainuotų apie rožių lovą, bent jau ne miauksinčiu balsu
Buvo man 19 metų, supažindino mus su drauge sporto stovykloj su latviais vienas vyras, kurie šiaip vietiniai iš Rygos buvo, ne iš sporto. Vienas iš tų latvių vakare kavinėje kviečia šokti ir sako aš šoku rumbą, meilės šokį, nori tau pašoksiu, einam šokti, o man net bloga pagalvojus, kad ten raitysis kaip gėjus koks aplink mane

atsisakiau, sakau gal nerodyk, sėdėkim ir šiaip bendraukim
geriausia butu kai visko su saiku ir to adekvataus romantiskumo ir darymo, nes tik romantika irgi gyvas nebusi, smagu gauti dovanu, geliu, siurprizai malonus smagu, bet smagiau bent man, kai realiai ka nors padaro del manes, koki darba. As matyt tokia materealiste, manes irgi dovanojamos zvaigsdes netenkina

Man romantiskiausias vaizdas, kai vyras malkas kapoja