Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Dar skaitau apie ta seima kur Anglijoje

"Diana G. priklausė kovos menų mokyklai „Sleaford Fight Academy“,"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=90140737

Nepadejo kovos menai isgyventi, gal vyras irgi koks karatistas

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 15:19)
Todel, kai kazkada UMD montekrista verke, kad vyras jai geliu visai nedovanoja, tai man buvo keista, keista šeima.

MB pati nusiperka ar man liepia nupirkti. Kartais ir as nuperku del prikolo.
Tai nera svarbu, visokie kurvininkai megsta gelemis issipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 gegužės 2022 - 14:23
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 05, 15:21)

Papildyta:

Mane vyras kazkada senai senai pats prikalbino karatiste buti, sake ' kad galetum apsiginti nuo issigimeliu, jei ka'. O cia turbut mokinosi atsikirsti vyrui. Kam? Dabar ji Amzina Atilsi duok mirusiems Viešpatie... reikejo bėgti nuo jo, o ne savigynos mokintis. Cia gi ne Lietuva kur moterims niekas nepadeda konkreciai.

Irgi toks pats 'romantikas' esi, kaip montekristos diedas,todel nieko nebaraskini apie tikrus romantikus rolleyes.gif
Atsakyti

tai gal jinai jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 05, 15:07)
oi, o kur dingo tas klykimas, kad tokių vaikų negalima palikti namie ir eiti sportuoti? biggrin.gif Nes reikia būti su jais nuolat????????? ajajaj biggrin.gif</p>

kokiu tokiu? leliuku zinoma geriau nepalikti, ta ir dabar rasau, o vyresnius zinoma jau paliekam kazkuriais periodais valandai ar keliom, jei reikia. Kokia tu keista, kur buvai , kai adekvatuma dalino? Airijoje i mokykla 5 jau eina, tai kaip nepalikti vienu doh.gif nusisnekejai biskiuka, eilini karta biggrin.gif

pacituok , nekvaksejusi nesamoniu geriau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 15:19)
biggrin.gif  priminei.
Kai tik mamą parsivežiau, pasakiau, kad kameros yra, tai kaip ji pasijautė nepatogiai. Kol isaiskinqu, kad viduje nera, tik apie sklypo perimwtrą  biggrin.gif , tai tada atsiputė
Papildyta:

Mano vyras labai romantiškas. Kokius jis man siurprizus daro  wub.gif jau atrodo trecia desimtis gyvenam, jau turetu nustoti, bet ne - kiekvienais metai surprises kada susipazinom, kada pradejom gyventi, kada apsizenyjom  kada sunus gime. Visada. Todel, kai kazkada UMD montekrista verke, kad vyras jai geliu visai nedovanoja, tai man buvo keista, keista šeima.

na jo nesmagu manau visiem buti filmuojamiem, as kur dirbau restorane ten kameros buvo, pripranti aisku paskui,kazkaip uzsimirsti, bet vsi tiek nesmagu, nei nosies pasikrapsyti negali ramiai lotuliukas.gif

wub.gif super
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 15:28)
Irgi toks pats 'romantikas' esi, kaip montekristos diedas,todel nieko nebaraskini apie tikrus romantikus  rolleyes.gif

Bet čia žinok kam ko reikia. Man romantiko nereik. Negaliu klausytis kokių virkaujančių vyrų atlikėjų, kurie ten dainose nubučiuoja skausmą ar kaip jie kelią žvaigždėmis kloja moteriai. Na nebent koks dar Bon Jovi dainuotų apie rožių lovą, bent jau ne miauksinčiu balsu smile.gif
Buvo man 19 metų, supažindino mus su drauge sporto stovykloj su latviais vienas vyras, kurie šiaip vietiniai iš Rygos buvo, ne iš sporto. Vienas iš tų latvių vakare kavinėje kviečia šokti ir sako aš šoku rumbą, meilės šokį, nori tau pašoksiu, einam šokti, o man net bloga pagalvojus, kad ten raitysis kaip gėjus koks aplink mane biggrin.gif atsisakiau, sakau gal nerodyk, sėdėkim ir šiaip bendraukim biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

O tai ten rimtia vyras nuzude zmona? pas msu vienam miestuki irgi rado pora negyvus, bet apsirode nuo kakzokio brizgalo, neisivaizduoju, ka reikai daryti cia, kad bent normalaus snpaso neipirkti doh.gif o gal dar ka ten vartojo nezinau , bet veinu zodziu niekas nieko nezude, patys uzsilenke nuo vartojamu preparatu....o gana irgi jauni unsure.gif

kaip liudna, pati nusiperka, viska moteris gali pati, bet kam jai tada vyras?
koks absurdas doh.gif tai nebuk kurvininku ir dovanok geles, ar tai salyga? na bet jei jum tai tinka, tai valio.

as tai dabar vyro prasiau, kad skintu geliu nebedovanotu, tik su vazoneliais, ka galima i soda sodinti, o geriausia medeliai biggrin.gif Tai tas: taves nesuprasi, tai per mazai geliu, tai jau nedovanok lotuliukas.gif sunku su tom moterim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 15:28)
Mane vyras kazkada senai senai  pats prikalbino karatiste buti, sake ' kad galetum apsiginti nuo issigimeliu, jei ka'. O cia turbut mokinosi atsikirsti vyrui. Kam? Dabar  ji Amzina Atilsi duok mirusiems Viešpatie... reikejo bėgti nuo jo, o ne savigynos mokintis. Cia gi ne Lietuva  kur moterims niekas nepadeda konkreciai.

Irgi toks pats 'romantikas' esi, kaip montekristos diedas,todel nieko nebaraskini apie tikrus romantikus  rolleyes.gif

Butetn kovos menai gali padeti tik greit areakcija, kai vykst akoks uzpuolimas meiste, kaip tai pades nuo nuosavo vyro?
ziauru is tikro unsure.gif

ps.
paskaiciau dabar ta straipsni, o tai tyen ir vaikiukai 3 liko, kaip liudna, geria, bent kad vaiku neuzmuso, bet ziauru tokie dalykai, kaizn kur vaikai buvo tuo metu? Gal tas vyras koks narkomanas buvo ar kas? na nesuprantu tokiu dalyku visiskai... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 15:47)
Bet čia žinok kam ko reikia. Man romantiko nereik. Negaliu klausytis kokių virkaujančių vyrų atlikėjų, kurie ten dainose nubučiuoja skausmą ar kaip jie kelią žvaigždėmis kloja moteriai. Na nebent koks dar Bon Jovi dainuotų apie rožių lovą, bent jau ne miauksinčiu balsu smile.gif
Buvo man 19 metų, supažindino mus su drauge sporto stovykloj su latviais vienas vyras, kurie šiaip vietiniai iš Rygos buvo, ne iš sporto. Vienas iš tų latvių vakare kavinėje kviečia šokti ir sako aš šoku rumbą, meilės šokį, nori tau pašoksiu, einam šokti, o man net bloga pagalvojus, kad ten raitysis kaip gėjus koks aplink mane biggrin.gif atsisakiau, sakau gal nerodyk, sėdėkim ir šiaip bendraukim biggrin.gif

geriausia butu kai visko su saiku ir to adekvataus romantiskumo ir darymo, nes tik romantika irgi gyvas nebusi, smagu gauti dovanu, geliu, siurprizai malonus smagu, bet smagiau bent man, kai realiai ka nors padaro del manes, koki darba. As matyt tokia materealiste, manes irgi dovanojamos zvaigsdes netenkina lotuliukas.gif Man romantiskiausias vaizdas, kai vyras malkas kapoja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2022 - 14:58
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 05, 15:51)
Tai tas: taves nesuprasi, tai per mazai geliu, tai jau nedovanok lotuliukas.gif sunku su tom moterim  biggrin.gif

maniškis jau ima įsisavinti po tiek metų, kad neužteks parinkti mašinos modelį, dar spalvą ar pribumbasus teks su manimi derinti, nes tas pats modelis gali būti man wow arba visai nepatikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 15:55)
maniškis jau ima įsisavinti po tiek metų, kad neužteks parinkti mašinos modelį, dar spalvą ar pribumbasus teks su manimi derinti, nes tas pats modelis gali būti man wow arba visai nepatikti biggrin.gif

biggrin.gif na as nesu isranki labai spalvom masinos, man svarbu gerai veiktu viskas ir neriktu i ja pinigu duag kisti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 05, 15:59)
biggrin.gif na as nesu isranki labai spalvom masinos, man svarbu gerai veiktu viskas ir neriktu i ja pinigu duag kisti.

o aš labai noriu atsirinkti, kad po to kitiems nepavydėt, kad jų tas modelis gražesnis smile.gif
nes tikrai yra labai nemažai modelių, kur tarkime juodi žymiai baisesni nei balti, nes juodi mažina optiškai, o balti riebina, dailina. Kai kuriems modeliams labai tinka visokios išskirtinės spalvos kaip kokia rudai morkinė ar baklažano ir jei turėsi kokią sidabrinę, tai graušies nagus, kad kitų spalvingos, įdomios. Na aš žmogus estetas, tai aišku nėra super gerai, sunku mums tokiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 16:04)
o aš labai noriu atsirinkti, kad po to kitiems nepavydėt, kad jų tas modelis gražesnis smile.gif
nes tikrai yra labai nemažai modelių, kur tarkime juodi žymiai baisesni nei balti, nes juodi mažina optiškai, o balti riebina, dailina. Kai kuriems modeliams labai tinka visokios išskirtinės spalvos kaip kokia rudai morkinė ar baklažano ir jei turėsi kokią sidabrinę, tai graušies nagus, kad kitų spalvingos, įdomios. Na aš žmogus estetas, tai aišku nėra super gerai, sunku mums tokiems biggrin.gif

Sioje sferoje man tikrai neidomu, as ne masinu zmogus, man is vis jei nereiktu vairuoti dar geriau butu, tai demesys tik kad butu patikima , patogi trasporto priemone. Man svarbu, kaip as viduje jauciuosi, kaip vairuojasi ir t.t. biggrin.gif mazai as ta masina is lauko puses ziuriu biggrin.gif mano siaip sidabrine, bet labai net gerai, dlukes ne taip matosi biggrin.gif

Man grazios tesla masinos, bet kol kas neiperku, gal kada nors ateityje smile.gif spalvos man daug maz visos grazios, nuo masinos, aisku, priklauso dar.
Atsakyti

Kurioj vietoj suklydau , aisku kazkada girdejau ,kad moterys geriausia tai daro -nes zino kur.Na o amzius savo padaro 😁

Anekdota prisiminiau,

Vyras niekaip nepatenkina zmonos.Ir taip bando,ir taip ir niekaip jai nepavyksta pasiekt orgazmo .

Po kiek laiko,nusprendzia kad reiki issinuomot negra.

Na viena vakara ,issinuomoja negra ..

Sugula zmona su negru ..ir zmona iskart visa raudona ,karstis tik pila ...

Vyras paeme veduokle uzsilipo ant spintos(kad netrukdytu) ir veduoja ..

Negras pora fikciju atliko ir motera klykt is dziaugsmo pradejo ... pavyko..

Vyras uzsilipes ant spintos veduoja ir sako: Matai juodi ,kaip reikia vedinti 😁

Brandesnei moteriai jokių bėdų susirasti jaunesnį vyrą. Belen kam.

Atsakyti

Brandesnei moteriai jokių bėdų susirasti jaunesnį vyrą. Belen kam.

bet ar norėtum labai jauno? Man nestovėtų ant tokio :D Jamčiau kokį 30-40, ne vyresnį :D

Atsakyti