Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Mano laiku visos paneles turejo uzpakalius ,papus .Viena kita neturejo 😁 buvo figuringos .Dabar jaunima paziuri :nutuke, arba kaulai (osvencino kaliniai) 

Isvada tokia: kuo zmogus biednesnis,dirba fizini darba tuo jis yra grazesnis ir sveikesnis. 

Prasta išvada :) Pirma-tu idealizuoji praeitį-jaunystę.

Antra, biedni prasčiau maitinasi, tad iki sveikatos ir gražaus kūno (yra yra išimčių) ten toloka. O dar kai amžius ima tiksėti, biedna greičiau susens ir atrodys nepatraukliai, nei ta kuri gali sau leisti daugiau (yra išimčių).

O trečia-jauti kompleksą, kad negali pasiekti protingesnių ir gražių? :)

Atsakyti

tai va
buvau įkėlus jų paauglių būrelių, tai kad mūsų dar ir gražesnės
ar labai jau ten gražios buvo ukrainiečių atlikėjos per Euroviziją? Dar gi žvaigždės, susitvarkę.

tai va, pašpakliuok lietuvaites, dar ne taip atrodys.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 19, 09:04)
Pas mus dauguma merginu ,nutuke. As ir nutukau ,praugau 10kg per tuos karantinus ,bet i grozi nepretenduoju😁</p>

kur tu tokias matai? ne ten gal žiūri? nutukę paaugliai dabar, bernai stambiašikniai, plačiašikniai net nuo sėdėjimo, net mano mama stebisi, nors jai dauguma žmonių gražūs smile.gif tai gal tu biškį arkliukus stabdyk ir nenužiūrinėk paauglių?
o 30-40+ moterys pas mus labai prisižiūri. Apie moteris su menopauze nekalbu, visko būna jau jų tarpe ir tai normalu.
Atsakyti

tai va
buvau įkėlus jų paauglių būrelių, tai kad mūsų dar ir gražesnės
ar labai jau ten gražios buvo ukrainiečių atlikėjos per Euroviziją? Dar gi žvaigždės, susitvarkę.

Geras , noriu cituot viena o ikelia kita😂 

Papai tavo dideli,bet vistiek jiem pavydi.

https://www.europarl...pabegeliu-krize

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 19, 09:22)
es-atsakas-i-ukrainos-pabegeliu-krize'>https://www.europarl.europa.eu/news/lt/headlines/world/20220324STO26151/es-atsakas-i-ukrainos-pabegeliu-krize</a></p>

tai tu pats ir įdėjai kiek jie mums ir pasauliui kainuoja
kur čia apie tai, kiek jie mums uždirbo? biggrin.gif
pas juos vaikų po 3 vidutiniškai, žinai kiek jiems resurso reiks? ar viena jų mama uždirbs visiems ir dar sau?
Atsakyti

kur tu tokias matai? ne ten gal žiūri? nutukę paaugliai dabar, bernai stambiašikniai, plačiašikniai net nuo sėdėjimo, net mano mama stebisi, nors jai dauguma žmonių gražūs smile.giftai gal tu biškį arkliukus stabdyk ir nenužiūrinėk paauglių?
o 30-40+ moterys pas mus labai prisižiūri. Apie moteris su menopauze nekalbu, visko būna jau jų tarpe ir tai normalu.

Mane jie nejaudina 😁 aplamai dingo tas pojutis. As bendrai ziuriu .Man kariuomenej leisdavo fiziskai ruost kareivius 😉 

Atsakyti

tai va, pašpakliuok lietuvaites, dar ne taip atrodys.

Ukrainietės labiau dažosi ir tiek

Atsakyti

pas juos vaikų po 3 vidutiniškai, žinai kiek jiems resurso reiks? ar viena jų mama uždirbs visiems ir dar sau?

Kadangi,tavo papai dideli ,pati nestambi,nosis maza ,paaiskinsiu - sugundei.😁

ES duoda ismokom  visokiom  ukrainieciams - jie gyvena cia ,perka maista ,nuomojasi butus .. vartoja ,PVM gryzta i biudzeta,pajamu mokesciu,sodra (kas dirba) ,pelnas verkslininkam .

Jie mums nauda  

Atsakyti

Ukrainietės labiau dažosi ir tiek

Jo ir dazosi ryskiau 😁  ir vistiek papai didesni 😂

Atsakyti

Jo ir dazosi ryskiau 😁  ir vistiek papai didesni 😂

Nu ok ok 🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 19, 08:25)
pas juos vaikų po 3 vidutiniškai, žinai kiek jiems resurso reiks? ar viena jų mama uždirbs visiems  ir dar sau?

O tu Monteverte paskaiciuok, kiek mums, pasauliui kainuos, jei rusijos nesustabdys...
Atsakyti

Nežinau vis tiek, kur tie jų papai realybėje :D Bet k, jei dideli papai automatiškai reiškia, kad boba graži, man negaila :D 

Man C gana per akis, didesnę mažinčiaus turbūt :D

Atsakyti