Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 18, 21:29)
nes žmonių labai daug
prisiimsim ukrainiečių, bus ir pas mus panašiai biggrin.gif

Ukrainieciai mokes mokescius, papildys Lietuvos biudzeta pinigais.

Abejoju, musu kitokia kultura. Europieciai yra skistimas, su visokiom ten teisesm ir t.t. palyginus su Kinija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 18, 23:05)
Ukrainieciai mokes mokescius, papildys Lietuvos biudzeta pinigais.

Abejoju, musu kitokia kultura. Europieciai yra skistimas, su visokiom ten teisesm ir t.t. palyginus su Kinija.

nespės primokėt tiek, kiek išguldys juos ligos ir ištuštins ligonių kasų biudžetus ax.gif
užleis vėl virusų rudeniui, jau nekalbu apie kitas jų bėdas po tokių traumų ir šiaip, tai tikrai ne sveikuolių tauta
Atsakyti

Ko gi dar lerva gali klausytis 😅 bl įvairovės dėlei savo vaikus išklausyk. Ar jie jau seniai dėjo skersą ant tavęs?

Atsakyti

Zinoma kad buvo, kada as teigiau kad nebuvo? Muziejaus tualetu valytoja gi senai sauke, kad tik tinginiai nemokejo kombinuoti.

Bet apie mokslininkus as nerasiau, nes nezinau. O va pati, meluoji ir neraudonuoji. Sukcius, profesionalas.

Bet, is tu mokslo zmoniu kuriuos as pazinojau, nebuvo jie pinigais apteke, ne kombinatoriais buvo.

Gyvenime tie mokslo zmones ,,kazko,, labai neuzgyvena.Jie susikuria siaip ne taip guoli ir viskas .

Atsakyti

nespės primokėt tiek, kiek išguldys juos ligos ir ištuštins ligonių kasų biudžetus ax.gif
užleis vėl virusų rudeniui, jau nekalbu apie kitas jų bėdas po tokių traumų ir šiaip, tai tikrai ne sveikuolių tauta

Tau labi jie trukdo? Vietos mazai,ar ateme pyragaiti ,kuri ketinai isideti i burna ? 😁

As galvoju ,tave ima pavyduliacija ... nes vyras jas nuziurineja ,kalba apie jas. O jos lenkia lietuves- grazios, papai dideli,darbscios 😁 Sakyciau ,kaip musu emigrantai -daug maz panasus .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 19 gegužės 2022 - 06:51

Šiaip apie visokius kgb ir pnš.vatos tarpe temos gajos dabar.

Atsakyti

Aš tai galvoju iš kur tas mitas apie ukrainiečių grožį? Mano masažuotoja visai paprasta moterytė, kaimynės irgi. Ir cetriuke kur ateina paramos, normalios eilinės moterys.

Atsakyti

Šiaip apie visokius kgb ir pnš.vatos tarpe temos gajos dabar.

O tu ka zinai apie KGB , ar deste istorijoje ka nors apie KGB ?  O kas tie vatos?

Atsakyti

Aš tai galvoju iš kur tas mitas apie ukrainiečių grožį? Mano masažuotoja visai paprasta moterytė, kaimynės irgi. Ir cetriuke kur ateina paramos, normalios eilinės moterys.

Pas mus dauguma merginu ,nutuke. As ir nutukau ,praugau 10kg per tuos karantinus ,bet i grozi nepretenduoju😁

Atsakyti

Pas mus dauguma merginu ,nutuke. As ir nutukau ,praugau 10kg per tuos karantinus ,bet i grozi nepretenduoju😁

a, dėl lieknumo tu čia.

Tai kad vyresniam amžiuj, pvz po 40, retas vyras be pilvo. ir ne karantinas čia kaltas, o apsileidimas. 

Visokių yra ir moterų.

Atsakyti

a, dėl lieknumo tu čia.

Tai kad vyresniam amžiuj, pvz po 40, retas vyras be pilvo. ir ne karantinas čia kaltas, o apsileidimas. 

Visokių yra ir moterų.

Mano laiku visos paneles turejo uzpakalius ,papus .Viena kita neturejo 😁 buvo figuringos .Dabar jaunima paziuri :nutuke, arba kaulai (osvencino kaliniai) 

Isvada tokia: kuo zmogus biednesnis,dirba fizini darba tuo jis yra grazesnis ir sveikesnis. 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 19, 07:50)
<p>Tau labi jie trukdo? Vietos mazai,ar ateme pyragaiti ,kuri ketinai isideti i burna ? 😁</p>
<p>As galvoju ,tave ima pavyduliacija ... nes vyras jas nuziurineja ,kalba apie jas. O jos lenkia lietuves- grazios, papai dideli,darbscios 😁 Sakyciau ,kaip musu emigrantai -daug maz panasus .</p>

kaip tai susiję su tuo ką rašau? jie kažkokie stebuklingi? tik dirbs ir šalį gerins? jie gi iš karo baisumo atvykę ar jau ne? nespėjo atvykti ir jau buvo kalbos, kad yra onko ligonių ir pan. Tu žinai kiek tai kainuoja ar nesigaudai?
mano papai dideli, pati nestambi, plaukai gražūs, nosis neilga. Neturiu ko pavydėti nuo karo nukentėjusiems žmonėms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 08:25)
<p>Aš tai galvoju iš kur tas mitas apie ukrainiečių grožį? Mano masažuotoja visai paprasta moterytė, kaimynės irgi. Ir cetriuke kur ateina paramos, normalios eilinės moterys.</p>

tai va
buvau įkėlus jų paauglių būrelių, tai kad mūsų dar ir gražesnės
ar labai jau ten gražios buvo ukrainiečių atlikėjos per Euroviziją? Dar gi žvaigždės, susitvarkę.
Atsakyti