Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nu tai ne dėl airės oro papai padidėjo :D

Atsakyti
Kokios gilios mintys ir pokalbiai apie aukštas materijas. Jooo....lygis....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 14:30)
<p>nu tai ne dėl airės oro papai padidėjo biggrin.gif</p>

taigi parasiau, kad tikriausiai nuo nestumo, bet i rlaikosi tokie, tai gal ir nuo oro lotuliukas.gif bet plaukai, nagai tikrai nuo kitokio klimato matyt.
Atsakyti

Vyru kompanijoje daznai aptarinejamos moteru krutys ,uzpakaliai . Kadangi vyras pamates tokia ispudinga moteri gauna signala i smegenine ,,daugintis,, ir toliau priklauso nuo libido kiek jis eis toliau.

Zveriu pateles skleidzia kvapa,patinas uzuodzia ir puola daugintis .Jei patele ne rujoja ji neskleidzia kvapo ir patinui ji neidomi.😁

Del kulturos ,vyrai kiti nesupranta moteru ir kas jom malonu ir nemalonu .Dazna kultura ateina is tevo. Vyrui supratis ateina ,kai jis turi maza dukra namuose ir mato ,kaip ji priima viska .

As cia bendrauju kaip su lygiais pasnekovais ,tiek jus apie varpas tiek tiek as apie papus 😁

Beje senai turejau su dideliais .apais ,ir malonu prie ju prisiglaust -kai jie dideli . Net dabar prisiminiau viena pilnamete gimnazijos moksleive 😂

Ne tik nuo libido, bet ir nuo ribų vyro galvoje.

Atsakyti

Tie vyrai išprotėję, kaskart, kaskart kai rengiuosi, maniškis prisistato, galėtų-tai už papų laikydamasis visą dieną praleistų, nesuprantu aš tokio diedų susižavėjimo moterų uodegom ir papais :D Ne nauja juolab, jau šitiek metų tie patys, o kaskart kaip naujai pamatęs :D

Manjakas 😃😃😃

Atsakyti

Manjakas 😃😃😃

tipo tavo kitoks? :D

Atsakyti

tipo tavo kitoks? :D

Toks pat.

Apart, jei supyksta. Tada nežiūri 🤣

Tai lb jaučias, kad neok kažkas 😂

Atsakyti
i geru naujienu sarasa , krenta metalo ir medienos kainos rinkoje, tikiuosi pamazu kris ir parduotuvese ax.gif
Atsakyti

Toks pat.

Apart, jei supyksta. Tada nežiūri 🤣

Tai lb jaučias, kad neok kažkas 😂

Maniškis niekad nepyksta ant manęs 😅😅 čia aš galiu užsiraukt 🤭

Atsakyti

Maniškis niekad nepyksta ant manęs 😅😅 čia aš galiu užsiraukt 🤭

Blyn, tobulas 😂

Atsakyti

Blyn, tobulas 😂

man atrodo, kad diedai apskritai mažiau linkę pykt? Čia mes keliam vėją dėl niekų :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 13:51)
<p>Tie vyrai išprotėję, kaskart, kaskart kai rengiuosi, maniškis prisistato, galėtų-tai už papų laikydamasis visą dieną praleistų, nesuprantu aš tokio diedų susižavėjimo moterų uodegom ir papais biggrin.gif Ne nauja juolab, jau šitiek metų tie patys, o kaskart kaip naujai pamatęs biggrin.gif</p>

Gal kad neturi patys? Geriausia savo tureti...
Atsakyti