Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nu kaip negražu? gražu iš esmės ant dailių, lėlytinių šunų
viskas dabar dėl grožio daroma
o kam moterys nagus klijuojasi? nepatogu dar gi, ima viską kai išverstom rankom, atkišę tuos nagus ir pirštu arba blakstienas kam?

Nu man negražu

Ir nagai priklijuoti bsisūs, kai ilgi, fui

Ir blakstienos kai perlenkia lazdą ir priklijuoja belen kokio ilgio baisu

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 19, 16:44)
nu kaip negražu? gražu iš esmės ant dailių, lėlytinių šunų
viskas dabar dėl grožio daroma
o kam moterys nagus klijuojasi? nepatogu dar gi, ima viską kai išverstom rankom, atkišę tuos nagus ir pirštu arba blakstienas kam?

nezinau man tas niekas negrazu, toleruoju ir tiek, akis jau apsprato, nes duaguma jau taip, bet geriau nieko niekam neklijuotu, dar kaip kudikiam pvz ausis praduria, tai is vis doh.gif

maciau ir sunim nagus lakuoja lotuliukas.gif cia is dyko buvimo ir neturejimo ka veikt, va del to pasaulines krizes ir ateina, kai zmonem jau visai kuku pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 19, 16:57)
maciau ir sunim nagus lakuoja lotuliukas.gif cia is dyko buvimo ir neturejimo ka veikt, va del to pasaulines krizes ir ateina, kai zmonem jau visai kuku pasidaro  biggrin.gif

nepatikėsi, vyras neseniai sako: o gal nulakuosim mažei nagiukus kada? biggrin.gif nesakyčiau, kad jis dykas būna, tikrai ne, pastoviai užsiėmęs, bet kad tie šuniukai kaip lėlės tikrai biggrin.gif aš net netikėjau, kad mūsiškė tokia lėlinė bus. Kai pirkom, tai tokia truputį jokia buvo, aš net bijojau, kad išaugs kažin kas. Bet tėvai bei giminės superiniai. Matomai tas variantas, kai iš bjauraus ančiuko gulbė išauga.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 19, 17:02)
nepatikėsi, vyras neseniai sako: o gal nulakuosim mažei nagiukus kada? biggrin.gif nesakyčiau, kad jis dykas būna, tikrai ne, pastoviai užsiėmęs, bet kad tie šuniukai kaip lėlės tikrai biggrin.gif aš net netikėjau, kad mūsiškė tokia lėlinė bus. Kai pirkom, tai tokia truputį jokia buvo, aš net bijojau, kad išaugs kažin kas. Bet tėvai bei giminės superiniai. Matomai tas variantas, kai iš bjauraus ančiuko gulbė išauga.

per mazai matyt uzsiemes vis tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as po darzu ir sau nelabai turiu laiko manikiurus pasidaryti biggrin.gif
Aisku nieko bloga, kas kaip nori taip is proto eina, bet cia tikrai ne del suniuku, o del saves zmones taip daro. Kaip ir leliukus vaikus, kad ten puosia, grazina papuosalais irgi gi del saves. Pas mus su vyru kazkaip nera tokio poreikio, paprasti mes.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 19, 17:08)
per mazai matyt uzsiemes vis tiek  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif as po darzu ir sau nelabai turiu laiko manikiurus pasidaryti  biggrin.gif
Aisku nieko bloga, kas kaip nori taip is proto eina, bet cia tikrai ne del suniuku, o del saves zmones taip daro. Kaip ir leliukus vaikus, kad ten puosia, grazina papuosalais irgi gi del saves. Pas mus su vyru kazkaip nera tokio poreikio, paprasti mes.

tai taip, man regis ir ekspertai sako, kad dažniausiai žmonės gražinasi dėl kitų, nors gal tą ir neigiam
dėl savęs gi pabūnam ir su treningais, chalatais ir pan. O kai einam į žmones, jau puošiamės smile.gif
Tas pats su šuniukais. Su ilgaplaukiais iš plaukų galima viražus daryti, trumpaplaukius galima spalvingai prirengti, grandinių prikabinti ir pan. Įdomiausia tai, kad daugumai patinka. Pas baikerius būna vaizdų, kai net akinių šunys nebrokija smile.gif
Atsakyti

Nei iš šio šuns šou nedarau, nei iš kito darysiu...

Atsakyti
O bože, prieš ką tas šuniukas gražus nori pasirodyti? Prieš kalytes ar prieš draugus šuniukus? Anie tikriausiai blizgučius ir lakuotus nagus supranta kaip grožį...
Visai žmonės nudurnėjo... Monteverte, gimdyk kol laikas vaiką.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 05 18, 21:23)

3. Galėjau ir suklysti, nes nedidelė tada buvau, tik pamenu, jog buvo atėjęs atsisveikinti, ir apie jį buvo kalbama kaip apie "iškiemintą"

Galimai ir nepasakojo tada visų niuansų.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 19, 08:40)
Tuoj ateis papu zyyynove uarda ir tau isaiskins, kad ukrainieciu papai, kaip papai, nieko ypatingo, Lietuvoje tokiu zavalis.

😁 😁

Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 19, 09:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-
<p>Retas vyras yra išties atidus moteria.</p><p>Daugumai egoizmas kupa per pakausį.</p>

Kaip ir moterys 😆
Atsakyti

uarda, gal ir taip 😆

Atsakyti
Na ir kaip šiandien pasipuošet vyšyvankos raštais?
Gavau dovanų- marškinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 19 gegužės 2022 - 18:37

Na ir kaip šiandien pasipuošet vyšyvankos raštais?
Gavau dovanų- marškinius

Aš nieko tokio neturiu

Atsakyti

Čia aktualiau viešiems žmonėms

Atsakyti