Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

man atrodo, kad diedai apskritai mažiau linkę pykt? Čia mes keliam vėją dėl niekų :D

Nepasakyčiau.........🤔

Atsakyti

Nepasakyčiau.........🤔

Ką, dramų karalienę namie turi? :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 19, 15:05)
taigi parasiau, kad tikriausiai nuo nestumo, bet i rlaikosi tokie, tai gal ir nuo oro lotuliukas.gif bet plaukai, nagai tikrai nuo kitokio klimato matyt.

arba maisto
Atsakyti

Ką, dramų karalienę namie turi? :D

Pasitaiko.... 😅

Tsi koks pavydas, tai dar kas.... 😆

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 19, 15:46)
arba maisto

gali buti, nors atrodo tuos pacius produktus valgom, ka ir Lietuvoje valgem, bet nera cia tu dideliu temp skirtumu, ziema neisala, kas labai nusiurina plaukus, ir vasara labai dideliu karsciu irgi nebuna ir odai gerai ir plaukam. na ir ore gal duagiau jodo ar kokiu kitu medziagu nuo juros.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 15:42)
man atrodo, kad diedai apskritai mažiau linkę pykt? Čia mes keliam vėją dėl niekų biggrin.gif 

Niekad nedarau vejo del nieku, aplamai mano kantrybe gelezine biggrin.gif
pamenu siuveja vestuines sukneles stebejosi paskutine diena pries vestuves baiginejo suknele, o as taip ramiai laukui, sako kita jau butu man skandala iskelusi begalini biggrin.gif

O ir tie dalykai del ko supykstam mums svarbus, kitem, aisku, gal nesvarbus ir atvirksciai. Nera zmoniu, kurie nepyktu, blogai, jei zmogus kaupia viduje pykti ar nuoskaudas, neissako.
Ismokti suvaldyti, issisamoninti ir t.t savo pykti manau vienas is svarbesniu dalyku gyvenime, nes su savo emocijom mes labai mazai buvom supaindinti ir is vis paie tai mastem seniau, dabar tik tas samoningumas ateina. Pyktis gana stipri griaunanti energija arba isore arba vidu.
Manau visi vienodai igalus pykti, tik skirtingai tuos pykcius parodom.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 19, 15:48)
Pasitaiko.... 😅Tsi koks pavydas, tai dar kas.... 😆

Mano vyras gali greit supykti, bet labai greit ir pamirsta, as atvirksiai mane reikia daug, kad isvesti si kantrybes, bet ilgai ir pykstu paskui biggrin.gif
Atsakyti

Lutuke, va tokiom temom rašai kaip žmogus 🤩

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 19, 16:11)
<p>Lutuke, va tokiom temom rašai kaip žmogus 🤩</p>

As visada kaip zmogus rasau, o kad zmoniu nesutampa politiniai poziuriai, man, tai visiskai normalu mirksiukas.gif nenormalu, kai pradedama zmogu stigmatizuoti, del jo paziuru.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 19, 16:11)
Mano vyras gali greit supykti, bet labai greit ir pamirsta, as atvirksiai mane reikia daug, kad isvesti si kantrybes, bet ilgai ir pykstu paskui  biggrin.gif

ir pas mus tas pats
Papildyta:
nuo kada kažin pas mus šunims klijuoja auskarus kirpėjos? man regis ne taip seniai, tik paskutiniais metais?
va jums ir rusynas atsilikęs... kažkokiam negirdėtam elizovo mieste, jau 2014 su auskarais vaikščiojo
Atsakyti

Bože, baisu, kai daro parodijas iš šunų

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 16:35)
<p>Bože, baisu, kai daro parodijas iš šunų</p>

aš jau pripratau, anksčiau ir mane šokiravo
iš esės jiems netrukdo, prie ausų galiukų priklijuoja ir vaikšto kol nukris. Dar būna iškarpo mandrai ir rievėse tarp iškarpymų ant nugaros sagiukus klijuoja. Jei šuo labai nesitrina ant nugaros, tai ir išsilaiko
Atsakyti

aš jau pripratau, anksčiau ir mane šokiravo
iš esės jiems netrukdo, prie ausų galiukų priklijuoja ir vaikšto kol nukris. Dar būna iškarpo mandrai ir rievėse tarp iškarpymų ant nugaros sagiukus klijuoja. Jei šuo labai nesitrina ant nugaros, tai ir išsilaiko

Man tai tiesiog nesuvokiama  , nu kam??? Nei gražu, nei reikalinga. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 19, 16:40)
p>Man tai tiesiog nesuvokiama  , nu kam??? Nei gražu, nei reikalinga. </p>

nu kaip negražu? gražu iš esmės ant dailių, lėlytinių šunų
viskas dabar dėl grožio daroma
o kam moterys nagus klijuojasi? nepatogu dar gi, ima viską kai išverstom rankom, atkišę tuos nagus ir pirštu arba blakstienas kam?
Atsakyti