QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 23, 19:14)
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 23, 19:07)
Bet, Burbe, tu ir turi sveikatos: parskridus iš Lietuvos (ne, nu kažkaip vis tiek ten žmonės turi reikalų, jei keliauja) nuo pusiaudienio atsakinėji į kiekvieną žinutę SuperMamoj. Jo...
o cia tam labai daug sveikatos reikia, gulint ant sopkes rasineto nesamones?
siaip pas gimines apsistojama is biednumo, normaliai neapkrauni zmoniu, ateini i svecius. Lietuvoje dar labai iprasta su visom terbom per gimines glaustis. Daug patogiau zinok viesbutis
Big benui išleista 80 mlj. eurų ar svarų gal? o ar po mėnesio nepasakys, kad nėra grūdų, benzo ar pinigų jiems nupirkti iš kur nors toli?
visur korupcijos
visur korupcijos
Tu su ja gyveni?
Aš šiek tiek pažįstu žmones, kad ir be krištolinio 😉
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 23, 19:23)
Big benui išleista 80 mlj. eurų ar svarų gal? o ar po mėnesio nepasakys, kad nėra grūdų, benzo ar pinigų jiems nupirkti iš kur nors toli?
visur korupcijos
visur korupcijos
na cia toks jau nacionalinis simbolis, manau negalejo netvarkyti. Ne valstybe gi pirks grudus ar benza zmonem kainas kels
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 19:08)
Nu yr minusų yr, gyvūnų pas mus daug 😆😆😆 bet jam patinka, kad aš savaip pačiuožus 😜</p>
tai net ne kartu prižiūrit? nes nuskambėjo taip, kad jis tik juos toleruoja, o šiaip jie tavo
tai ir sakau, arba tu viską meluoji apie tai ką tu turi, arba pas tave visas tas zooparkas vos alsuoja, leisgyviai ir užleisti
nes nu jiems tikrai reikia daug laiko, mano vyras užsiima, jei neužsiimtų, aš tiek forume būt negalėčiau
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 18:15)
<p>Reik būt savam vyrui geriausia ir niekur jis nepabėgs, nors ir 100 ukrainiečių aplink 😎</p>
baikit jus su tom pabegimo baimem, maziau bijokit ir viskas bus gerai, nejau be vyru negaletuemt gyventi?Na ir vyru pakankamai zemeje, kad isikibus i kuri nors kaip i siauda skestant reiketu gyventi. But zmogum, zmoniskai elgtis uztenka ir tiek. Jei jau zmones issirinko vienas kita, tai ir gyvena, jei kas nori begti, lai bega, nesustabdysi.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 23, 19:25)
na cia toks jau nacionalinis simbolis, manau negalejo netvarkyti. Ne valstybe gi pirks grudus ar benza zmonem kainas kels
na ka vaiksciosim pesti, vaiznesim su dvriaciais ir atsisakysim duonos gaminiu, bus tik i sveikata. na turi sugriuti tas pervartojimas kazkada.
valstybė turėtų remti verslą tada, kad prekes, paslaugas tie pigintų ar šiaip vargingesnius žmones, kai sunkmetis
žodžiu, elgiasi lyg sunkmečio nebūtų
tai net ne kartu prižiūrit? nes nuskambėjo taip, kad jis tik juos toleruoja, o šiaip jie tavo
tai ir sakau, arba tu viską meluoji apie tai ką tu turi, arba pas tave visas tas zooparkas vos alsuoja, leisgyviai ir užleisti
nes nu jiems tikrai reikia daug laiko, mano vyras užsiima, jei neužsiimtų, aš tiek forume būt negalėčiau
🤭🤭 nagų gyvūnams lakuot tikrai nesiūlo 😅😅
Leisgyviai, nušiurę, nelaimingi 🤣🤣🤣
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 19:33)
nagų gyvūnams lakuot tikrai nesiūlo 😅😅</p><p>Leisgyviai, nušiurę, nelaimingi 🤣🤣🤣</p>
bet nagus reikia kirpti, jei jau neaugini ir nelakuoji, tai irgi darbas
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 23, 19:32)
valstybė turėtų remti verslą tada, kad prekes, paslaugas tie pigintų ar šiaip vargingesnius žmones, kai sunkmetis
taigi remia, kokios gi bedarbiu armijos, as jau nebezinau ar dirbti apsimoka siais laikais is vis, dirbi vargsti, imi paskolas, perki namus, uz viska moki. arba nedirbi gauni nama, pasalpas, visur nuolaidos, nemoki uz gydytojus, vaistus, vaikam i mokykla suruosti ten i metus karta suma ismokama ir t.t.
Labai sunku turetu buti rasti motyvacija uz minimuma dirbti, nes realiai iseina maziau nei nedirbant
viskas veda i modernu komunizma kiek matau....
pas mus rajonais didziausiais socialinius namus stato, kol kas gali rinktis kur nori gyventi kaptalizme ar komunizme toje pacioje valstybeje
kaip me sjuokaujam su vyru, mes statem komunizma, o vakarai ji pastate
baikit jus su tom pabegimo baimem, maziau bijokit ir viskas bus gerai, nejau be vyru negaletuemt gyventi?Na ir vyru pakankamai zemeje, kad isikibus i kuri nors kaip i siauda skestant reiketu gyventi. But zmogum, zmoniskai elgtis uztenka ir tiek. Jei jau zmones issirinko vienas kita, tai ir gyvena, jei kas nori begti, lai bega, nesustabdysi.Matai... Ne esmė galėt, negalėt. Tai gyvena, gyvena, bet laksto į visas puses, bet jooo. Gyvena 😎