Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 19:38)
Matai...  Ne esmė galėt, negalėt. Tai gyveba, gyvena, bet laksto į visas puses, bet jooo. Gyvena 😎</p>

tai jei laksto ir issikiri, kas per bedos? kodel reiktu su kuiliu gyventi? tavo aisku kitokios paziuros, as tai negaleciau, man slykstu butu, jei vyras noretu kitu moteru galetu buti laisvas ir daryti ka nori, as tame tikrai neprivaleciau dalyvauti.
Atsakyti

tai jei laksto ir issikiri, kas per bedos? kodel reiktu su kuiliu gyventi? tavo aisku kitokios paziuros, as tai negaleciau, man slykstu butu, jei vyras noretu kitu moteru galetu buti laisvas ir daryti ka nori, as tame tikrai neprivaleciau dalyvauti.

Nu tai gudriai laksto, kad nežino tos žmonos 😅

Pvz., darbo metu arba mergas į komandiruotes pasiima 😆

Atsakyti

Žodžiu, gyvena žmonės taip, kad pzdc...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 23, 19:11)
As tavo sveikatos problemu neturiu

Ne, palauk, vis tiek man čia, kai tu rašai SM sugrįžus į UK, įdomu, iš kur turi tam laiko: o kur tavo tavęs išsiilgęs vyras (gi dvi savaites nematęs); kur apskritai šeima su garuojančiais pietumis ant stalo, nes nu Burbanti grįžo! Ar ir Anglijoj tavęs niekas nelaukia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 19:46)
Nu tai gudriai laksto, kad nežino tos žmonos 😅Pvz., darbo metu arba mergas į komandiruotes pasiima 😆</p>

Viena karta gal ir galima koki nusplepti, bet ir taip sazine gi isduos anksciau ar veliau. Pradzioje gali nezinot, veliau vis tiek suzinosi, nebent ijungsi durniuka ir apsimesi, kad nezinai.
Man is tikruju idomu ar nors viena moteris ar vyras liko nesuzinojes kazkiek ilgiau, jei antra puse nuolat uliavojo? labai abejoju.
Mano drauge pvz 1,5 etu nepastebejo, paskui vis tiek suzinojo, dar viena po keliu menesiu suzinojo, na pasijaucia tai manau vienaip ar kitaip.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 23, 20:01)
Ne, palauk, vis tiek man čia, kai tu rašai SM sugrįžus į UK,  įdomu, iš kur turi tam laiko: o kur tavo tavęs išsiilgęs vyras (gi dvi savaites nematęs); kur apskritai šeima su garuojančiais pietumis ant stalo,  nes nu Burbanti grįžo! Ar ir Anglijoj tavęs niekas nelaukia? unsure.gif

kazka bandai islausti, bet labai sunkiai gaunasi zinok, arciau realybes sio pasaulio bandyk trolinti, ne kaip is rimtai marso. biggrin.gif
siandien pirmadienis, pvz mano vyras dar darbe. 2 savaites suaugusiai, seniai kartu gyvebanciai porai tikrai nera kazin kas, kad ten prie langelio su nosinaite laukti, biski nusileisk ant zemes. Parasyti cia kelias zinutes irgi neuzima daug laiko, tai galia padaryti ir gaminantis valgyti. mirksiukas.gif Taip jauciasi, kai rasot apie dalykus, kuriu nepatyret. Kai, jei turesi seima, vyra, paciai juokingai atrodys tokie nusipezejimai.
kaip jus kazka bandot api ekitus narius cia, taip gailiai atrodo daznai, nes spaudziat is sudo vaska biggrin.gif
Atsakyti

Viena karta gal ir galima koki nusplepti, bet ir taip sazine gi isduos anksciau ar veliau. Pradzioje gali nezinot, veliau vis tiek suzinosi, nebent ijungsi durniuka ir apsimesi, kad nezinai.
Man is tikruju idomu ar nors viena moteris ar vyras liko nesuzinojes kazkiek ilgiau, jei antra puse nuolat uliavojo? labai abejoju.
Mano drauge pvz 1,5 etu nepastebejo, paskui vis tiek suzinojo, dar viena po keliu menesiu suzinojo, na pasijaucia tai manau vienaip ar kitaip.

Pvz.pažįstu vyrą, kuriam 40+, o uliavoja jis apie 20 metų. Tiesa, nežinau tiksliai kiek metų vedęs, bet santuoka pirma, žmona, vaikai viskas ok. Šeima patenkintas 😂

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 20:08)
Pvz.pažįstu vyrą, kuriam 40+, o uliavoja jis apie 20 metų. Tiesa, nežinau tiksliai kiek metų vedęs, bet santuoka pirma, žmona, vaikai viskas ok. Šeima patenkintas 😂</p>

bet tai zmona gal zino, kad jis eina i kaire ar nezino?
jei jai tai priimtina, tai ir gyvena su tokiu ar kas uzdraus biggrin.gif
Atsakyti

bet tai zmona gal zino, kad jis eina i kaire ar nezino? jei jai tai priimtina, tai ir gyvena su tokiu ar kas uzdraus biggrin.gif
nežinau ar žino. Bet, jei taip elgiasi visą gyvenimą? Kaip moteriai pastebėt pokytį? 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 23 gegužės 2022 - 19:19

Būna, kad vyrai įtaria, kad jos žino, bet joms gal patogu, nes pačios to sex nelabai nori.

Būna, kad tiesiog labai atsargiai daro. Šiaip dauguma labai atsargiai kas nenori skyrybų...

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 20:19)
nežinau ar žino. Bet, jei taip elgiasi visą gyvenimą? Kaip moteriai pastebėt pokytį? 😁

Tai tipo susipazysti ir nei nezinai, kad kitas dulkina, ir nesuzinai niekad? Tikrai netikiu. Lietuva tikrai ne tokia didele salis, kad to nesuzinoti. Visur gimines ir draugai, pazystami. Tikrai zinojo tada uz ko tekejo arba tikejosi, kad pasikeis su ja arba jai tas tinka. O tos kitos panos gi buna irgi isimyli, nori sau to vyro ir t.t. netyli kur kamputyje biggrin.gif

kai draugauji gi matai, kas per zmogus sazinigas, doras ar ne, jo poziuri i gyvenima, pasauli, vertybes. Jei nesuzinai per metus, na per kitus kelis tikrai tas atsiskleidzia, na neimanoma ilga laika apgaudineti. Kaip sakoma yla anksciau ar veliau islenda is maiso.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 20:27)
<p>Būna, kad vyrai įtaria, kad jos žino, bet joms gal patogu, nes pačios to sex nelabai nori.</p>
<p> </p>
<p>Būna, kad tiesiog labai atsargiai daro. Šiaip dauguma labai atsargiai kas nenori skyrybų...</p>

Na realesnis variantas, kaip ir sakiau, kai uzmerkia akis, bet tai tas toks ir gyvenimas tada gal geriau issikyrus, nei taip?

Atsargiai daryk nedares anskciau ar veliau paaiskeja gyvenime. Viena mano drauge susitikinedavo su vedusiu kazkadaj aunysteje, tai sake netycia parase zinute apsiskaiciavusi, jis turjo buti isvaziaves, o pasirodo jau grizes buvo ir zmona paskaite. Kita drauge vyrui skirta emaila pamate. Na bendrauti gi reikia kazkaip su meiluzem, laiko skirti, demesio, piinigu ir t.t. nebent jau ten koks slaptuju tarnybu agentas. O siaip vyrai prastesni melagiai nei moterys, juos daznai galima prigauti meluojant biggrin.gif
Atsakyti

Tai tipo susipazysti ir nei nezinai, kad kitas dulkina, ir nesuzinai niekad? Tikrai netikiu. Lietuva tikrai ne tokia didele salis, kad to nesuzinoti. Visur gimines ir draugai, pazystami. Tikrai zinojo tada uz ko tekejo arba tikejosi, kad pasikeis su ja arba jai tas tinka. O tos kitos panos gi buna irgi isimyli, nori sau to vyro ir t.t. netyli kur kamputyje biggrin.gif

kai draugauji gi matai, kas per zmogus sazinigas, doras ar ne, jo poziuri i gyvenima, pasauli, vertybes. Jei nesuzinai per metus, na per kitus kelis tikrai tas atsiskleidzia, na neimanoma ilga laika apgaudineti. Kaip sakoma yla anksciau ar veliau islenda is maiso.
Papildyta:
Na realesnis variantas, kaip ir sakiau, kai uzmerkia akis, bet tai tas toks ir gyvenimas tada gal geriau issikyrus, nei taip?

Atsargiai daryk nedares anskciau ar veliau paaiskeja gyvenime. Viena mano drauge susitikinedavo su vedusiu kazkadaj aunysteje, tai sake netycia parase zinute apsiskaiciavusi, jis turjo buti isvaziaves, o pasirodo jau grizes buvo ir zmona paskaite. Kita drauge vyrui skirta emaila pamate. Na bendrauti gi reikia kazkaip su meiluzem, laiko skirti, demesio, piinigu ir t.t. nebent jau ten koks slaptuju tarnybu agentas. O siaip vyrai prastesni melagiai nei moterys, juos daznai galima prigauti meluojant biggrin.gif

Tas konkretus atvejis, tai dirba darbą, kur lb.daug konfidencialios info ir niekam savo nr.neduoda. Yra būdas su juo sukontaktuot, bet tai nei sms, nei e-mailai, nei jokie viber šmibel. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 23, 21:04)
Tas konkretus atvejis, tai dirba darbą, kur lb.daug konfidencialios info ir niekam savo nr.neduoda. Yra būdas su juo sukontaktuot, bet tai nei sms, nei e-mailai, nei jokie viber šmibel. </p>

Tikrai nemanau, kad tame esme, gyvenant kartu n metu anksciau ar veliau visai viskas isaiskeja vienokiu ar kitokiu budu. Na gyvenime neina nuslepti melu visa gyvenima, visada islenda. O ir zmona, jei ne akla turetu pastebeti kaip vyras elgiasi, kaip ziuri i kitas moteris, i ja, kaip elgesi su kitais zmonemis ir t.t. Bet kitom taip patogu turtingas gyvenimas, ir uzsimerkia. Kol neparodo, kad zino, tol dar vyrai slepia, paskui jei iskelia koki skandala, tai paskui jau nei nebesislapsto.
Na kaip bebutu manau jauciami tokie dalykai, jei yra artimi santykiai. ant kiek turetu buti vyras profesionalus aferistas, kad visa tai visiskai slepti, tai kyla klausiams, ka jis veikia gyvenime, nejau visose kitose srityse saziningas, abejoju.
Atsakyti