Patinas 😁 veislinis 😁 .. Jei ,neveislinis mergos neduotu ir nelakstytu .
Čia tu reklamuojies?
bet nagus reikia kirpti, jei jau neaugini ir nelakuoji, tai irgi darbas
tai žinoma, užima pusdienį kokį toks darbas ![]()
Žinau diedą, 40 metų, lakstė visą gyvenimą, dabar ketverius metus turi vieną šone, žmona nieko nežino, visi laimingi.
Ko tik nebūna.
ir lakuot panašiai užimtų tikriausiai, taip kad neišsisukinėk dabar, apleidusi zooparką savo
Papildyta:
o iš kur tu žinai, kad nežino? gal žino, tik nesako
aš irgi vieną meilužę pažinojau, tai ta žmona nieko nesakydavo jam pačiam ir jis galvotų, kad gal nežino tada. Bet buvo ji pas meilužę į darbą atėjusi a la paslaugos ir turbūt neatsitiktinai. Nes šiaip jau meilužė dirbo tokį darbą, kad dažniau tada gal būtų vaikščiojusi, o ne kartą. Tai tikriausiai kažkas pasakė jai ir tiek.
Aš žinau variantų, kai moterys gyvena su gana keistais vyrais ir taikosi su jais, jei jie gerai jas ir vaikus aprūpina. Jos sudėlioja visus prioritetus ir galvoja: ar man geriau būti vargo pele? arti kaip kitos kokioj paslaugų sferoje uostant chemikalus ir kerpant kitų galvas ar putes depiliuojant ar iš viso užknisti žmones ir skambinėti su kokiais pardavimais telefonu ir tuomet irgi neaišku koks jau ten geruolis šaunuolis vyras prisitrauks ar gyventi gerai materialiai su tuo: namas, mašina, atostogos, turto nemažai ant jos, jei kas, kasdienis grožio miegas, kai nereikia anksti keltis ir t.t. Na ir pasirenka tą variantą ir su užuojauta žiūri į tas ariančias pastoviai.
ir lakuot panašiai užimtų tikriausiai, taip kad neišsisukinėk dabar, apleidusi zooparką savo
Papildyta:
o iš kur tu žinai, kad nežino? gal žino, tik nesako
aš irgi vieną meilužę pažinojau, tai ta žmona nieko nesakydavo jam pačiam ir jis galvotų, kad gal nežino tada. Bet buvo ji pas meilužę į darbą atėjusi a la paslaugos ir turbūt neatsitiktinai. Nes šiaip jau meilužė dirbo tokį darbą, kad dažniau tada gal būtų vaikščiojusi, o ne kartą. Tai tikriausiai kažkas pasakė jai ir tiek.
Aš žinau variantų, kai moterys gyvena su gana keistais vyrais ir taikosi su jais, jei jie gerai jas ir vaikus aprūpina. Jos sudėlioja visus prioritetus ir galvoja: ar man geriau būti vargo pele? arti kaip kitos kokioj paslaugų sferoje uostant chemikalus ir kerpant kitų galvas ar putes depiliuojant ar iš viso užknisti žmones ir skambinėti su kokiais pardavimais telefonu ir tuomet irgi neaišku koks jau ten geruolis šaunuolis vyras prisitrauks ar gyventi gerai materialiai su tuo: namas, mašina, atostogos, turto nemažai ant jos, jei kas, kasdienis grožio miegas, kai nereikia anksti keltis ir t.t. Na ir pasirenka tą variantą ir su užuojauta žiūri į tas ariančias pastoviai.
Drąsisi būt gali ir visi laimingi.
nu bet blyn, gyventi su diedu, žinot, kad dulkina kitas, o tu tarnaitės, mamos rolėj?
Visos moteriškės, kurias girdėjau taip sakant, tiksliau bijant, yra savimi nepasitikinčios, pilkos pelės. Tai faktas, kad bijot reikia.
Koks ten gali būti normalus vyras, jei pamatęs ukrainietę nueis iš paskos? Jei nueis, tai tegul, jau man tai tokio tikrai nereikia. Kaip gyventi su žmogumi, kuriuo taip nepasitiki, nepavargsti?
Žinau diedą, 40 metų, lakstė visą gyvenimą, dabar ketverius metus turi vieną šone, žmona nieko nežino, visi laimingi. Ko tik nebūna.
Jo visi aplink žino, o žmona nežino? Netikiu. Įjungus durniuka, nes patogu matyt ir tiek.
Patinas 😁 veislinis 😁 .. Jei ,neveislinis mergos neduotu ir nelakstytu .
Ne paprasčiausiai moterys be savivertes ir tiek..
nu bet blyn, gyventi su diedu, žinot, kad dulkina kitas, o tu tarnaitės, mamos rolėj?Man tai žiauriausia ne, kad dulkina, o kad dūra laiko. Nėra tokiu atveju jokio psichologinio artumo šeimoj, nes nuolatinis pastovus melas. Načert
Jei keičia į įdomesnę, tai toks vyras nieko nevertas visai, nes kiekviena nauja dar nepažinta bus įdomesnė už kad ir 20 prieš tai buvusių.
Tu neteisi. Įdomesnė nelygu nauja. Nauja gali būti net labai neįdomi.
Burbanti po to kai parsivežė mamą, kai sūnus išėjo iš namų tapo labai pikta. Baisiai. Ir tai akivaizdu.
Nelaimingas žmogus. Kad ir kaip bando pavaizduoti savo laimingą gyvenimą, nesigauna. Pikta, pagiežinga, be jokios kultūros, nelaiminga moterėlė. Man tai net gaila jos. Nepyk tu ant jos, kažkas gyvenime nenusisekė paskutiniu metu.
Papildyta:
Nieko nesupratau, tai Airijoje dar žiema? Darbų nėra? Ir Ubuntei vėl čia įdomu pasidarė? Juk sakė, kad retai užsuks, kad neįdomu, bet sėdi kasdien.