Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:04)
<p>Bet tai ką, nėra ir greitukų pas jus? Taip kad uch....Visada tik ilgas valsas? </p>

Kai sugedes aparatas tai...

kaimyas turjo kazkoki automobili. Tai rytais pradedavo ji kurti... pielydavo pielydavo koki 15 minuciu ir UZHSIKURDAVO!

Ubuntiene pasakytu, kad tai kokybishkas automobilio uzhvedimas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:05)
nu jo, pamenam, kad tau šlykštus vyras tik nubudęs. Tai kol ten abu nusiprausiat, išsimiegat.... Labai jau uch...</p>

ka cia pameni, savo klejones? bet tavo fantazija tokia biski nebiedna sakyciau, ne man mano vyras niekad nera slysktus. mirksiukas.gif O nusiprausti zinoma norisi, smagiau gi, tau ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:14)
prasideda bent buciniu, o ne kisimu.

Jau ziuriu technologijos tobuleja, buchinys ir galima uzhshokti!
Atsakyti
Amadeja, tu apsinarkosini swingeriu vakareliyose, kad daugiau pasitratintum ar kad nejaustum akausmo?

Logiskai mastant, skaitant tavo postus apie davimą nenorint, greiciausiai narkotikqis apsiryji, kad nejaustum skausmo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 gegužės 2022 - 12:24

Nesutiksiu. Kad vyrui stovėtų, nereikia vien traukos. Kitaip nebūtų tiek prievartavimų. Kalbu pvz apie pokarį, kai ruskiai vokietes prievartavo, mergaites. Dabar Ukrainoj.

Apie tai,,,  nedaskaitei...

Tos vargses jau zinojo kuom baigsis susitikimas su rusu kareiviais ... pagal rusu pasakojimus: jie uzeidavo i troba o jos pakeldavo sijona ir atsiguldavo i lova . poza turbut viena buvo ,kmasutros nebandydavo. Stovejimas -pagal amziu ,kuo jaunesnis tuo geriau stovi ir noro yyy .

Atsakyti

Tu eidama I swingerius narkotikus panaudoji, ane?

Aš net iš arti jų mačius nesu 😂

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 13:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72964750" data-time="1653560274"><div><p>Tu eidama I swingerius narkotikus panaudoji, ane?</p></div></blockquote><p>Aš net iš arti jų mačius nesu 😂</p>

Tai tu kuo daugiau nuogu vyru pamatai, tuo tau norisi su visais pasiduoti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:20)
ka cia pameni, savo klejones? bet tavo fantazija tokia biski nebiedna sakyciau, ne man mano vyras niekad nera slysktus. mirksiukas.gif O nusiprausti zinoma norisi, smagiau gi, tau ne?

eik tu, kam? romanuose niekas niekada nesiprausia, o visada ir visur pasiruošę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 13:15)
Bet tai nereiškia, kad kažko būtinai nori</p>

tai ta ir sdsakau paprasciausiai stovi ir tiek biggrin.gif
juk vien per para kelis kartus jiem atsitoja ir nusileidzia siaip, profilaktiskai, jei gera kraujotaka biggrin.gif del to ir atsbunda visada su stovinciais, na tokia vyru fiziologija ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 13:26)
eik tu, kam? romanuose niekas niekada nesiprausia, o visada ir visur pasiruošę biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif užskaitau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 13:17)
Tai ar su papais myliesi?

ir su jais, su kunu visi gi mileisi ne birka pasiguldai gi salia, visa svyras turi traukti jo kunas, isvaizda, protas, charakteris, na manes asmeniskai niekaip nepatrauktu vyras su papais nu niekaip biggrin.gif
dziaugis turi tokia iskirtine ir saugok, kaip savo aki vargu ar kit atokia rasi.
Na gal turi tureti kokiu lesbietisku poreikiu na tai visai gerai kaip ir su moterim myliesi ir birka dar yra vietoj vibratoriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:27)
tai ta ir sdsakau paprasciausiai stovi ir tiek  biggrin.gif
juk vien per para kelis kartus jiem atsitoja ir nusileidzia siaip, profilaktiskai, jei gera kraujotaka  biggrin.gif del to ir atsbunda visada su stovinciais, na tokia vyru fiziologija ir tiek.

Tu nepasakok joms.. Amadeja ir montekrista galvoja, kad vyrams atsistoja tik pamacius papus. biggrin.gif
Atsakyti