Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 13:59)
Ji tikejosi, kad jos invslidumas jai atvers visas duris?

Oi  turejau as  tokią vieną fructose kliente, kai dirbau advocate bureau. Vezimelyje. Tokio priklumo bobos nebuvau sutikus. Savo neigalumu mosikavosi visur, kaip kardu. Reikalavimai buvo nerealūs...ir vien tik del to, kad matai ponia yra nevaiksciojanti. Dar dabar nupurto prisiminus

Kokia faina wub.gif , ypač suvokiant, kad su Burbančia susidūrė...
Atsakyti

Oi Tapinas varo  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:02)
Kokia faina wub.gif , ypač suvokiant, kad su Burbančia susidūrė...

Jo, atsimenu negavo is manes ko reikalavo, tai apskundė pagrindiniam šalies ofisui biggrin.gif . Kitą dieną buvo virsininku susitikimas su manimi. Tiesiai šviesiai jie man pasakė: burbanti, mes visada on your side, ji yra nelaiminga moteris, todel ir kabinejasi, nekreipk I tokius klientus demesio
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:07)
Jo, atsimenu negavo is manes ko reikalavo, tai apskundė pagrindiniam šalies ofisui  biggrin.gif . Kitą dieną buvo virsininku susitikimas su manimi. Tiesiai šviesiai jie man pasakė: burbanti, mes visada on your side, ji yra nelaiminga moteris, todel ir kabinejasi, nekreipk I tokius klientus demesio
smile.gif

Dugnas ten, kur tu dirbai. Plėskis toliau...

Bet tai kokia gėda dėl tautiečių unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 gegužės 2022 - 13:13
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:07)
Jo, atsimenu negavo is manes ko reikalavo, tai apskundė pagrindiniam šalies ofisui  biggrin.gif . Kitą dieną buvo virsininku susitikimas su manimi. Tiesiai šviesiai jie man pasakė: burbanti, mes visada on your side, ji yra nelaiminga moteris, todel ir kabinejasi, nekreipk I tokius klientus demesio
smile.gif

Kai ash dirbau dar prie sovietu, tai mane instruktavo, kad neigaliems zmonems nieko nedaryciau ne pagal instrukcija, nesvarbu kad del ju, nes jie yra pikti ir visuomet rasho skundus, net uzh nemokamai suteiktas paslaugas ish geros valios. Geriausia nieko nedaryti, o siusti toliau i aukshtesnio lygio padalini, kur su jais moka tinkamai apseiti.

Ash jau buvau uzhmirshes tokias nuostatas, bet pashtininke primine, kad ir po 35+ tai gali buti aktualu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 27, 14:13)
Kai ash dirbau dar prie sovietu, tai mane instruktavo, kad neigaliems zmonems nieko nedaryciau ne pagal instrukcija, nesvarbu kad del ju, nes jie yra pikti ir visuomet rasho skundus, net uzh nemokamai suteiktas paslaugas ish geros valios. Geriausia nieko nedaryti, o siusti toliau i aukshtesnio lygio padalini, kur su jais moka tinkamai apseiti.

Ash jau buvau uzhmirshes tokias nuostatas, bet pashtininke primine, kad ir po 35+ tai gali buti aktualu.

NU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:10)
Dugnas ten, kur tu dirbai. Plėskis toliau...

Na, ten vienas prestiziskiausiu biurų tinklų anglijoje, kas liecia pagalbą žmonems 4u.gif
Taip, kad solidzios firmos nesicackina su įnoringais klientais, kurie naudojasi savo neigalumu nevisai sažiningai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 13:15

tu irgi probleminė

Tai ir klausiu kam aš probleminė? 😃😃😃

Rimtai įdomu.

Atsakyti

šaunuolė, nereikėjo baksnoti, pati užsikabinai ir į probleminių būrelį įstojai biggrin.gif
Papildyta:
nu ne, ji pati sau smile.gif

Aj, sau 🤣🤣🤣🤣🤣

Ok...

Atsakyti

Tau su galva problemos. Nesutinki au tuo?

Tai žinau aš, bet man ir taip gerai 😊

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:14)
Na, ten vienas prestiziskiausiu biurų tinklų anglijoje, kas liecia pagalbą žmonems  4u.gif
Taip, kad solidzios firmos nesicackina su įnoringais klientais, kurie  naudojasi savo neigalumu nevisai sažiningai.

Netikiu. Dėl elementarių kriterijų, kuriuos žinau UK. Baik kurt pasakas arba jas pasakok ne man.
Atsakyti

Oi Tapinas varo  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

O vata, kad bujoja. 

Gražu žiūrėt 🤣

Atsakyti