Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:18)
Netikiu. Dėl elementarių kriterijų, kuriuos žinau UK. Baik kurt pasakas arba jas pasakok ne man.

Tavo teise tiketi/netiketi. 4u.gif
Tu niekur kitur negyvenai apart Lietuvos. Issivysciusiose šalyse darbuotojas turi ne tik pareigas, bet dar ir teises.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:14)

Kadangi ir ash turiu tam tikru problemu, tai labai negatyviai zhiuriu i panashius zhmones, kurie visai be reikalo gadina tam tikros grupes zhmoniu reputacija neadekvaciu elgesiu. Nuo to blogiau tik tai grupei.

Tas nereishkia, kad reikia su viskuo sutikti. Tiesiog reikia koncentruotis i tai kas svarbiausia ir tikrai butina, kas nereikalauja ypatingu visuomenes ishlaidu.

Labai nedaug kas ish musu neturi personaliniu problemu ar specifiniu poreikiu. Jei vyrauja atsainumas, tai nukenciam galu gale visi.
Juk net moterims istekejusioms uz vyru su pavardemis su W,Q,X nebuvo leidziama tureti vyro pavardes. Ka cia jau kalbet apie kitas problemas
Atsakyti

Probléma jom, nes jos pavydi tau tavo orgazmo 😁 

Jei turetu, negi jom butu idomu ,su kuo tu siandien 😂 Pas ana tik tulike orgazmas ,tai ...... 😁    nu nelaimingos europietes 

Gal net ne esmė tie O, šiaip įdomu :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:21)
Tavo teise tiketi/netiketi.  4u.gif
Tu niekur kitur negyvenai apart Lietuvos. Issivysciusiose šalyse darbuotojas turi ne tik pareigas, bet dar ir teises.

apart? NU.

Bet gyvenau ir va vasarą vėl gyvensiu.
Atsakyti

Jo, atsimenu negavo is manes ko reikalavo, tai apskundė pagrindiniam šalies ofisui biggrin.gif. Kitą dieną buvo virsininku susitikimas su manimi. Tiesiai šviesiai jie man pasakė: burbanti, mes visada on your side, ji yra nelaiminga moteris, todel ir kabinejasi, nekreipk I tokius klientus demesio
smile.gif

Wc šūdiną palikai? 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 27, 14:21)
Kadangi ir ash turiu tam tikru problemu, tai labai negatyviai zhiuriu i panashius zhmones, kurie visai be reikalo gadina tam tikros grupes zhmoniu reputacija neadekvaciu elgesiu. Nuo to blogiau tik tai grupei.

Labai su tuo sutinku. Aš irgi neigiamai žiūriu į žmones, kurie "visai be reikalo gadina tam tikros grupes zhmoniu reputacija neadekvaciu elgesiu. Nuo to blogiau tik tai grupei". unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:22)
apart? NU.

Bet gyvenau ir va vasarą vėl gyvensiu.

Nenuksėk, kaip piemenė.

Tu gyveni, kaip TURISTAS vasaromis. Atsipeikės, alio garaž, tai ne tas pats, kas sėslusis gyvenimas.
Atsakyti

PAskutinis Tapino įrašas  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 14:27)
<p>PAskutinis Tapino įrašas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

Dėmesio pritrūkai?

Vsio, einu dirbt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 13:30
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:27)
Nenuksėk, kaip piemenė.

Tu gyveni, kaip TURISTAS vasaromis. Atsipeikės, alio garaž, tai ne tas pats, kas sėslusis gyvenimas.

Papasakok, man apie viską sveika motera 57+. kuri jau ir turiste nepajėgia būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 14:27)
<p>PAskutinis Tapino įrašas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

Čia jo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:30)
Papasakok, man apie viską sveika  motera 57+. kuri jau ir turiste nepajėgia būti biggrin.gif

Tau labai sunku susifokusuoti, kaip matau. Prie ko cia sveika turistė ir pagalba UK gyventojams?
Be abejo as UK jau niekada nebusiu turiste. rolleyes.gif doh.gif.ir apie kokia 57+ moteri cia kalbi? Viena sak8nio dalis lyg skirta man, kita apie kazkokia 57+ moteri. Girta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 13:33

Dėmesio pritrūkai?

Vsio, einu dirbt biggrin.gif

Tiesiog atdidžiaugt negaliu kokių puikių žmonių šaly gyvenam 😉

Atsakyti