Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:31)
Tau labai sunku susifokusuoti, kaip matau. Prie ko cia sveika turistė ir pagalba UK gyventojams?
Be abejo as UK jau niekada nebusiu turiste.  rolleyes.gif  doh.gif

Fokusuokis tu - o aš būsiu turistė. Ne tik UK. Visada tai mėgau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:34)
Fokusuokis tu - o aš būsiu turistė. Ne tik UK. Visada tai mėgau.

Budama turiste tu niekada nezinosi UK gyvenimo ipatumu. Nu baik tu cia save isstatineti visiška durne.

Viskas, as out.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:31)
Tau labai sunku susifokusuoti, kaip matau. Prie ko cia sveika turistė ir pagalba UK gyventojams?
Be abejo as UK jau niekada nebusiu turiste.  rolleyes.gif  doh.gif.ir apie kokia 57+ moteri cia kalbi?  Viena sak8nio dalis lyg skirta man, kita apie kazkokia 57+ moteri. Girta?

ATSIPRAŠAU, 56+
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:36)
Nu baik tu cia save isstatineti visiška durne.

Viskas, as out.

Ne, aš tik pradedu. O tau tikrai out.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 14:36)
Budama turiste tu niekada nezinosi UK gyvenimo ipatumu.

As buvau UK resident 14 metu. Tiesa HMRC ant sienos karta uzpuole... sako atvaziuoji kelis kartus per metus savaitei ar dviem ir esi resident?
As paaiskinau, kad UK as ir dirbu.
Nu sako tu cia ir dirbi? Tada norime patyrinet ka vezi, atejo boba su tokiu mazu suniuku ir sako, tu cia pasedek, o suniukas truputi tavo masinoj pauostines.
As paskiau, kad pries tai pasiimsiu krepsi su maistu, nes bijau kad suniukas gali ji suesti. Leido nusijuoke
Atsakyti

Burbė vis bando visus įtikinti, kad ji dar ne septintoj dešimty? :D Aga, kurgi ne :D

Atsakyti

Burbė vis bando visus įtikinti, kad ji dar ne septintoj dešimty? :D Aga, kurgi ne :D

Šiaip ne esmė tas amžius. 

Nė vienas nejaunėjam...

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 14:39)
ATSIPRAŠAU, 56+
Papildyta:

Ne, aš tik pradedu. O tau tikrai  out.

Aaaaa biggrin.gif tu cia tipo apie mane rasei biggrin.gif . Del taves, kad ir 70, bet bet kokiu atveju as jau šeštoje dešimtyje biggrin.gif
Kad nespeliotum , parasysiu, kad uz dvieju metu bus 57.
O dabar tu man atsakyk, ka klausiau. Kokios pas tave pozos, kai vartaisi pataluose, nes dauguma pozu reikalauja koju.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 27, 14:46)
<p>Burbė vis bando visus įtikinti, kad ji dar ne septintoj dešimty? biggrin.gif Aga, kurgi ne biggrin.gif</p>

Tai stebuklas biggrin.gif as gi ne tu, as savo amziaus neslepiu

Montekrista, as galiu sau leisti iseiti i ankstyvaja pensija po dvieju metu. Tu gali sau tą leisti? Sitiek ari, ar dar neissidirbai užtektinai privaciai pensijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 gegužės 2022 - 15:05
Aj. Tiek to...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 16:00)

O dabar tu man atsakyk, ka klausiau. Kokios pas tave pozos, kai vartaisi pataluose, nes dauguma pozu reikalauja koju.

Kokios dar pozos? Normalus vyras pasitenkina be problemu nesivartant kaip prostei.
Na, prashom neisizheisti, ash nieko neturiu priesh vyrus turinchius seksualiniu problemu, bet to nereikia kishti kitiems.

Dar buna pozos einant pro duris, sakysim reikia eiti shonu, ar itraukti pilva kitaip nepralenda zhmones. Dar kitus tik per langa su kranu ishkelia. Bet shiaip zhmones nezhino pozu.

Galima prisigalvoti pozu skaitant knygas ar ziurint TV ar sedint prie kompo, sakysim viena pirshta isikishti i nosi o kitu spausdinti teksta

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 27, 16:12)
Kokios dar pozos? Normalus vyras pasitenkina be problemu nesivartant kaip prostei.
Na, prashom neisizheisti, ash nieko neturiu priesh vyrus turinchius seksualiniu problemu, bet to nereikia kishti kitiems.
Dar buna pozos einant pro duris, sakysim reikia eiti shonu, ar itraukti pilva kitaip nepralenda zhmones. Dar kitus tik per langa su kranu ishkelia. Bet shiaip zhmones nezhino pozu.

Galima prisigalvoti pozu skaitant knygas ar ziurint TV ar sedint prie kompo, sakysim viena pirshta isikishti i nosi o kitu spausdinti teksta

Tau dar klausimai kyla kodel buvusi zmona savo laiku tave apdovanojo ragais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 16:18)
Tau dar klausimai kyla kodel buvusi zmona savo laiku tave apdovanojo ragais?  biggrin.gif

Ash ja patenkindavau ausdamas shonus. Sake po to budavo ypatingai malonu. Nuo sekancio vyro kavo i snuki. Nezhinau ar po to buvo malonu.

Pastininkei lyg smurtas nepatinka, kodel ji turetu pav. ta bandyti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 27, 16:00)
O dabar tu man atsakyk, ka klausiau. Kokios pas tave pozos, kai vartaisi pataluose, nes dauguma

Ot ir nesakysiu: padrėk iš smalsumo, SM fetiše, padrėk. O tai statybininkų brigadai įdomi nebūsi biggrin.gif
Atsakyti