QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 08:32)
Na, šlykščiau už Orlausko humora neįmanoma 🙈Olego humoras sarkastiškas, o ne šlykštus. Skiri?
Man kilo klausimas tu tikrai pakankamai Olego klauseisi? Arba mes labai skirtingai suprantam slyksutma
Man zinok slykstu saipymasis is veziu serganciu vaiku, net labia slykstu, bent man.
As siaip juoda jumora gana neblogai suprantu ir anksciau esu sakiusi, kad kai kurie jo video man visai patinka, bet jis tikrai ne maziau slykstus nei Orlauskas, tik jis jaunesnis ir jo bajeriai modernesni,dabar Orlausko nezinau jau labia seniai klausiau, bet kaip buvo 2 Arturai tai tikrai jis visai neblogai juokaudavo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 27, 08:33)
ji nesuvokia juodo humoro nuo šlykštaus pedofilijos skleidimo.</p>
turi omeni si pedofilijos skleidima?
https://www.youtube....h?v=2HRuaE-QyRE
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 27, 09:39)
aš vakar vakare kaip tik peržiūrėjau Zelenskio šiuos metus. Manau viskas su juo gerai. Būtų juk pabėgęs ir dirigavęs iš užsienio tada. Jis realiai bijo ir pergyvena dėl šalies. Ir ant galvos stojasi, kad kažką pakeistų. Ir skysčio+jūros vaizdinys krenta. Tai tikrai pergyvena dėl savo jūrinių miestų ir naftos matomai, kad Europa priklausoma.
na man neitikinama, nes as siek tiek sekiau ivykius Ukrianoje iki siol ir tokios korupcijos ir vagysciu ka js dare, tai kazin ar porosenka net dare. Jam nusiskikt ant savo salies, tiek moniu jau pakiso po velena.
Kam jam bekt i uzsieni, jei jo tokia role buvo, vaidinti didvyri, nezinau kaip kas ant to galejo pasimauti. Uz tat seima savo issiunte, pries kara, nes zinojo, kad jis bus, tik zmoniu neperspejo ir neatsiklause.

tikrai abejoju ar jis pergyvena kazkuom dagiau nei savo kisene, nes moznes taip stebuklingai nesikeicia.