Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 14:15)
Tai ir klausiu kam aš probleminė? 😃😃😃</p><p>Rimtai įdomu.</p>

iš psichologinės pusės žiūrint probleminė, apskritai nu
Atsakyti

iš psichologinės pusės žiūrint probleminė, apskritai nu

Ar tikrai? 

O domiesi psichologija?

Atsakyti

Kuo taip labai blogai norėt gyvent kitaip, taip, kaip kiti žmonės negali sau to leist? 

Mane ši vieta kabina.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 18:29)
O domiesi psichologija?</p><p></p>

kiekvienas save gerbiantis turi domėtis
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 18:30)
<p>Kuo taip labai blogai norėt gyvent kitaip, taip, kaip kiti žmonės negali sau to leist? </p><p>Mane ši vieta kabina.</p>

kaip kitaip?
tu tikrai ne iš tų kitokių
tu tiesiog labai silpna
Atsakyti

kiekvienas save gerbiantis turi domėtis
Papildyta:
kaip kitaip?
tu tikrai ne iš tų kitokių
tu tiesiog labai silpna

Pagrįsk teiginį

Atsakyti

Jei domiesi psicholigija, tai turi žinoti, kad žmonės tokie jau sutvėrimai yra, jog kitus žmones vertina per savo suvokimo prizmę, todėl tas vertinimas dažnai labai klaidingas būna.

Atsakyti

🤤🤭kaip juokinga, kai apie normalumus kslba žmogus, tikintis burtais ir matantis regėjimus 🤭🤭🤭

Atsakyti

🤤🤭kaip juokinga, kai apie normalumus kslba žmogus, tikintis burtais ir matantis regėjimus 🤭🤭🤭

Tai net ne apie normalumus. Ji sako, kad aš turiu problemų. Tai tikrai įdomu kame jo ir kam. Na. Problema tada bėda kai kažkam krlia diskomfortą bent. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 19:09)
<p>Jei domiesi psicholigija, tai turi žinoti, kad žmonės tokie jau sutvėrimai yra, jog kitus žmones vertina per savo suvokimo prizmę, todėl tas vertinimas dažnai labai klaidingas būna.</p>

Tai sakai visi psichiatrai, psichologai nepatikimi, nereikalingi? Ekspertizės juk daromos ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 27, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72965437" data-time="1653667892"><div><p>🤤🤭kaip juokinga, kai apie normalumus kslba žmogus, tikintis burtais ir matantis regėjimus 🤭🤭🤭</p></div></blockquote><p>Tai net ne apie normalumus. Ji sako, kad aš turiu problemų. Tai tikrai įdomu kame jo ir kam. Na. Problema tada bėda kai kažkam krlia diskomfortą bent. </p>

Diskusijose su Burbančia tu pati ne kartą tą prisipažinai. Tai kas dabar yra?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 27, 19:11)
<p>🤤🤭kaip juokinga, kai apie normalumus kslba žmogus, tikintis burtais ir matantis regėjimus 🤭🤭🤭</p>

nenormalus tas, kuris netiki ir nejaučia šiaip jau
aš neįsivaizduoju kaip galima gyventi be pojūčių? labai pavojinga, gi net nežinosi kada plyta užkris. Normalūs žmonės bent susapnuoja įspėjimus. O tu nieko niekad?
Atsakyti

Tsi turiu aš tų problemų vidokių, bet kitur 😆

Atsakyti

Tai net ne apie normalumus. Ji sako, kad aš turiu problemų. Tai tikrai įdomu kame jo ir kam. Na. Problema tada bėda kai kažkam krlia diskomfortą bent. 

Nu o kas vienokių ar kitokių problemų neturi? Va tau namo statybos galvos skausmą kelia, Montevertei-lakuot šuniui nagus ar ne, kitam dar kažkas😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 01:27)
O taip, siandiena Montekrista tau primine, tai ka buvai uzmirsusi apie save, ir kas tu esi istikro. Va taip, koks tas nuostabus gyvenimas.
Papildyta:
Siandiena tau trys zmones parase kad esi durne, tai tik elementarus, argumetuotas, faktas. Nieko daugiau. Ir siuo atveju, visai nesvarbu tavo leidimai.
Ne zmogui rasyti apie saviverte, kuris vadinamas lerva, o svarbiausia, i tai atsileipia.

lunatike tu visai, man primine api eane lotuliukas.gif zvengiu negaliu is jusu teletabiu

ir? tau labai svarbi aplinkiniu svetimu zmoniu nuomone apie tave? taip savim nepasitiki? idomu savotiskai ant kiek zmones yra iskrypusio mastymo, sitiek apie svetima zmogu prisifantazuotInesamoniu.
jus savo issireiskimasi visais nusakot tik iskirtinai SAVE. Man kiekvieno praienancio bomzo nuomone nesvarbi, jus tik idomios. mirksiukas.gif nustok tu kitus zmones matuoti pagal savo pasauleziura, zmones yra ivairus, ne visi pagal viena masteli, nejau tai neimanoma suprasti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 27, 07:34)
Ir žmogus msno, kad yra protingas. ..Mokykloje mokėsi...</p>

kas suniui uodega pakels jei ne pats lotuliukas.gif kas tau lieka tik dziaugtis, kad lt gramtika moki biggrin.gif
Atsakyti