Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:41)
Flencas, yra barbarizmas is vokieciu kalbos, atzalele, ziaurus, totaliai ziaurus izedimas.

Rimtai? Ūglis, nu. Kokiam kontekste žiaurus?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 19:33)
O kaip ten tavo broliukas? bigsmile.gif

apsiramink
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 19:45)
apsiramink

dar nemiegi?
Atsakyti
Paštinimke, tai as vis laukiu. Rasei, kad drono markė visai kitokia. Tai kokia gi? Parasyk, as paklausiu pas vaiką koks tai dronas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 18:41)
SAkot pienburnis yra zymiai bjauriau uz kurvinyka? Flencas, yra barbarizmas is vokieciu kalbos, atzalele, ziaurus, totaliai ziaurus izedimas.

O uarda, kaip visda uzsiima demagogija. As lediau atitempti, bet ne preparuoti, ideti nuoroda i tema, kad zmones suvoktu apie ka as rasau. Bet gi tamsta savo aukstumoje, to neapdarete.

Pagaliau, atsiminus atiemptas mano ciatas, ko verti tamstos patarimai, apsikabinti anyta...
Pati per savo nora ikasti, irodete, kad as sugebejau, neziurint i nieka, pasiekti savo. TAIKA SEIMOJE. O mano anytos, traumuotos moters tragedija, netapo man akstinu jos neapkesti.

O tamsta, samoniungai neivykdziusi dali salygu, parodet savo ausktumas.

Aš rašiau, kad jūsų vaikas kurvinykas? bigsmile.gif
O jūs va ką raset; "Anot vyro, TEVU namai ne bordelis i kuri galima temptis visas pasismaginimui sutiktas merginas."

Manau žmonės kas norėjo paskaitė. Tiesiog tą jūsų tekstą reikėjo įdėti į Google ir išmestų jūsų postus. Bet gal neįdomu niekam jūsų paklodės skaityti.
Jūs raset, kad norejot parodyti kaip grz reikia bendrauti su anyta. Tai netiesa. Todėl ir atitempiau.
Tai tik kalbat jūs, jūsų anyta čia nerašė. Niekada nedarau išvadų iš vieno šaltinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 19:48)
Paštinimke, tai as vis laukiu. Rasei, kad drono markė visai kitokia. Tai kokia gi? Parasyk, as paklausiu pas vaiką koks tai dronas.

Va, čia bus viskas pasakyta, einam švęst:
https://www.youtube....h?v=V9YslWNy1TE

Burbanti, atsiprašau, jei įžeidžiau, tikrai nenorėjau, betgi mudvi pasivaikštom tais peilių ašmenimis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 gegužės 2022 - 18:51
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 18:44)
Rimtai? Ūglis, nu. Kokiam kontekste žiaurus?

Tai jūs su moonte tada flences ir pienburnes😁
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 19:51)
Va, čia bus viskas pasakyta, einam švęst:
https://www.youtube....h?v=V9YslWNy1TE

Burbanti, atsiprašau, jei įžeidžiau, tikrai nenorėjau, bet gi mudvi pasivaikštom tais peilių ašmenimis...

Kas be nuodemės, lai meta akmenis I mus visas cia mamkose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:52)

As tai bufetava - labai aukštas rangas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 18:54
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:52)

Noreciau butu pienburne, bet deja, kai pelenai is siknos byra, kazkaip keistoka, as ne tuliku valytoja, amziaus nebijau.
O del flenciuko, as tikrai es savo tevu flenciukas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 18:53)
Kas be nuodemės, lai meta akmenis I mus visas cia mamkose  biggrin.gif
Papildyta:

As tai bufetava - labai aukštas rangas  biggrin.gif

Aš tai kirmele, pūkuota kirmėlytė, tokia graziiiii 😆
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 18:55)
Noreciau butu pienburne, bet deja, kai pelenai is siknos byra, kazkaip keistoka, as ne tuliku valytoja, amziaus nebijau.
O del flenciuko, as tikrai es savo tevu flenciukas.

Ok. Tai dabar kreipsiuos i jūs ne moonte, o pienburne arba flence 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:49)
Aš rašiau, kad jūsų vaikas kurvinykas?  bigsmile.gif
O jūs va ką raset; "Anot vyro, TEVU namai ne bordelis i kuri galima temptis visas pasismaginimui sutiktas merginas."

Manau žmonės kas norėjo paskaitė. Tiesiog tą jūsų tekstą reikėjo įdėti į Google ir išmestų jūsų postus. Bet gal neįdomu niekam jūsų paklodės skaityti.
Jūs raset, kad norejot parodyti kaip grz reikia bendrauti su anyta. Tai netiesa. Todėl ir atitempiau.
Tai tik kalbat jūs, jūsų anyta čia nerašė. Niekada nedarau išvadų iš vieno šaltinio smile.gif

O ne tamsta tylejo, kai lerva rase, jums anuomet tai buvo aukstumos biggrin.gif
Butent, taip ir rasiau. Ir kiekvienas si teskta skaito apal savo sugedimo laipsni. Svetimu triusiku uostytojai demaskuojasi, ji tai perskaite.

Na tamstai gi idomu, skaitot, seilejates mirksiukas.gif

O jei tasmta, nesuokia, kad graziai galima bendrauti, vardan savo artimu zmoniu, neprikalusomai nuo sitaucijos, tai tik tamstos probelma, ne mano. Kaip jau minejau, galimai mano seimyninis gyenimas nebuvo pradetas graziai, bet mano pastangu deka, jis tokiu tapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 19:01
Oi, moonte, labai sudetingas tavo gyvenimas. Tu esi klasikinis pavyzdys, kai pinigai laimės neatneša.
Atsakyti