Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 20:09)
Neabejoju, tu lovos skalbinius ir po savo vyro meiluziu tvarkai. Jie priprate, kad tavo namai pereinamas kiemas.

Tu nepyk, bet zinant tavo istorija su vyru, manau tas 'namai ne bordelis' gavosi tik todel, kad visada bijojai, jog tavo vyras yra...kaip cia suprantamiau parasyti....arbūzo naturos, tai akis gali greitai padėti ant sūnaus jaunu panu? Tau uzteko vieno karto jo isdavystės (nors ir buvot issiskyre, bet tu vistiek tai laikei isdavyste?), bijojai, kad sekanti karta teks skirtis, nes nu jau butu geda pries visus, jog vis atleidi jo silpnybes ir atleidi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 19:20
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:16)
Ok, nekreipkite...

Ok. flence 😆
Atsakyti
Nu ka, uarda, fainos aukstumos...
Cia kaip tu tureciau, isiskuadinti skaitant, trusiku uostytojos seksualines fantazijas?

Tokiu kirmeliu deka, kai tu, tuliku ir triusiku uostytoja as uzauginau stora oda. Todel tik dziaugiuosi, kad tokio meslo, kaip randasi cia, mano realiam gyvenime nera.

Kiekviena karta dziaugiuosi, kad nei viena jusu i mano erdve savo purvinais ciabatais, neizengs. Pastininke, padare klaida, pastikejo cia kai kuriu padorumu, kurio nera. Tuliku valytoja ir jos vaikas realiam gyvenime saugus, padorus zmones, is virtaulaus pasaulio nelenda i zmoniu gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 19:26
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:23)
Nu ka, uarda, fainos aukstumos...
Cia kaip tu tureciau, isiskuadinti skaitant, trusiku uostytojos seksualines fantazijas?

Tokiu kirmeliu deka, kai tu, tuliku ir triusiku uostytoja as uzauginau stora oda. Todel tik dziaugiuosi, kad tokio meslo, kaip randasi cia, mano realiam gyvenime nera.

Kiekviena karta dziaugiuosi, kad nei viena jusu i mano erdve savo purvinais ciabatais, neizengs. Pastininke, padare klaida, pastikejo cia kai kuriu padorumu, kurio nera. Tuliku valytoja ir jos vaikas realiam gyvenime saugus, padorus zmones, is virtaulaus pasaulio nelenda i zmoniu gyvenima.

Dėl ko įsiskaudinti? Dėl flences? 😁
Atsakyti

Ai, džiaugiuosi. Nekreipiu dėmesio kas bus. Lai bėga tie metai. Dabar jauni

Nu gal nelabai jau jauna? Visgi tris diedus pakeist reikia laiko. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 28, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72965763" data-time="1653758113"><div><p>Ai, džiaugiuosi. Nekreipiu dėmesio kas bus. Lai bėga tie metai. Dabar jauni</p></div></blockquote><p>Nu gal nelabai jau jauna? Visgi tris diedus pakeist reikia laiko. </p>

Jauna 😁
Tris diedus pakeiciau iki 30 m..
Nors kitos ir 25 m. Sako "aš jau sena"
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:29)
Dėl ko įsiskaudinti?  Dėl flences? 😁

Skaiai, i del to turejau?
Na tuomet tau teks ka nors sugalvoti, as nebajoju, tavo zemumu ausktybemis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:35)
Skaiai, i del to turejau?
Na tuomet tau teks ka nors sugalvoti, as nebajoju, tavo zemumu ausktybemis.

Nesakau. O klausiu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 28, 19:29)
Nu gal nelabai jau jauna? Visgi tris diedus pakeist reikia laiko.

As manau, tas jaunumas baisiai salyginas dalykelis. Cia daugiau, kaip zmogus jaucia save viduje. Jaunatviska moteruke irgi visai neblogai. Beda budna, kai brandi moteris elgiasi kaip pliuske.
Atsakyti
Moonte, nepergyvenk taip, cia esanriems personazams ant tavo gyvenimo nusikakoti, jis nerupi cia niekam. Nerupi kas dedasi realybeje tavo gyvenime, nes ka cia rasai, tai dar nereiskia, kad tai yra teisybė. Mes aptarinejame tik tavo raštus tuscioje erdveje. 4u.gif
Atsakyti

Jauna 😁
Nors kitos ir 25 m. Sako "aš jau sena"

O bliac greita kokia 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 28, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72965770" data-time="1653759125"><div><p>Jauna 😁
Nors kitos ir 25 m. Sako "aš jau sena"</p></div></blockquote><p>O bliac greita kokia 😅😅😅</p>

Ne tas žodis 😆
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 19:38)
Nerupi kas dedasi realybeje tavo gyvenime, nes ka cia rasai, tai dar nereiskia, kad tai yra teisybė. Mes aptarinejame tik tavo raštus tuscioje erdveje.  4u.gif

Butent
Atsakyti