Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:36)
Nesakau. O klausiu

O as nesuprantu klausimo. Kodel tureciau isizesiti, kai pati prirasete didesnes bjaurasties ir nieko... Cia gi virtualus pasaulis. Problema butu jei tas meslas isiverztu i gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 19:46
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:45)
O as nesuprantu klausimo.

Na pakartosiu smile.gif
Dėl ko įsiskaudinti? Dėl flences?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 gegužės 2022 - 19:50
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:47)
Na pakartosiu smile.gif
Dėl ko įsiskaudinti? Dėl flences?

Manot jei ta pati parasysiu kitaip, kas buvo parasyta, jus suprasit? Abejoju. Na gerai, parasysiu dar karta.

As nepainioju virtualaus pasaulio su gyvnenimu. Tam kad mane izeisti, reikes dar paciai pasistengti. O pacios sugebejimais ir fantazija, neabejoju. Sekmes bandant... Kas zino, gal pavyks pramusti mano kieta oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 20:45)
Problema butu jei tas meslas isiverztu i gyvenima.

Ne tu cia rasinejai mano varda, inicialus, rasei kur galima rasti filmuota medziaga su manimi? biggrin.gif

Dviveidė kalė esi. O kalė dwl to, kad nelaiminga. Bet as tau atleidziu, nes man gaila tavo skausmo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 19:55
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 19:51)
Manot jei ta pati parasysiu kitaip, kas buvo parasyta, jus suprasit? Abejoju. Na gerai, parasysiu dar karta.

As nepainioju virtualaus pasaulio su gyvnenimu. Tam kad mane izeisti, reikes dar paciai pasistengti. O pacios sugebejimais ir fantazija, neabejoju. Sekmes bandant... Kas zino, gal pavyks pramusti mano kieta oda  mirksiukas.gif

Mano ne tokie tikslai. Aš šiaip su sypsena rašau. Netgi vaikas, atbėgęs, sako-mama ko sypsaisi wub.gif
Jeigu jūsų tikslas-pramusti kažkieno kieta oda, tai čia tik jūsų problemos.
Gero savaitgalio, flence... Einu pas vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 gegužės 2022 - 19:57
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 20:51)

As nepainioju virtualaus pasaulio su gyvnenimu.

Apsimysiu is juoko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:55)
Mano ne tokie tikslai. Aš šiaip su sypsena rašau. Netgi vaikas, atbėgęs, sako-mama kuo sypsaisi  wub.gif
  Jeigu jūsų tikslas-pramusti kažkieno kieta oda, tai čia tik jūsų problemos.
Gero savaitgalio, flence... Einu pas vaikus.

As ne taip pazengusi, kaip tamsta, mane sazine grauzia, kai zmogu samoningai bandau ikasti. Na nera man tai budinga gyvenime. O tamsta sypsokites, sypsokites, siaip nenuostabu, akivaizdu kad tai nesikerta su tamstos prigimtimi. Kaip jau minejau, as nelabai linkusi painioti virtualu pasauli su gyvenimu, net dangstydama tai su tariamu neabejingumu.

Riedek, sutre, riedek, nesustodama. Mano leidimas duotas. Man visada kesitos tos ataskaitos, ar pasiteisinimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 20:01
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 20:06)
Sutre, kai mes nepamise del kontroles kaip tasmta, tai prie stalo vakarienes metu neaptarinejom, ir sarasiuko nesudarinejom. Cia galesi pati tai drayti, mergiociu laikeslius itariu, jau susegusi i segtuveli, saugai.

bet tuo tu pripažįsti, kad mergų buvo daug
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 20:32)

Tris diedus pakeiciau iki 30 m..

Kažin kodėl iš burbančios tokių epitetų kaip Amadėjai tavo pusėn neskrenda ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 20:07)
bet tuo tu pripažįsti, kad mergų buvo daug

Jei rimtai nezinau. Pazinojau tik dvi. Antra vede. O kada vyras apie tai kalbejo, dar nei vienos nebuvo. Pasikniskite mano rasliavoje, rasite.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 28, 20:08)
Kažin kodėl iš burbančios tokių epitetų kaip Amadėjai tavo pusėn neskrenda ax.gif ?

As ta pati pagalvojau. Na bet palikime zemumu aukstumom mirksiukas.gif Tai jos megsta triusikus uostyti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 28, 21:08)

Tu rimtai kazkokia nedadaryta bitė biggrin.gif
Swingeriauja tik Amadeja.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 28, 21:08)

tai kad jūs ir neraukiat pavyzdžiuose... gi ne uarda čia apie svingeriavimus ir anuos galus nuolat svaigsta
Atsakyti