Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 28, 23:28)
O ir nuskambėjo visam pasauly!</p><p></p><p>Maža,  nereikšminga... Aha! Galvokit darsyk 🥰</p><p>Didžiuojuosi🤩</p>

taigi niekas nesako, kad visose srityse maža ir nereikšminga. vien Sabonį kiek žino smile.gif
nu bet kare kištume juodai, tai faktas, per dieną paimtų
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 28, 23:22)

ar tu suvoki kas yra svingeriai ir kas yra laisva moteris, ieškanti to vienintelio
matau, kad nerauko, svarbu pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 28, 23:28)
Maža,  nereikšminga... Aha! Galvokit darsyk 🥰Didžiuojuosi🤩

Na..tikrai maža ir nereikšminga.
Ryroj jau niekas apie tai nerasys pasaulyje. Penkių minučių šlovė ir Afrikoje 5 minučių.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 23:41)

ar tu suvoki kas yra svingeriai ir kas yra laisva moteris, ieškanti to vienintelio

Keista ta musu bitė Maja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 28, 21:41)
Mes nupirkom bayraktarą  clap.gif  clap.gif  clap.gif​ 

Turkišką. biggrin.gif
Ukraina 36 juos turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 22:52
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 22:41)

O tavo gyvenimui kokia itaka daro kitu moteru lytinis gyvenimas, ju partneriu skaicius ir t.t.
Kaip tave asmeniskai itakoja svingeriu susiburimai?

As nesuprantu is kur tas poreikis knistis kitu pataluose?
Atsakyti
Mane tai labai itakoja personažų triūsikų kvapas. Negaliu pakesti silkės kvapo.
Atsakyti

Mane tai labai itakoja personažų triūsikų kvapas. Negaliu pakesti silkės kvapo.

Išsiplauk burną ir tarpkojį, jei visur tau smirda-problema tu.😀

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 29, 00:21)
O tavo gyvenimui kokia itaka daro kitu moteru lytinis gyvenimas, ju partneriu skaicius ir t.t.
Kaip tave asmeniskai itakoja svingeriu susiburimai?

As nesuprantu is kur tas poreikis knistis kitu pataluose?

Vat aš irgi to nesuprantu, koks kieno reikalas kiek kas vyrų turėjo ar kokiuose svingerių vakarėliuose dalyvavo, O gal burbanti pavydi, gal norėtų pati tame svingerių vakarėly sudalyvaut, nu lai pafantazuoja tada biggrin.gif .
Ir tikrai bandė mano vyrus skaičiuot, dar kažkieno, bet uardos tai neliečia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 gegužės 2022 - 09:09

Vat aš irgi to nesuprantu, koks kieno reikalas kiek kas vyrų turėjo ar kokiuose svingerių vakarėliuose dalyvavo, O gal burbanti pavydi, gal norėtų pati tame svingerių vakarėly sudalyvaut, nu lai pafantazuoja tada biggrin.gif.
Ir tikrai bandė mano vyrus skaičiuot, dar kažkieno, bet uardos tai neliečia biggrin.gif

Uarda tiesiai prisistatė-trys teisėti diedai. Nu ir tarp eilučių bandomųjų kažkiek turbūt. O tu va slepi 😀😀

Atsakyti

Gerai , kad mano vyrų nieks skaičiuot nebando 🤭🤭🙄🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 29 gegužės 2022 - 10:06
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 29, 07:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72965841" data-time="1653773176"><div><p>Mane tai labai itakoja personažų triūsikų kvapas. Negaliu pakesti silkės kvapo.</p></div></blockquote><p>Išsiplauk burną ir tarpkojį, jei visur tau smirda-problema tu.😀</p>

Tai vis ne šūdais smirdi, kai plauni dirbtinę birką po panaudojimo diedo subinei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 29, 10:08)
Vat aš irgi to nesuprantu, koks kieno reikalas kiek kas vyrų turėjo ar kokiuose svingerių vakarėliuose dalyvavo, O gal burbanti pavydi, gal norėtų pati tame svingerių vakarėly sudalyvaut, nu lai pafantazuoja tada biggrin.gif .

Vat o maaaaaaan swingavimas yra šlykštu šlykscios visiems is wiles besisketeriojancios bobos slykscios tos, kurios vizgina uodegas pries bendradarbius ar varto akis zenotzmogiams. Sitokios visos yra slykscios ir ne mano klubo moterys. Antrarūšės jos.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 29, 11:06)
<p>Gerai , kad mano vyrų nieks skaičiuot nebando 🤭🤭🙄🙄</p>

Matai kokia tu kvaiša, bandai save kažkokia faina parodyti, pasigirti, kad tipo daug diedų turėjai biggrin.gif

Moonte, Maja Di, vis dar nesuprantat kodėl kimbama būtent prie jos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 29, 11:12)
Matai kokia tu kvaiša, bandai save kažkokia faina parodyti, pasigirti, kad tipo daug diedų turėjai biggrin.gif

As vis gryštu ir gryštu prie minties, jog ji buvo seksualiai isnaudojama, netgi gal greiciausiai artimo giminaicio, vaikysteje. Manau nusines I kqpus sia paslapti, bet psichika jau sumaitota. Ji nesupranta, kad pati su sia trauma nesusitvarkys. Jai kuo toliau, tuo daugiau vyru reikes, didesnio iskrypimo, nes tai yra, kaip sniego kamuolys besiridenantis I nuokalnę. Jai reikia gero jau net ne psichologo, o psichiatro.
Atsakyti

Aš ir esu labai faina  :D​ 

Atsakyti