Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Niekas, taip kaip jus trys iškrypę, cia niekada nieko nera rašę. Niekada niekas nerase kaip turejo 4 birkas visose skylese vienu metu. Tu visai pasimetei erdvėje? Tai mes tau galime parodyti kelią...I žvaigždes....per jusu triju temą. Kruškitės ten virtualiai kiek tik jums telpa.
Papildyta:
Nejau tu toks nukriošęs debilas, kad galvoji, jog man tavo prasivardziavimai kazka reiskia? biggrin.gif

O tu nejauti ,kad rasinedama parodai -kokia nuokrusa pati esi  . 

rodydama krypti nepargiuk 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:01)
<p>Burba, eit persižegnok.</p><p></p><p>Taip rašyt  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif​ </p>

Eik tu gydytis savo traumas.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 20:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72967279" data-time="1654100859">
<div>
<p>Niekas, taip kaip jus trys iškrypę, cia niekada nieko nera rašę. Niekada niekas nerase kaip turejo 4 birkas visose skylese vienu metu. Tu visai pasimetei erdvėje? Tai mes tau galime parodyti kelią...I žvaigždes....per jusu triju temą. Kruškitės ten virtualiai kiek tik jums telpa.
Papildyta:

Nejau tu toks nukriošęs debilas, kad galvoji, jog man tavo prasivardziavimai kazka reiskia? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>O tu nejauti ,kad rasinedama parodai -kokia nuokrusa pati esi  . </p>
<p>rodydama krypti nepargiuk </p>

Rasinedams parodai? Cia as rasinejausi qpie birku kiekius vienu metu ar jus trys iškrypę?

Ką tu cia ant sveikos galvos nori permesti savo problemas?
Atsakyti

Aš niekada nerašau vulgariai ir niekada nerašau įžeidžiančiai. Kokia tema bebūtų.  Niekada nerašau detalių, jei susigalvojat, tai nesipiktinkit, jei šlykštitės, tai sau užduokit klausimą "kodėl"?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 19:21
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:20)
<p>Aš niekada nerašau vulgariai ir niekada nerašau įžeidžiančiai. Kokia tema bebūtų. </p><p></p><p>Niekada nerašau detalių, jei susigalvojat, tai nesipiktinkit, jei šlykštitės, tai sau užduokit klaudimą "kodėl"?</p><p></p><p></p>

Tai tu rasei apie tas birkas visose tavo skylese ar as?
Tu, vargo pele, žingsniuok is sitos temos, as tau sakau. Cia issigimusioms vietos nera, ne tu pirma išeisi. Ir prisigriebk Montekristą su Arbūzu.
Daknisot debilai trys su savo gqsliais rastais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2022 - 19:25

Tu, vargo pele, žingsniuok is sitos temos, as tau sakau. Cia issigimusioms vietos nera, ne tu pirma išeisi. Ir prisigriebk Montekristą su Arbūzu.

Papasakok ka darai tulike 😂 apie valyma ir mastuturtur 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 birželio 2022 - 19:29

Čitatą kur aš būtent taip rašiau  :rolleyes: 

Atsakyti

Čitatą kur aš būtent taip rašiau  :rolleyes:

Ji pazeminta pokalbiuose,niekas su ja nebendrauja ,uztat bando isiteikt . Tik kai paraso (pagal savo vizualiacija)  rodos kad turguj stovetu prie konteinerio u semkem ir alaus bonka 😁

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72967292" data-time="1654104178"><div><p>Tai tu rasei apie tas birkas visose tavo skylese ar as?
Daknisot debilai trys su savo gqsliais rastais.</p></div></blockquote><p>Čitatą kur aš būtent taip rašiau  rolleyes.gif </p>

Pašla tu nx
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 20:35)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72967297" data-time="1654104720">
<div>
<p>Čitatą kur aš būtent taip rašiau  rolleyes.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ji pazeminta pokalbiuose,niekas su ja nebendrauja ,uztat bando isiteikt . Tik kai paraso (pagal savo vizualiacija)  rodos kad turguj stovetu prie konteinerio u semkem ir alaus bonka 😁</p>

Man slykstu skaityti tavo seilejimusis, kai tos dvi durnės raso savo gqslumus. Tu gi vyras. Vyras!!! Ar užmiršai?Koks tu vyras? Tikras ar valdomas vien tik birkos?
Atsakyti

Nesupavydek labai ...  niekas nekaltas ,kad visi namiskiai pabego nuo taves 😁

Лекарство выпей

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 birželio 2022 - 19:42
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 20:40)
<p>Nesupavydek labai ...  niekas nekaltas ,kad visi namiskiai pabego nuo taves 😁</p>

Aciu, kad nors nemeluoji 'ka tu cia rasai, burbanti, as esu normalus vyras!!!!'
Papildyta:
O Montekrista dėjo I krūmus...kaip visada. biggrin.gif
Atsakyti

Aciu, kad nors nemeluoji 'ka tu cia rasai, burbanti, as esu normalus vyras!!!!'
Papildyta:
O Montekrista dėjo I krūmus...kaip visada. biggrin.gif

Gal gyvena gyvenimą 😃

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72967302" data-time="1654105477"><div><p>Aciu, kad nors nemeluoji 'ka tu cia rasai, burbanti, as esu normalus vyras!!!!'
Papildyta:
O Montekrista dėjo I krūmus...kaip visada. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gal gyvena gyvenimą 😃</p>

Skaito qpacioje. Ji gi visadq vakarais ateina, kiekviena diena.
Isdavė tave kamaradė. Paliko sudraskymui vieną, neuzsistoja savo liesa krutine tavęs. Matai prie ko glaudiesi?
Papildyta:
O, Amadeja biggrin.gif tu ka tik prisipazinai, jog neturi gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti