Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Skaito qpacioje. Ji gi visadq vakarais ateina, kiekviena diena. Isdavė tave kamaradė. Paliko sudraskymui vieną, neuzsistoja savo liesa krutine tavęs. Matai prie ko glaudiesi?
ne toj eilėj stovėjau kai papus dalino, nu tai ką dabar...🤭
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 19:54
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72967305" data-time="1654105658"><div><p>Skaito qpacioje. Ji gi visadq vakarais ateina, kiekviena diena.
Isdavė tave kamaradė. Paliko sudraskymui vieną, neuzsistoja savo liesa krutine tavęs. Matai prie ko glaudiesi?</p></div></blockquote><p>Be toj eilėj stovėjau kai papus dalino, nu tai ką dabar...🤭</p>

Prie ko xia tavo papai? Nu jeibogu, lieka tik nusisauti.
Eik tu is cia, neerzink personažų su savo glušumu.
Atsakyti

Oj, blyn, ne taip perskaičiau 😂

Neturiu šiand aš jokio gyvenimo..

Chatinu su draugais Turkijoj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 19:57

Ir pavydžiu jiem relax ir šilumos...

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 20:56)
<p>Oj, blyn, ne taip perskaičiau 😂</p>
<p>Neturiu šiand aš jokio gyvenimo..</p>
<p>Chatinu su draugais Turkijoj.</p>

Baik tu cia lankstytis man I kojas, kaip išmestas šuniukas. Su manimi bendraujant tau nepasiseks manes uzliuliuoti savo plaukanciu balseliu... biggrin.gif cia is serijos, kad mano balselis lilijavas biggrin.gif , tai tavo tada saldus, kaip saldainiukas...jak...

Dar karta jus visi trys cia pošlinsit - as issitrauksiu sunkiaja artileriją. Jus zinot mane. As graziai iki to momento, iki kol personazai neperziangia ribos.
Perspejau. Savo burnas issiplaukit cia uzeidami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2022 - 20:04

Burba, tai burnas ar pirštus?  :D​ 

Atsakyti
Papasakokit kas nors šitai bemokslei apie tropus.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 19:22)
<p>Tu savo i savo srebalyne paziurek,ka rasai -paskui nurodinek kitiems .  Nors ,ko is taves tiketis ,,<strong>valytoja,</strong>, </p>

šiaip tai jums 3 labai reikia valymo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 21:00)
<p>Ir pavydžiu jiem relax ir šilumos...</p>

dar vieni pasprings nuo tokių draugų biggrin.gif
Atsakyti

šiaip tai jums 3 labai reikia valymo ax.gif Papildyta: dar vieni pasprings nuo tokių draugų biggrin.gif
Nu aš gerąja prasme 😊

Turėjom ir mes, bet negalim dėl vaikų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 20:28

na zinant tavo polinki i sado mazo, visai nebutu keista, kad skaitai sias knygas, nes jos tave jaudina. unsure.gif
Papildyta:
nesigincyju del religijos paskirties, dabar ja pakeiti medijos ir influenceriai, tokie kai tapinas. biggrin.gif

Bet siaip tu netiki Dievu?

....kokia tu bukutė...Tau rimtos knygos asocijuojasi su BDSM? Vargšė tu vargšė..Eik turkų serialų geriau žiūrėti, nedemonstravus čia savo bukumo.

Atsakyti

Burba, gal tu pati turi kokių traumų, kad taip reaguoji? 🤔

čia turėtų būti teiginys, ne klausimas :) Juk akivaizdu :)

Atsakyti

Aš niekada nerašau vulgariai ir niekada nerašau įžeidžiančiai. Kokia tema bebūtų.  Niekada nerašau detalių, jei susigalvojat, tai nesipiktinkit, jei šlykštitės, tai sau užduokit klausimą "kodėl"?

Nes turgaus boba ji ir tiek |:)

Atsakyti