Skaito qpacioje. Ji gi visadq vakarais ateina, kiekviena diena. Isdavė tave kamaradė. Paliko sudraskymui vieną, neuzsistoja savo liesa krutine tavęs. Matai prie ko glaudiesi?ne toj eilėj stovėjau kai papus dalino, nu tai ką dabar...🤭
Isdavė tave kamaradė. Paliko sudraskymui vieną, neuzsistoja savo liesa krutine tavęs. Matai prie ko glaudiesi?</p></div></blockquote><p>Be toj eilėj stovėjau kai papus dalino, nu tai ką dabar...🤭</p>
Prie ko xia tavo papai? Nu jeibogu, lieka tik nusisauti.
Eik tu is cia, neerzink personažų su savo glušumu.
Oj, blyn, ne taip perskaičiau 😂
Neturiu šiand aš jokio gyvenimo..
Chatinu su draugais Turkijoj.
Ir pavydžiu jiem relax ir šilumos...
<p>Neturiu šiand aš jokio gyvenimo..</p>
<p>Chatinu su draugais Turkijoj.</p>
Baik tu cia lankstytis man I kojas, kaip išmestas šuniukas. Su manimi bendraujant tau nepasiseks manes uzliuliuoti savo plaukanciu balseliu...
Dar karta jus visi trys cia pošlinsit - as issitrauksiu sunkiaja artileriją. Jus zinot mane. As graziai iki to momento, iki kol personazai neperziangia ribos.
Perspejau. Savo burnas issiplaukit cia uzeidami.
Burba, tai burnas ar pirštus?
šiaip tai jums 3 labai reikia valymo
Papildyta:
dar vieni pasprings nuo tokių draugų
šiaip tai jums 3 labai reikia valymoNu aš gerąja prasme 😊Papildyta: dar vieni pasprings nuo tokių draugų
Turėjom ir mes, bet negalim dėl vaikų...
na zinant tavo polinki i sado mazo, visai nebutu keista, kad skaitai sias knygas, nes jos tave jaudina.
Papildyta:
nesigincyju del religijos paskirties, dabar ja pakeiti medijos ir influenceriai, tokie kai tapinas.
Bet siaip tu netiki Dievu?
....kokia tu bukutė...Tau rimtos knygos asocijuojasi su BDSM? Vargšė tu vargšė..Eik turkų serialų geriau žiūrėti, nedemonstravus čia savo bukumo.
Burba, gal tu pati turi kokių traumų, kad taip reaguoji? 🤔
čia turėtų būti teiginys, ne klausimas
Juk akivaizdu ![]()
Aš niekada nerašau vulgariai ir niekada nerašau įžeidžiančiai. Kokia tema bebūtų. Niekada nerašau detalių, jei susigalvojat, tai nesipiktinkit, jei šlykštitės, tai sau užduokit klausimą "kodėl"?
Nes turgaus boba ji ir tiek |![]()