hormonai visai bufetavai smegenis užspaudė
Kokia nelaiminga moteris.
Jeigu jums negerai, tai irgi ko sedit čia ir komentuojat? Turit gi atskirą tema, ten ir vadovaukit...
Papildyta:
O jūs?
Vel, nuotoliniu budu, nustatoma nuotaika. Ale jusu sutve, pastoviai, kai susinervina, pradeda ieksoti kituose nervukus, cia suprask arguemntas. Na nebrukite man savo jausenu. RAsykyte toliau bjaurastis su sypsena, ar man gaila.
Man negerai apdare lerva, primindama man skaudzius gyenimo ivykius. O siaip, na negaliios jus mane iskaudinti, kiek besistengtumet. Va dabar, ir bandysiu pacios pridergima iskuopti.
2. Niekur jūs nesikelet. Čia cambala svaiguliavo, kad sūnus nenorėjo į mokyklą važinėtis, todėl vienas liko. Vėliau pati paraset, kad ne... nes sodybos tada dar neturejot...
Uarda, Jus turie problemyte su metu skaiciavimu, vel pro sali. Nedaug bet prosali. Sekanti karta turekite paklaida, kad zmones gimsta metu pradzioje ir gale, tai itakoja metus+/- vienus metus.
Vel gi, matuojate pagal save. Siap gi skaitote mano postus, narodete manot desimies metu senumo trusikuose. TAi va, priminsiu, man darbo knygele ir pirma irasa irase mama. As ja pasilikau, kaip relikta. O Sovietu laikais, taip taip, tuomet dar buvo sovietu laikai, oficialiai galima buvo dirbti nuo 16 metu. Taigi. Mano darbine veikla prasidejo nuo kurjerio darbo, Nepainiokite su dabartiniu kurjeriod arbu. As nesiojau korespondencija, dokumentus is istaigos i sitaiga. Jiems patiko mano darbas, pasiule sekretore isleisti i atostogas, pabresiu SEKRETORE, o ne sekretore masininke... Manau supratot kode
Vel gi darbukas mano jegom, perskaityti gauta korespondencija, uzregistruoti ja t.y. padaryti trumpa turino apyrasa, kam skirtas, jei reikia atsakymo/ivykdymo terminus. Artejant terminui, dvi dienas pries, priminti. Atlikus, t.y. man issiuntus atsakyma, vel uzregistruoti ir t.t. Vnz. Darbo pobudis aiskus. Na matyt visai neblogai tvarkiausi, is salimais esancios istaigos, mane pakviete atostogu metu pavaduoti ju darbuotjus... Pamenu, rugseji dar penkias dienas turejau dirbi. Mokykloje buvo viskas suderinta, leidimas buvo duotas.
Tokia ta mano darbines veiklos pradzia. Uzdirbau pinigu, uzejo noras pasipuosti. Nusprendziau pasisiuti sijona. Toki imantru gode sijona su plisuotais intarpais. Nueju Klaipedos buities rumus, kur galima buvo supilsuoti audinio atraiza. Pradejau aiskinti ko noriu, o jos nevisai supranta. Na ka, man anuomet lengviau buvo nupaisyt, o ne pasakoti, ka ir padariau. Prieme uzsakyma. Ateitnu pasiimti, o manes laukia pamainos vedeja. Paklause, is kur cia as taip moku piesti, ismanau brezinius, isreiske vilti, gal kokia siuveja busiu. Na paaiskinau, kad esu baigusi Adomo Brako dailes mokykla, o siuvimas kaip didumos anais metais, mano hobis. Ji man pasiule laikinai jiems "padeti", babandyti, kaip man iseis, nes ju modeliuotoja dekrete. Sutikau. Kaip nesutiksi, reikejo per menesi pristatyti TIK 30 modeliu. Piesti man tai gi zuikio dainos, galiu ir daugiau. Kita diena, oficialiai isidarbinau, beje ten dirbau ir tada, kai studijavau, gavau dekretinius.
Apie mano "darba". Jau kita diena po idarbinimo, prisiziurejusi "OTTO" zurnala, pripaisiau, daugiau kaip 30 modeliu. Pamenu, visa tokia savimi patenkinta, atnesu, is serijos "matot kokia as telentinga modeliuotoja". Tada suspiazindau su mano "mokytoja", siuvimo technologe, ir prasidejo mudvieju juodas darbas. Jo metu as supratau, kad modeliuotojo darbas, tai ne tik paisymas, bet ir sugebejimas visa tai ka nupaisei igyvendinti. Is mano susnio eskizu, tiko tik penki. Laikui begant, ismokau darbo specifika. Atejus vasarai, man pasiule likti. Nuo tada as dar papildomai turejau dvi dienas 4 valandas sedeti priemime ir dirbti su klientais. Buvo pasrinktas sestadienis ir kokia kita savaites diena priklausomai nuo mano mokyklos tvarkarascio. Dirbau nuo 16 iki 20 valandos.
Taigi, jei netekciau pinigu, as sugebeciau prasimaitinti siudama.
Beje, as dar moku virinti pliena, aliumini. Bet cia jau kita istorija
Kai zmones kalba apie sekme, neva sidabrinius saukstelius ir t.t. Manau, kad sekme aplanko tik tuos kurie EINA, DIRBA... Sededamas ant sofikes, tikrai sansu negausi.
Mano sunus irgi pradejo anskti dirbti.
2. Nepagaunu kampo, prie ko cia cambala. Ir kodel su visu tuo siejama sodybos turejimas?
Aš irgi moku siūti, studijų metais ir save apsiūdavau ir pinigų alui užsidirbdavau
Dabar tai jau ti ngiu, tai nebent pagalvėlei princesės kambariui siūnu ir pan ![]()
Nieko verti. JI tik retransluotoja. Verti butu, jei ji tai butu ISISAMONINUSI ir praktikuotu.
Del to, as ir nemegstu populiariosios psichologijos ir medicinos knygu. Kai jos "suvirskintos" greitam diletantu naudojimui. O kai truksta ziniu, nera ismastyta, zmogaus elgsena, deklaruojamu tiesu praktikavimas, o ne rasliava, parodo esme.
Kol tu pats nepraktikuoji, tai tik tusciazodziavimas, pilstymas is tuscio i kiaura. Pasiskolintos mintys gal ir neblogos, bet...
Va dabar, juk yra skirtumas tarp izeidimo ir iskaudinimo ...
Bet, zmogelis, prisirankiojo pop izvalgu, apie isizedima ir atkreipk demesi, ji pastoviai raso apie tai. Pradek stebeti...
Del skausmo sukelimo. Mes visi zmones galime iskaudinti, valingai, nevalingai. Is esmes nezinome kas ir kaip. Lervai buvo duota suprasti, normalus zmogus butu elementariai atsiprases, uz nevalingai sukelta skausma. Bet ji nesugeba isiskaityti, laiku sustori. Ji padare priesingai, papildomai apdalino mane epitetais. Tokios jos tos psishologines zinios. Tikekimes, kad gal kada suras kokia brosiurele ir apie "skausmo suteikima, ir skausmo jausma". Is esmes, net nereikejo vieso atsiprasymo, pakako laiku sustoti, pratylet, tik tiek.
Va, va... As pastebiu sekmingu zmoniu bendra bruoza, jie sugeba susirasti veikla, nebutinai susijusia tiesiogiai su profesija, kur gali sekmingai pritaikyti savo igudzius.
Nu kai zmogus turi tik internetine erdve -tai ko is jo gali tiketis. Nu europietes ten neturi real gyvenimo draugu, uztat ir sedi .Kaip pastebejau ,moka naudotis ,,gogle paieska,, ir skleist nesamones .
Kaip ir to orgazmo gaila ,nors ju paciu net neliecia 😂 pvz : mylisi porele gamtoje -tai jos turetu :nueiti paziureti kas mylisi ,ar m+ v ,neduok Diev.. v+v ... ispes kad negalima viesoj vietoj ir t.t 😂 bet va tai ,,visuomenes,, ne norma
Nu kai zmogus turi tik internetine erdve -tai ko is jo gali tiketis. Nu europietes ten neturi real gyvenimo draugu, uztat ir sedi .Kaip pastebejau ,moka naudotis ,,gogle paieska,, ir skleist nesamones . Kaip ir to orgazmo gaila ,nors ju paciu net neliecia 😂 pvz : mylisi porele gamtoje -tai jos turetu :nueiti paziureti kas mylisi ,ar m+ v ,neduok Diev.. v+v ... ispes kad negalima viesoj vietoj ir t.t 😂 bet va tai ,,visuomenes,, ne normaNegalima mylėtis gamtoje, jei gali kažkas pamatyti. Viešosios tvarkos pažeidimas...🙄
Net nuogiems vaikščiot negalima ne tam skirtose vietose, jei gali kažkas pamatyti.
Tuoj pareis tau už alų
Oi prisijuikiau beskaitydama burbos keiksmus, gerai, kad neseniai iš burbos išvalyto tuliko... O jūs varykit toliau tuo pačiu stilium, tulikų valytoja tuoj pati pabėgs, radot tinkamą temą. Skaudžią
As vis stebiuosi, is kurtas priesiskumas...
Ji tokia taiki, tokia miela, moteriska.
Cia gi Moonte, kuri jei jai kerta, rezia atgalios. Si reakcija irgi ilgai ejo, bet atejo. ATkreipkite demesi, kad as neva izedziu tas, kurios neisizeidzia, jos pastoviai man tai primena. O kai as atrasau, kad jos sutres ir pirmos pradejo, cia jau nereiksminga, cia as kerstinga. As niekse, izedziau, nesizeidusias, todel verta, to kaip jos elgesia. Vnz. idiotizmas.
Ei, dvasios klipatos, Amadeja gi gera, nieko blogo, negrazaus nera parasiusi nei apie jus, nei apie jusu artimus... Kodel ja zovada puolate? Ach cia tokia jusu naujai susigalvota dorovine misija?
Cia unitazu blizgintoja vis dalinasi savo kristoinio unitazinio akmens turiniu...
Jei tai ir butu 10 procentu tiesos. Na tarkim, kad ji buvo vaikysteje tvirkinta ir t.t. Ar tai jums, sutres, suteikia teise dergtis is zmogaus. O taip, dabar prasides klejones apie piiiirsonazus. Estis kaip personazai, ar dergtis is zmogaus, jo net galimos patirties, cia jau zemiau grindjuostes, skirtumo nejauciat? Suprask, moralumo ir dorumo pavyzdys.
Amadeja, jei tavo gyvenime ir buvo kas blogo, as labai zaviuosi tavo neeiliniu sugebejimu skleisti sviesa ir ramybe. Zaviuosi, kai tu sugebi i nereaguoti i srutu ir negatyvo purslus, skrendancius ir vertybiu sergetoju.
Cia matau, kazkas nori manipuliuoti Dievo tiesomis, religija. NOriu cia esantiesm teisuosliams priminti Marija Magdalena.
Oi prisijuikiau beskaitydama burbos keiksmus, gerai, kad neseniai iš burbos išvalyto tuliko... O jūs varykit toliau tuo pačiu stilium, tulikų valytoja tuoj pati pabėgs, radot tinkamą temą. Skaudžią
Ta pati pagalvojau.
O as dar nepriskaiciau, einu toliau skiatyti, padarei anonsa, bus idomu paziureti. Ketinau praleisti.
Papildyta:
Idomumas yra tame, kai burba forume apsidergia, tai ji ne zmogus, o cia tik personazas. Is serijos nereikia gyventi...
Va kiti, cia esantys dalyviai yra zmones, bet ne personazai.
Ana kaip piiiirsonazas gali rasyti visokius burdus, is serijos ji tik personazas. O va jau kitas asmeniui tai netaikoma. Dabar dybavoja Amadeja uz tai ko ji net neprase. Na OK, o kad ir butu parasiusi, tai parase tik personazas, ne zmogus. Gyvenime ji visai kitokia.
Siaip keistoka stebeti toki neatitikima.
Papildyta:
Pamenu, buvo kiles skandalas del to, kad zmones savo namuose vaiksto nuogi, neuzsitrauke uzuolaidu. Kaimynai galejo viska matyti, ka jie ten daro
Glušpetrės, kuo daugiau čia šokinėjat I akis, tuo labiau matosi kaip jus psichologiškai kabina tusčios erdvės klavišų barškinimai.
Burbanti trina rankomis...
Tuoj pareis tau už alų
...
Oi prisijuikiau beskaitydama burbos keiksmus, gerai, kad neseniai iš burbos išvalyto tuliko... O jūs varykit toliau tuo pačiu stilium, tulikų valytoja tuoj pati pabėgs, radot tinkamą temą. Skaudžią.
ot ne dzin
Mano jaunystės naktys-šokiai klubuose, o ten, žinoma, alaus būdavo
Amadėja, kokį gyvenimą begyventų, yra natūrali ir neaiškina kitiems, kaip gyventi. ir neima į galvą nesąmonių ![]()