Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 12:53)
biggrin.gif  dabar puse dienos teletabynas rasines postus, pateisinancius savo iskrypimus.
Nejuokinkit jus forumo  biggrin.gif

o tu seilėsies beskaitydama....
nepatiktų, nekomentuotum..
Atsakyti

biggrin.gifdabar puse dienos teletabynas rasines postus, pateisinancius savo iskrypimus.
Nejuokinkit jus forumo biggrin.gif

Kada praradai nekaltybe?   o pati kai siulai lizyt savo .........   prie viso forumo dalyviu ,neiskrypimas? pala pal tas nukrypimas vadinasi - voajer

230px-%E4%BA%AC%E9%83%BD_%E6%97%A5%E6%9C

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 12:57)
Mane pagyre, tu rimtai? Apie mano rasliava ir lerva geru zodziu buvo atsiliepusi...

Sav imeile yra egozimas, o man egoizmas nera budingas, as altruiste. Manau tai akivaizdu.
GAl tu norejai pasakyti puikybe  mirksiukas.gif

Monteverte, o tau koks skirtumas? Kaip sis virtualus asmuo itakoja tavo gyvenima? Tebunie parase ir kas? Sakai tai tau ir kitoms suteikia teise ja zeminti? Rimtai, rimtai?

Vien tqvo sio ryto apysaka 50 knyginių puslapių ilgumo 'kokia tu faina nuo pat paauglystes buvai' gi ir yra meile sau aka egoizmas. biggrin.gif

O cia tu rase śį apsakymą, kaip personazas ar teisybę? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 02, 12:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72967413" data-time="1654163613">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukadabar puse dienos teletabynas rasines postus, pateisinancius savo iskrypimus.

Nejuokinkit jus forumo vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kada praradai nekaltybe?   o pati kai siulai lizyt savo .........   prie viso forumo dalyviu ,neiskrypimas? pala pal tas nukrypimas vadinasi - voajer</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Tu ne vyras, todel nebendrausiu su tavimi, nes dar nenusprendziau kaip bendrauti su ONO personažu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2022 - 12:01
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 10:49)
tik nuolat rašo apie aną galą
bet mes gi jau žinome tavo fetišus šlykštynėms, tu gi ir cambalą užsistodavai

As tau noriu priminti, kad unitazu blizgintoja nuolad kalba apie ana gala. Nuolat lenda i forumo PERSONAZU lovas ir vertina juos, ju antras puses... Kaip ir ju piniginiu turini.

Tau tai normalu? Tau tai neslykstu, kad tarkim, kas visa diena gasliai aptarinetu tavo ir tavo lovos reikalus? Tu apie tai net nerasei, o anoms pakanka, savo galiu minciu ta proga, kad seiletis. Ar ne keista dabar, kai tais slysktumais, vel isgalvotais didumoje, kaltina tos pacios kurios uosto kitu trusikus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 02, 12:59)

Tai tu cia seilejaisi nuo vakas, nes skaitei net kvapa uzgniauzus biggrin.gif Tu gi teletabe, butu keista jei nebutum iskrypus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 13:04)
As tau noriu priminti, kad unitazu blizgintoja nuolad kalba apie ana gala. Nuolat lenda i forumo PERSONAZU lovas ir vertina juos, ju antras puses... Kaip ir ju piniginiu turini.

Tau tai normalu? Tau tai neslykstu, kad tarkim, kas visa diena gasliai aptarinetu tavo ir tavo lovos reikalus? Tu apie tai net nerasei, o anoms pakanka, savo galiu minciu ta proga, kad seiletis. Ar ne keista dabar, kai tais slysktumais, vel isgalvotais didumoje, kaltina tos pacios kurios uosto kitu trusikus?

Burbantib yra burbanti, jums iki jos nedasokti. O vis bandot...ir nieko nesigauna biggrin.gif Jus net mano sakiniais rasote, bandote net bajeriukus mano atkartoti. Kaip tai gailai juokingai atrodo, jus net neisivauzduojat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2022 - 12:07
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 02, 11:59)

Ji gi neslikstyne, ji auksinio lietucio megeja, pati gi apie tai rase.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 09:46)
Vel, nuotoliniu budu, nustatoma nuotaika. Ale jusu sutve, pastoviai, kai susinervina, pradeda ieksoti kituose nervukus, cia suprask arguemntas. Na nebrukite man savo jausenu. RAsykyte toliau bjaurastis su sypsena, ar man gaila.

Man negerai apdare lerva, primindama man skaudzius gyenimo ivykius. O siaip, na negaliios jus mane iskaudinti, kiek besistengtumet. Va dabar, ir bandysiu pacios pridergima iskuopti.
Uarda, Jus turie problemyte su metu skaiciavimu, vel pro sali. Nedaug bet prosali. Sekanti karta turekite paklaida, kad zmones gimsta metu pradzioje ir gale, tai itakoja metus+/- vienus metus.

Vel gi, matuojate pagal save. Siap gi skaitote mano postus, narodete manot desimies metu senumo trusikuose. TAi va, priminsiu, man darbo knygele ir pirma irasa irase mama. As ja pasilikau, kaip relikta. O Sovietu laikais, taip taip, tuomet dar buvo sovietu laikai, oficialiai galima buvo dirbti nuo 16 metu. Taigi. Mano darbine veikla prasidejo nuo kurjerio darbo, Nepainiokite su dabartiniu kurjeriod arbu. As nesiojau korespondencija, dokumentus is istaigos i sitaiga. Jiems patiko mano darbas, pasiule sekretore isleisti i atostogas, pabresiu SEKRETORE, o ne sekretore masininke... Manau supratot kode  mirksiukas.gif
Vel gi darbukas mano jegom, perskaityti gauta korespondencija, uzregistruoti ja t.y. padaryti trumpa turino apyrasa, kam skirtas, jei reikia atsakymo/ivykdymo terminus. Artejant terminui, dvi dienas pries, priminti. Atlikus, t.y. man issiuntus atsakyma, vel uzregistruoti ir t.t. Vnz. Darbo pobudis aiskus. Na matyt visai neblogai tvarkiausi, is salimais esancios istaigos, mane pakviete atostogu metu pavaduoti ju darbuotjus... Pamenu, rugseji dar penkias dienas turejau dirbi. Mokykloje buvo viskas suderinta, leidimas buvo duotas.

Tokia ta mano darbines veiklos pradzia. Uzdirbau pinigu, uzejo noras pasipuosti. Nusprendziau pasisiuti sijona. Toki imantru gode sijona su plisuotais intarpais. Nueju Klaipedos buities rumus, kur galima buvo supilsuoti audinio atraiza. Pradejau aiskinti ko noriu, o jos nevisai supranta. Na ka, man anuomet lengviau buvo nupaisyt, o ne pasakoti, ka ir padariau. Prieme uzsakyma. Ateitnu pasiimti, o manes laukia pamainos vedeja. Paklause, is kur cia as taip moku piesti, ismanau brezinius, isreiske vilti, gal kokia siuveja busiu. Na paaiskinau, kad esu baigusi Adomo Brako dailes mokykla, o siuvimas kaip didumos anais metais, mano hobis. Ji man pasiule laikinai jiems "padeti", babandyti, kaip man iseis, nes ju modeliuotoja dekrete. Sutikau. Kaip nesutiksi, reikejo per menesi pristatyti TIK 30 modeliu. Piesti man tai gi zuikio dainos, galiu ir daugiau. Kita diena, oficialiai isidarbinau, beje ten dirbau ir tada, kai studijavau, gavau dekretinius.

Apie mano "darba". Jau kita diena po idarbinimo, prisiziurejusi "OTTO" zurnala, pripaisiau, daugiau kaip 30 modeliu. Pamenu, visa tokia savimi patenkinta, atnesu, is serijos "matot kokia as telentinga modeliuotoja". Tada suspiazindau su mano "mokytoja", siuvimo technologe, ir prasidejo mudvieju juodas darbas. Jo metu as supratau, kad modeliuotojo darbas, tai ne tik paisymas, bet ir sugebejimas visa tai ka nupaisei igyvendinti. Is mano susnio eskizu, tiko tik penki. Laikui begant, ismokau darbo specifika. Atejus vasarai, man pasiule likti. Nuo tada as dar papildomai turejau dvi dienas 4 valandas sedeti priemime ir dirbti su klientais. Buvo pasrinktas sestadienis ir kokia kita savaites diena priklausomai nuo mano mokyklos tvarkarascio. Dirbau nuo 16 iki 20 valandos.
Taigi, jei netekciau pinigu, as sugebeciau prasimaitinti siudama.
Beje, as dar moku virinti pliena, aliumini. Bet cia jau kita istorija  mirksiukas.gif

Kai zmones kalba apie sekme, neva sidabrinius saukstelius ir t.t. Manau, kad sekme aplanko tik tuos kurie EINA, DIRBA... Sededamas ant sofikes, tikrai sansu negausi.

Mano sunus irgi pradejo anskti dirbti.

2. Nepagaunu kampo, prie ko cia cambala. Ir kodel su visu tuo siejama sodybos turejimas?

Idomi tu moonte, kai man aiskinai kaip ir kada gimdyti vaikus, kaip ruostis, tai neprisiminei savo skaudzios netekties? Bet kai as patikslinau, kad tu turi viena vaika, nes taip teigei cia nuolat mum visom, tai jau tada prisiminei ir tada jau as likau kalta, tik persakiusi ta pati, ka tu nuolat teigei? Atrodo jau nebeturi prie ko prie manes prikibti , rimtai. Na jei tau taip padeda su svao skausmais tvarkytis tiek to, bele tau geriau.
Bet vel keista, taip jautrei reaguodama i mano nezinojima ir kazka pasakymo tau nepatikusiio is nezinojimo, tuo pat metu visiskai ramiai saltai man nuolat primeni mano isejusi teti, ir nuolat ji dar smeizi priedo. cia tai juk nieko tokio a rne tau gi galima? Man zinok dar po siai dienai labai skaudi si netektis, labai. Bet jei tu taip pramogauji ar savo skausmus islieji, pykti koki, pagieza, smeizdama mirusius zmones tai tavo zinoma reikalas, nepakeisiu to.

Na 20-21 m gimdei sunu, tai kur ten ta paklause specialybe isigijai? profkeje, technikume ar tik ta dailes mokykla? sakiau, kad tu aukstojo neturi, nes labai jauciasi.
Net is pirmu tavo darbu matosi, kaip tau tevai "nepadejo" kaip viska pati pasiekei gyvenime biggrin.gif
Mano pirmas darbas 16 buvo prekiauti kioskelyje biggrin.gif Ju tada kaip tik mada buvo. Paskui padejau tetai kepykloje duonos, esu ir turguje prekiavusi ir prie maisto virtuveje padejusi, paskui jau suaugusi padaveja dirbau kavinese, kol studijavau, tuo metu labai paklause specialybe biggrin.gif O gimdziau beveik 30 tai pilnai ir stazo ir issilavinimo ir santaupu ir patirties atrodo turejau, o va vis tiek padariau klaida su ta nesveika meile tevynei.

Siuti mane mama ismoke smile.gif Mociute buvo labai gera siuveja, mama emesi tuo per visus perversmus netekusi darbo, turejom namie paprasta siuvimo masina veritas ir overloka. Ir dabar turiu nusipirkusi siuvimo masina, kartais prireikia. Taigi nelabai tu cia kazka nustebinsi, moonte smile.gif Daug zmoniu daug ka moka ir sunkiai dirba. Mano mama ir siuva graziai, visa paauglyste mane puose imantriausiais rubais, per visus trukumus, kai nusipirkti nelabia buvo ka ir darbsti labai, na bet netapo turtuole biggrin.gif

svarbu, kas tavo tevai,pazystami, labai daug kas nuo to priklauso, ta neigti kvaila, zinoma daug kas priklauso ir nuo pacio zmogaus, bet tikrai daug lengviau kai mamyte tave idarbina prie valdzios biggrin.gif ir nuo ten pradeti karjera, toki darba paciai gauti na sunki misija, net bunant ir su issilavinimu tos sirties. mirksiukas.gif
Mano sunus irgi jau pernai dirbo ir? Kai yra salygos ir dirba zmones. Sunus gavo darba per vyro pazintis, nes papaugliu labai mazia kas nori priimti i darba. bet darbdavys labai dziaugesi juom, ir vis per iv atsotogas prase, kad dirbtu.

Taigi visada yra eile savybiu ir salygu, aplinkybiu zmogaus sekmei, o ne tipo eisiu dirbsiu ir praturesiu, na to neuztenka tikrai. Beja as irgi labai graizai paisau, bet pas mus dailes mokyklu nebuvo mieste, lankiau bureli. bet savo ateiti nemaciau kaip susieti su siuo pomegiu ir dabar dar paisau kartais. O tetis superinius meninkas buvo, tape labai grazius paveiklsus ant drobes su aliejimais dazais, bet dirbo paprasta darba, reikejo pinigus uzdirbti. tuo metu visko truko tai jis pats kaldavosi tas drbes ant remo kazkaip jas ruosdavo, is kazkur susikombinuodabvo dazu. Beja, jis irg visai savarankiskas nuo 16 m, bet irgi turtuoliu netapo per gyvenima, susikure paprasta patogu gyvenima ir viskas.

tai tas tavo bandymas irodyti, kad cia tik tu, tu pati viska susikuriai absurdiskas. kaizn kaip butu pas kitus tevus augus. Pati esi sakiusi, kad daug geriau gyvenai , nei tavo bendraamzes, manau neneigsi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 13:05)
Ji gi neslikstyne, ji auksinio lietucio megeja, pati gi apie tai rase.

biggrin.gif biggrin.gif
Moonte, as suprantu, kad dabar bandysi prirasyti tiek nesamoniu kiek tik pajegsi. Bet man del to neskauda biggrin.gif taškykis savo pūliais
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 02, 11:25)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/likimai/2022/06/01/news/airijos-lietuviu-poros-konfliktas-moteris-padure-vyra-neapsikentusi-jo-spaudimo-myletis-23542469'>https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/likimai/2022/06/01/news/airijos-lietuviu-poros-konfliktas-moteris-padure-vyra-neapsikentusi-jo-spaudimo-myletis-23542469</a></p><p></p><p>Iki ko airė žmones priveda biggrin.gif</p><p>17 metų šalyje ir dar anglų neišmokę, nu jėzau, tautos žiedas išvažiavo biggrin.gif</p>

cia gal Idomucia su zmona? lotuliukas.gif o prie ko cia salis, nelabai supratau?
O privaziave tikrai yra visokiu, deja. Labai fainai cia buvo iki 2004, kai nepaleido visu laisvai....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 13:07)

Na 20-21 m gimdei sunu, tai kur ten ta paklause specialybe isigijai? profkeje, technikume ar tik ta dailes mokykla? sakiau, kad tu aukstojo neturi, nes labai jauciasi.

Moontė mums 15 metu mamkose melavo, kad su aukštuoju.
Nu tu pagalvok..ale gabi jinai ant to, apgavo burbančią, kaip mergą su trim vaikais. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 12:53)
biggrin.gif  dabar puse dienos teletabynas rasines postus, pateisinancius savo iskrypimus.
Nejuokinkit jus forumo  biggrin.gif

na tokiso realybes, geria, kai jos tik taskosi forume, o va kai tokios nuejo i valdzia LT, ir stumia reformas ant vaiku, tai jau kitas levelis...
dabar didele laisve zmonem degraduoti, bet na naturali ganmtios atranka.

jos nu net nesuvokia niekaip, kodel tokiu dalyku negalima viesai rasyti, na elementariai nesuvokia biggrin.gif atrodo cia mus kazkuom nustebins ar isgasdins, nu ufonautes lotuliukas.gif panasu i vaikus, kai kazka padaro tokio pzv paruko pirma cigarete ir pasijaucia didvyriais ir visiem giriasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 12:57)
Mane pagyre, tu rimtai? Apie mano rasliava ir lerva geru zodziu buvo atsiliepusi...

Sav imeile yra egozimas, o man egoizmas nera budingas, as altruiste. Manau tai akivaizdu.
GAl tu norejai pasakyti puikybe  mirksiukas.gif

Monteverte, o tau koks skirtumas? Kaip sis virtualus asmuo itakoja tavo gyvenima? Tebunie parase ir kas? Sakai tai tau ir kitoms suteikia teise ja zeminti? Rimtai, rimtai?

tai pala, kai anot tavęs "lerva" kažką parašo, tai kas? tas suteikia tau teisę ją žeminti? rimtai, rimtai?
tai gal iš viso nebediskutuokime apie nieką
visi iš ryto ateikime, parašykime po postą ir viskas, niekas jokios reakcijos į nieką!
tai buvo Moonte žodis, dėkojame Moonte ir vykdome bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 13:04)

anos rašė ir jos tik laižosi, kai tai aptarinėjama
jų diena tada vykusi smile.gif
Atsakyti