Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(vaidicita @ 2009 02 19, 20:34)
bukit geros parasykit kaip cia viska daryt reikia., turiu kavos tokios neskanios tai bent ant uzpakalio sutrynciau biggrin.gif

na jei kava neskani tai drasiai gali ja naudot tiesiog sumaisyk kava(neplikyta) su iprasta duso zele na kokia naudoji kasdien ir viskas ir trini problemines vietas as trinu slaunis, sedyne, pilva su sonais ir karta per savaite visa kuna o seip tas kavos skraba darau kasdien thumbup.gif oda tai zinokit silkine o ir kvapas man patinka kaip mes vadinam vienam SM forume "mes kavos mergaites " thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 19, 19:16)
na jei kava neskani tai drasiai gali ja naudot tiesiog sumaisyk kava(neplikyta) su iprasta duso zele na kokia naudoji kasdien ir viskas ir trini problemines vietas as trinu slaunis, sedyne, pilva su sonais ir karta per savaite visa kuna o seip tas kavos skraba darau kasdien  thumbup.gif  oda tai zinokit silkine o ir kvapas man patinka kaip mes vadinam vienam SM forume "mes kavos mergaites " thumbup.gif

super, aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 19, 20:34)
bukit geros parasykit kaip cia viska daryt reikia., turiu kavos tokios neskanios tai bent ant uzpakalio sutrynciau biggrin.gif

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meda22 @ 2009 02 19, 14:31)
tai jau tikrai kad vaizdai sukreciantys ir savotiskai ikvepiantys kovai blink.gif

Antra nuotrauka - mano atvėjis, tik ant krūtinės. Išpradžiu maniau kad tai vėnos.
Kaip sumažinau - jau įskakiau praeta tema. thumbup.gif
Atsakyti
pas mane irgi buvo ant krutines panasiai, dabar ju beveik visiskai nesimato. uztat po antro leliaus atsirado ant pilvo doh.gif o nuo krutines issinaikinau ( tiksliau sakant jos pasviesejo tapo beveik nepastebimos) su vichy kremu
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 20, 02:50)
Antra nuotrauka - mano atvėjis, tik ant krūtinės. Išpradžiu maniau kad tai vėnos.
Kaip sumažinau  - jau įskakiau praeta tema. thumbup.gif

na pas mane ant krutines ir pilna striju doh.gif bet kol maitinu negaliu to GALENIC koncentrato tepti schmoll.gif reiks eiti skaityti praeita tema, ka tu ten darei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 20, 10:19)
pas mane irgi buvo ant krutines panasiai, dabar ju beveik visiskai nesimato. uztat po antro leliaus atsirado ant pilvo  doh.gif o nuo krutines issinaikinau ( tiksliau sakant jos pasviesejo tapo beveik nepastebimos) su vichy kremu

o gal ta vichy galima maitinancioms? bigsmile.gif nes galvoju dar jei koki pusmeti maitinsiu, tai jos bus neberaudonos ir nebesunaikinamos gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(meda22 @ 2009 02 20, 14:04)
na pas mane ant krutines ir pilna striju doh.gif  bet kol maitinu negaliu to GALENIC koncentrato tepti schmoll.gif  reiks eiti skaityti praeita tema, ka tu ten darei lotuliukas.gif
Papildyta:
o gal ta vichy galima maitinancioms?  bigsmile.gif  nes galvoju dar jei koki pusmeti maitinsiu, tai jos bus neberaudonos ir nebesunaikinamos  gun_rifle.gif

niekur neradau parasyta kad negalima todel naudojau g.gif gal vaistinej patartu
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 19, 17:34)
Jūsų praeitoj temoje pasiskaičiau apie pilingą su kavos tirščiais. Jau kokią savaitę kasdien šlaunis trinu (kavos tirščiai, aliejus nuo celiulito ir dušo želė), tai super  thumbup.gif  Kadangi celiulito požymiai atsirado tik dabar (nėštumo metu), tai manau išvengsiu didesnių problemų  4u.gif

gal gali parasyti koki aliejuka naudoji nuo celiulito?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 20, 18:30)
niekur neradau parasyta kad negalima todel naudojau  g.gif gal vaistinej patartu

aciu 4u.gif reiks pasidomet tuo Vishy tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.s. @ 2009 02 20, 19:42)
gal gali parasyti koki aliejuka naudoji nuo celiulito?

http://noliktava.elp...next_position=0
Va šitos firmos aliejukas nuo celiulito, bet psl jo kažkaip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 20, 22:00)
http://noliktava.elp...next_position=0
Va šitos firmos aliejukas nuo celiulito, bet psl jo kažkaip nerandu  g.gif

o kur pirkai tu ji? smile.gif
Atsakyti
Aš irgi naudojau Vishy. Buvo su nuolaida komplektas - nuo celiulito ir nuo striju.
Bet nepadėjo. schmoll.gif
Ar gali būt kad Lt parduoda "padelką"?
Ir kiek laiko naudojat? Kada tapo strijos baltos? Ar jie sumažėjo ar ti pašviesėjo?
Po Algadermija Senoplast pas mane sumažėjo ar kitaip sakant susiaurėjo, susitraukė, bet dar ne baltos. Matosi raudonumas (buvo violetiniai, prailgintos ir platus). Atrodo daug geriau. Bet jei dabar dar taptu balti, mane tai tenkintu. blush2.gif

Niekada nemaniau kad dar kas turi tokiu strijų ... Nuotraukoje pamačiau lyg save.
Kaip nebūtu blogai taip šnekėt, bet kai žinai kad neviena - lengviau. rolleyes.gif

Atsakyti