Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(dovile.s. @ 2009 02 20, 21:55)
o kur pirkai tu ji? smile.gif

Vasarą Latvijoje ax.gif Bet turėtų būti ir LT manau, tikrai geri produktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 21, 05:08)

Niekada nemaniau kad dar kas turi tokiu strijų ... Nuotraukoje pamačiau lyg save.
Kaip nebūtu blogai taip šnekėt, bet kai žinai kad neviena - lengviau. rolleyes.gif

na patikek ne tu viena tokia mano ant slaunu liko baisiausios vagos ypac po pilvuku ten tai katastrofa gerai kad ten niekas nemato blush2.gif ten net centimetro plocio bet jau siaureja matyt su laiku o ir teplioju su tokiu marmalu (mumijum anksciau apie ji buvo kalbeta) tai nezinau ar sutapimas ar nuo to jos svieseja kad jos isnyks as net nesitikiu bet nor pasvieses ir susiaures bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo ax.gif jei as nusiperku 250ml duso zele tai kiek mazdaug man kavos i ja sudet g.gif

Ir dar klausimelis.. ar vonia neuzsikisa nuo kavos tirsciu..?
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 21, 03:08)
Aš irgi naudojau Vishy. Buvo su nuolaida komplektas - nuo celiulito ir nuo striju.
Bet nepadėjo.  schmoll.gif
Ar gali būt kad Lt parduoda "padelką"?
Ir kiek laiko naudojat? Kada tapo strijos baltos? Ar jie sumažėjo ar ti pašviesėjo?
Po Algadermija Senoplast  pas mane sumažėjo ar kitaip sakant susiaurėjo, susitraukė, bet dar ne baltos.  Matosi raudonumas (buvo violetiniai, prailgintos ir platus). Atrodo daug geriau. Bet jei dabar dar taptu balti, mane tai tenkintu. blush2.gif

Niekada nemaniau kad dar kas turi tokiu strijų ... Nuotraukoje pamačiau lyg save.
Kaip nebūtu blogai taip šnekėt, bet kai žinai kad neviena - lengviau. rolleyes.gif

na as tepiau tik ant krutines tai man ilgam uzteko , negaliu pasakyt kiek naudojau bet kol visa sunaudojau. kasdien 1-2 k/diena tepiau. o kai baigiau dar naudojau locitane stangrinama alieju su migdolais. mazdaug kai vaikui buvo 2 metai striju nebebuvo. pamenu kai jam buvo 5 men buvo tokios ryskios kad ojoj, bet nenuleidau ranku. dar pamenu buvo 1,5 metai buvom Estijoj ir ten viesbuty tokie dideli dideli veidrodziai buvo ir apsvietimas labai geras, namie jau lyg atrode geriau, o kai ten pamaciau vel nusiminiau biggrin.gif bet paskui viskas susitvarke. taigi turiu vilties kad su pilveliu bus tas pats. sikart galenic tepu nuo striju ir ta pati locitane alieju vel nusipirkau... matysim... dar girdejau kad phytomer geros priemones stangrinamosios
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 02 21, 18:04)
Sveikos, reikia patarimo  ax.gif  jei as nusiperku 250ml duso zele tai kiek mazdaug man kavos i ja sudet  g.gif

Ir dar klausimelis.. ar vonia neuzsikisa nuo kavos tirsciu..?

Aš tai kai darau, į nedidelį indelį įberiu kavos tirščių ir užpilu tiek dušo želė, kiek ant kempinės dėčiau. Jai nelabai putoja dar įsipilu (manau čia kiekviena individualiai dedasi)
Man tai neužsikiša mirksiukas.gif
Atsakyti
na va ka tik isbandziau. super labai patiko man tas kavos pylingas. as vyro pamokymu vonia skuduriuku uzkimsau svelniai , vanduo isbego o kava liko vonioje beliko isvalyti
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 22, 16:08)
na va ka tik isbandziau. super labai patiko man tas kavos pylingas. as vyro pamokymu vonia skuduriuku uzkimsau svelniai , vanduo isbego o kava liko vonioje beliko isvalyti

Tik dabar neapleisk ir dažnai pasitrynk su kavyte, kad efektas būtų 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Loreal Perfectslim Pro su masazuokliu? Man tai patiko, nes tikrai gerai ismasazuoja, net liko melynes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 23, 21:31)
Gal kuri bandet Loreal Perfectslim Pro su masazuokliu? Man tai patiko,  nes tikrai gerai ismasazuoja, net liko melynes blink.gif

Oho unsure.gif jau iš širdies trynei bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip manote ar isliktu visas poveikis jei ta kavos pylinga pasidaryciau keliem kartam? t.y. sumaisyciau didesni kieki kavos ir duso zele? nes kasdien kazkaip greit aptingciau darytis man rodosi.. ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soliadada @ 2009 02 24, 12:00)
Sveikos, kaip manote ar isliktu visas poveikis jei ta kavos pylinga pasidaryciau keliem kartam? t.y. sumaisyciau didesni kieki kavos ir duso zele? nes kasdien kazkaip greit aptingciau darytis man rodosi..  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Aš tai kasdien pasidarau, tikiuosi šviežias geriau veikia rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
na tikriausiai taip ir yra smile.gif na ka, teks pamest tingini ir darytis kasdien smile.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti