QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 21, 03:08)
Aš irgi naudojau Vishy. Buvo su nuolaida komplektas - nuo celiulito ir nuo striju.
Bet nepadėjo.
Ar gali būt kad Lt parduoda "padelką"?
Ir kiek laiko naudojat? Kada tapo strijos baltos? Ar jie sumažėjo ar ti pašviesėjo?
Po Algadermija Senoplast pas mane sumažėjo ar kitaip sakant susiaurėjo, susitraukė, bet dar ne baltos. Matosi raudonumas (buvo violetiniai, prailgintos ir platus). Atrodo daug geriau. Bet jei dabar dar taptu balti, mane tai tenkintu.
Niekada nemaniau kad dar kas turi tokiu strijų ... Nuotraukoje pamačiau lyg save.
Kaip nebūtu blogai taip šnekėt, bet kai žinai kad neviena - lengviau.
na as tepiau tik ant krutines tai man ilgam uzteko , negaliu pasakyt kiek naudojau bet kol visa sunaudojau. kasdien 1-2 k/diena tepiau. o kai baigiau dar naudojau locitane stangrinama alieju su migdolais. mazdaug kai vaikui buvo 2 metai striju nebebuvo. pamenu kai jam buvo 5 men buvo tokios ryskios kad ojoj, bet nenuleidau ranku. dar pamenu buvo 1,5 metai buvom Estijoj ir ten viesbuty tokie dideli dideli veidrodziai buvo ir apsvietimas labai geras, namie jau lyg atrode geriau, o kai ten pamaciau vel nusiminiau

bet paskui viskas susitvarke. taigi turiu vilties kad su pilveliu bus tas pats. sikart galenic tepu nuo striju ir ta pati locitane alieju vel nusipirkau... matysim... dar girdejau kad phytomer geros priemones stangrinamosios