mergaites ar bandet is oriflame ta sepeti kunui , kita puse su tokiasi burbuliukais, skirtais celiulito masazais, girdejau geru atsiliepimu. mano klientes vis uzsisako o as susilaikau
bet sakau kazin jei dar pylinga su tuo sepeciu, a
?
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 24, 13:03)
mergaites ar bandet is oriflame ta sepeti kunui , kita puse su tokiasi burbuliukais, skirtais celiulito masazais, girdejau geru atsiliepimu. mano klientes vis uzsisako o as susilaikau
bet sakau kazin jei dar pylinga su tuo sepeciu, a
?
as ji irgi turiu kokius metus voliojos kampe vonioi o dabar nusprendziau naudot kiek jis veiksmingas as nezinau tiesiog as kai istrinu anticeliulitiniu kremu tai tuo sepeciu pamasazuoju kiekviena koja nors 5 min o masazuoju todel kad jausmas malonus o kiek jis veikia net nenumanau nes kovodama su celiulitu naudoju net kelis dalykus nes to "gerio" turiu i valias
na as speju irgi pirksiu
kaip tik kremui ir masazuokliui akcija sekanciam kataloge nuo kovo 7
, gal dar kas noretumet
Man po kavos pilingo labai niežti šlaunis, noris kasytis, tai pasiėmus masažuoklį gerai išmasažuoju ir perštėjimas tas praeina ir nauda
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 16:52)
Man po kavos pilingo labai niežti šlaunis, noris kasytis, tai pasiėmus masažuoklį gerai išmasažuoju ir perštėjimas tas praeina ir nauda 
keista
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 24, 17:16)
keista
man tai neniesti niekas viskas normaliai tu ziurek ar kokiu paberimu natsirastu nelabai suprantu kodel niesti 
Nu iš pradžių ir aš išsigandau, bet dabar pastebėjau jog gerai išmasažavus išnyksta tas jausmas. Nėra nei raudonumo nei bėrimo. Galvoju, gal čia taip veikia man
kavos skrabui-VALIO!!!geras dalykas...o kas bande tuo mumiju teptis?
kaip efektas,yra kokiu pasikeitimu?ar verta naudot?
parasykit kas nauduoja.aciu.
QUOTE(soliadada @ 2009 02 24, 10:59)
del mumijaus tai yra tema apie celiulita prie sporto, ten daug bandziusiu
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 24, 18:47)
as tiesiog indeli su kava pasidejau prie duso kabinos- kai prausiuosi iskisu ranka, pakabinu su delnu kavos ir viskas, nereik jokio pasiruosimo 
Ash taip pat darau, specialiai nieko neruoshiu
o jus tik su kava trinate oda, ar ta kava dar su duso zele maisote?
Pasidalinsiu ir as savo praktika, kadangi mano oda labai sausa, tai i kava ipilu vaikisko alejuko po to buna