Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

Sveikos merginos

As tai darausi taip kava ne nuosedos o is pakelio tiesiai ir medus,kose tokia padarau isitepu tas vietas kurias noriu i i plevele maistine,dar kelis kartus dariau,na oda nuostabiai svelni o koks efektas dar neiasku del odos stangrumo bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anzeliunia: 21 kovo 2009 - 18:40
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 21, 12:36)
Masažavausi su badiksliuku, patiko  thumbup.gif  iš pradžių atrodė, kad nieko nevyksta, bet paskui jau jautėsi adatėlės ir oda kaisti pradėjo  smile.gif reiks ir kaktos masažą išbandyti  g.gif

man jis irgi patinka, geriau su juo, nei su taurem smile.gif as uztepu anticeliulitinio kremo ir tada su badiksiuku, raso, kad kremas geriau isigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 21, 18:52)
man jis irgi patinka, geriau su juo, nei su taurem smile.gif as uztepu anticeliulitinio kremo ir tada su badiksiuku, raso, kad kremas geriau isigeria smile.gif

va būtent ir man su taurėm nepatiko masažuotis, o su šituo kitas reikalas bigsmile.gif reiks dar pabandyti su anticeliulitiniu kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 03 21, 15:16)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Man irgi kavos tirsciai padeda.

Noriu pasiulyt BIO OIL nuo odos defektu.
Pasiskaitykit prašom CIA su pvz ir paaiskinimais .

o situo nei viena nesusigundet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 03 21, 21:16)
o situo nei viena nesusigundet? ax.gif

neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 03 21, 14:16)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Man irgi kavos tirsciai padeda.

papasakokit kaip darot -kiek imat kavos,su kuo maišot,,kiek laikot ištrynusios? g.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 21, 20:55)
papasakokit kaip darot -kiek imat kavos,su kuo maišot,,kiek laikot ištrynusios? g.gif ačiū

as tai pvz darau taip neispilu kavos,dvieju puodeliu,dedu sauksta medaus ir duso zeles arba kuno losjono,ismaisau ir issitrinu gerai paskui dar pamasazuoju su spec. masazuokliu arba kempinele
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2009 03 21, 22:27)
as tai pvz darau taip neispilu kavos,dvieju puodeliu,dedu sauksta medaus ir duso zeles arba kuno losjono,ismaisau ir issitrinu gerai paskui dar pamasazuoju su spec. masazuokliu arba kempinele

ačiū
aš tai neplikytos kavos užsidėjau ant kempinės kartu dušo želė ir tryniau-nu byra man daug žemyn doh.gif
reikės dar medaus pamėgint

o per savaitę užtenka 2k.,ar dažniau darot?
Atsakyti
As irgi neplikau kavos, dedu su visu kofeinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 18, 12:38)
Bet jau jusu ir istverme, as tai kazkaip tingiu kiekviena diena viska daryt  blush2.gif Buna pradedu sportuot, kelias dienas pasportuoju paskui tingiu ir vel sportuoju ir vel tingiu, ir t.t. Su kava tas pats  doh.gif
Gal zinok kur paskaityt apie maisto reguliavima? blush2.gif

Aš irgi tingiu, kai pagalvoju kad po darbo dienos nusikalusi dar turiu eit ruoštis visokiom procedurom tai man doh.gif rankos nebekyla ir sau sakau kad nuo rytojaus ax.gif .
Bet va šiandien visa vakara prasedėjau nete ir prisiskaičiau apie visokius "vakumo masažus" celiulito ir riebalu mažinimui thumbup.gif . Tai manau geriau i koki grožio salona nuleksiu, tai viska atliks profai ir malonuma jausiu ir manau efektas bus jaučiamas greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 03 21, 22:21)
neatidaro  schmoll.gif

tenai kazkas su ta temuke nutiko tai tos pacios autores kita radau mirksiukas.gif
aliejukas nuo striju
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 03 22, 02:00)
Aš irgi tingiu, kai pagalvoju kad po darbo dienos nusikalusi dar turiu eit ruoštis visokiom procedurom tai man doh.gif rankos nebekyla ir sau sakau kad nuo rytojaus ax.gif .
Bet va šiandien visa vakara prasedėjau nete ir prisiskaičiau apie visokius "vakumo masažus" celiulito ir riebalu mažinimui thumbup.gif . Tai manau geriau i koki grožio salona nuleksiu, tai viska atliks profai ir malonuma jausiu ir manau efektas bus jaučiamas greičiau 4u.gif

Namuose visada sunku prisiverst, o kai pradedi kur nors i masazus vaiksciot, tai nera kelio atgal ir zmones daro daugiau del saves. Dar baisiau kai issiperki abonementa, tai nenori pinigeliu prarast ir tada viskas einasi greiciau ir efektas buna.
O kai kam ir namuose padirbet valios uztenka smile.gif
Atsakyti