Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 21, 21:49)
ačiū
aš tai neplikytos kavos užsidėjau ant kempinės kartu  dušo želė ir tryniau-nu byra man daug žemyn  doh.gif
reikės dar medaus pamėgint

o per savaitę užtenka 2k.,ar dažniau darot?

manau uztenka ax.gif ,as tai i sav.1karta blush2.gif
QUOTE(inevas @ 2009 03 22, 01:00)
Aš irgi tingiu, kai pagalvoju kad po darbo dienos nusikalusi dar turiu eit ruoštis visokiom procedurom tai man doh.gif rankos nebekyla ir sau sakau kad nuo rytojaus ax.gif .
Bet va šiandien visa vakara prasedėjau nete ir prisiskaičiau apie visokius "vakumo masažus" celiulito ir riebalu mažinimui thumbup.gif . Tai manau geriau i koki grožio salona nuleksiu, tai viska atliks profai ir malonuma jausiu ir manau efektas bus jaučiamas greičiau 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 22, 15:21)
Namuose visada sunku prisiverst, o kai pradedi kur nors i masazus vaiksciot, tai nera kelio atgal ir zmones daro daugiau del saves. Dar baisiau kai issiperki abonementa, tai nenori pinigeliu prarast ir tada viskas einasi greiciau ir efektas buna.
O kai kam ir namuose padirbet valios uztenka  smile.gif

4u.gif toms kurioms užtenka valios, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ,merginos ka jus galvojat apie vandens dusa?girdejau kad saltas dusas stipria srove irgi mazina celiulita...o gal cai tik psaskos...naudojau ivairius kremus nuo celiulito ir striju ir nikas nepadeda,gal mano oda tokia beviltiska ir nepasiduoda?jau nebezinau ka daryt...ir visokes kitas priemones naudojau ir i celafana vyniojausi ir niekoi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gnieska @ 2009 03 22, 17:25)
sveikos ,merginos ka jus galvojat apie vandens dusa?girdejau kad saltas dusas stipria srove irgi mazina celiulita...o gal cai tik psaskos...naudojau ivairius kremus nuo celiulito ir striju ir nikas nepadeda,gal mano oda tokia beviltiska ir nepasiduoda?jau nebezinau ka daryt...ir visokes kitas priemones naudojau ir i celafana vyniojausi ir niekoi doh.gif

o kiek laiko tu naudojai? saziningai? ar visdelto karts nuo karto tik patepdavai?
kad isnaikinti celiulita ir strijas (iki galo net kosmeytologijoj neisnaikins ypac dideliu ir gyliu) reikia veikti kompleksiskai: mityba, sportas, proceduros. Priziuretis mityba ir nors biski sportuoti, bent namie. O proceduros tai man veiksmindiausios tai:
-kavos krabas (ne tirsciai)
-mumijo (nuo striju, tabletes sumaisyti su kremu ir tepti problemines vietas)
-kremas nuo celiulito Eveline (lb fainei sildo)
user posted image
-masazas su vynuogiu kauliuku aliejumi (darydavau pati sau rankomis kas vakara po dusho ir skrabo)
-ivyniojimai su moliu, cinamonu, et.aliejukais
user posted image

pries pora dienu klausiau druaga kaip mano celikas ten gyvas dar ar ne? ir strijos? lotuliukas.gif
tai atsake kad ner to celiulito ir stirjos tapo ne tokios apciuopiamos, ne tokios gilios, sviesios, mazu isvis nesimato..tai va
Atsakyti
Cheeky_B, papasakok kaip darai įvyniojimus su moliu ax.gif turiu nusipirkus, bet niekaip neprisiruošiu, nes tiksliai nežinau kaip daryti blush2.gif
Eveline turiu kremuką, bet šaldantis, tai nelabai patinka, reiks nusipirkti tokio kaip pas tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 22 kovo 2009 - 19:02
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 22, 20:01)
Cheeky_B, papasakok kaip darai įvyniojimus su moliu  ax.gif  turiu nusipirkus, bet niekaip neprisiruošiu, nes tiklsliai nežinau kaip daryti  blush2.gif
Eveline turiu kremuką, bet šaldantis, tai nelabai patinka, reiks nusipirkti tokio kaip pas tave  smile.gif

saldantis speju nuo striju kuris-irgi naudojau, kazkokio didelio poveikio nepamaciau schmoll.gif
ivyniojimas: puse pako (kaip aps mane fotkei kur idejau, ten 60 gr, tai reiskia 30gr) molio usdedu i koki indeli, idedu sauksteli cinamono (arbatini) ir 1-2 lasai et.aliejaus (geriau citrusiniu) tada ipilu biski vandens-viska sumaisau, aptepu uzpakaliuka, slaunis, pilva, pasivynioju plevele, uzztempiu timpas ir sedziu apie 30 min, paskui nuplaunu-pasitepu kremu, apsidarau masaziuka visoms probleminems vietelms.
Na procedura gal ir nieko-bet jau tepliones doh.gif tai baisu..vos atkenciau 6 kartus..namie duagiau nedarysiu ivyniojimu.
Atsakyti
QUOTE(gnieska @ 2009 03 22, 17:25)

Pabandyk profesionalius masazus, turetu padet smile.gif
Kontrastiniai dusai irgi labai pagerina kraujotaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 kovo 2009 - 19:36
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 22, 20:05)

ivyniojimas: puse pako (kaip aps mane fotkei kur idejau, ten 60 gr, tai reiskia 30gr) molio usdedu i koki indeli, idedu sauksteli cinamono (arbatini) ir 1-2 lasai et.aliejaus (geriau citrusiniu) tada ipilu biski vandens-

o kur molį ir eterinį aliejų perki?vaistinėje yra??
ir tas molis čia tas mėlynasis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 22, 19:05)
saldantis speju nuo striju kuris-irgi naudojau, kazkokio didelio poveikio nepamaciau  schmoll.gif
ivyniojimas: puse pako (kaip aps mane fotkei kur idejau, ten 60 gr, tai reiskia 30gr) molio usdedu i koki indeli, idedu sauksteli cinamono (arbatini) ir 1-2 lasai et.aliejaus (geriau citrusiniu) tada ipilu biski vandens-viska sumaisau, aptepu uzpakaliuka, slaunis, pilva, pasivynioju plevele, uzztempiu timpas ir sedziu apie 30 min, paskui nuplaunu-pasitepu kremu, apsidarau masaziuka visoms probleminems vietelms.
Na procedura gal ir nieko-bet jau tepliones  doh.gif  tai baisu..vos atkenciau 6 kartus..namie duagiau nedarysiu ivyniojimu.

Reiks išbandyti, o kiek kartų reikia procedūras atlikti ir kiek po to pertrauką daryti?
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 22, 20:51)

nzn ar yra vaistinese, as perkau rusiskos kosmetikos pardei (jei vln gyveni ta PC parkas yra jinai, dar Kalvariju turgus), molis zydrasis anticeliulitinis-taip ir vadinasi
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 22, 21:29)
Reiks išbandyti, o kiek kartų reikia procedūras atlikti ir kiek po to pertrauką daryti?

as atlikau 6, dariaus kas antra diena, bet reikia 12-15 kiek skaiciua, bet ir tai rezultatas buvo mirksiukas.gif
na kiek pertrauka irgi nepasakysiu, nes daugiau nesirysiu tepliotis namie schmoll.gif labai jau daug laiko-terliones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheeky_B: 22 kovo 2009 - 20:57
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 22, 19:51)

Molio yra Eurokos ir man atrodo Droge, ten lyg mačiau ir eterinių aliejukų 4u.gif
Atsakyti
reiks ir man isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti