Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(Blogytė @ 2009 03 22, 22:24)
Molio yra Eurokos ir man atrodo Droge, ten lyg mačiau ir eterinių aliejukų  4u.gif

smile.gif ačiū
bandysiu ieškot
tepliočiau aš dieną ar naktį,jei tik padėtų ax.gif
Papildyta:
o tepat su teptuku tą molį ?? ar...?
įdomu,kaip daro su parafinu,nes girdėjus kad jis gerai veikia smile.gif
tik ar namuose įmanoma tas įvyniojimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 22, 19:56)
o kiek laiko tu naudojai? saziningai? ar visdelto karts nuo karto tik patepdavai?
kad isnaikinti celiulita ir strijas (iki galo net kosmeytologijoj neisnaikins ypac dideliu ir gyliu) reikia veikti kompleksiskai: mityba, sportas, proceduros. Priziuretis mityba ir nors biski sportuoti, bent namie. O proceduros tai man veiksmindiausios tai:
-kavos krabas (ne tirsciai)
-mumijo (nuo striju, tabletes sumaisyti su kremu ir tepti problemines vietas)
-kremas nuo celiulito Eveline  (lb fainei sildo)
user posted image
-masazas su vynuogiu kauliuku aliejumi (darydavau pati sau rankomis kas vakara po dusho ir skrabo)
-ivyniojimai su moliu, cinamonu, et.aliejukais
user posted image

pries pora dienu klausiau druaga kaip mano celikas ten gyvas dar ar ne? ir strijos?  lotuliukas.gif
tai atsake kad ner to celiulito ir stirjos tapo ne tokios apciuopiamos, ne tokios gilios, sviesios, mazu isvis nesimato..tai va

as irgi tas pacias proceduras darau kaip ir tu drinks_cheers.gif o ar matosi pas tave rezultatai kai su mumijo tepliojesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 23, 01:21)
as irgi tas pacias proceduras darau kaip ir tu drinks_cheers.gif  o ar matosi pas tave rezultatai kai su mumijo tepliojesi? g.gif

taip matosi smile.gif
dabar bandau kauke nuo striju darytis su situo daiktu-arba mane gliucina arba jis tikrai padeda bigsmile.gif nu bandysiu dabaigti iki galo indeli:

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(mažulė @ 2009 03 21, 21:16)
o situo nei viena nesusigundet? ax.gif

Susigundzuisiu yra nemazai Bio Oil aliejuku. Paprasiau drauges ,kad atsiustu daugiau. Isdalinsiu norejusiom, o tada lauksim atsiliepimu smile.gif Tik nereikia noreti,kad visi defektai dingtu pasitepus pora kartu (cia as bent jau taip vis tikiuosi.. greito ir uztikrinto efekto.. nes tyngiu sau per daug demesio skirti lotuliukas.gif doh.gif ) Pati nusifotografavau strijas pradzioj .. jau menesis geras praejo, pasviesejo.. paziuresim kas bus po dvieju. Jei rezultatas ryskus , imesiu foto .

QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 21, 21:55)
papasakokit kaip darot -kiek imat kavos,su kuo maišot,,kiek laikot ištrynusios? g.gif ačiū

As rytinius savo kavos tirscius dedu i stiklaini ir kaupiu biggrin.gif Kol vyras neismeta lotuliukas.gif
Nemaisau su zele .. tiesiog imu rankom, ir tepliojuos tsakant, atsisedus vonioje, Trinu sukamaisiais judesiais problemines vietas. ( viena karta savaiteje atlieku sita procedura) na kartais du, darbo diena kuria nors ir savaitgali ,kai Mb su Maziuku uzsiima smile.gif Gaunasi kaip skrabas, tai ir pilva siek tiek trynt pradejau.. nezinau ar ka pades, bet susigalvojau ,kad kofejinas man oda sutrauks lotuliukas.gif
Kaip ten sako, viltis ... motina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 23, 11:17)
taip matosi smile.gif
dabar bandau kauke nuo striju darytis su situo daiktu-arba mane gliucina arba jis tikrai padeda  bigsmile.gif  nu bandysiu dabaigti iki galo indeli:

user posted image

kur sitą gėri pirkai g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangale @ 2009 03 23, 11:32)
Labas rytas  4u.gif

Susigundzuisiu yra nemazai Bio Oil aliejuku. Paprasiau drauges ,kad atsiustu daugiau. Isdalinsiu norejusiom, o tada lauksim atsiliepimu smile.gif Tik nereikia noreti,kad visi defektai dingtu pasitepus pora kartu (cia as bent jau taip vis tikiuosi.. greito ir uztikrinto efekto.. nes tyngiu sau per daug demesio skirti lotuliukas.gif  doh.gif ) Pati nusifotografavau strijas pradzioj .. jau menesis geras praejo, pasviesejo.. paziuresim kas bus po dvieju. Jei rezultatas ryskus , imesiu foto .

butu gerai pamatyti rezultatus, nes jau tiek visokiu priemoniu nuo striju prisipirkusi esu ir nieko doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 03 23, 11:03)
kur sitą gėri pirkai  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

butu gerai pamatyti rezultatus, nes jau tiek visokiu priemoniu nuo striju prisipirkusi esu ir nieko  doh.gif  blink.gif

rusisku prekiu parduotuvei PC Parkas Vilniuje, intike irgi kazkur galima uzissakyt, adreso nepamenu
Atsakyti
Ieškojau mumijaus tablečių ir netyčia radau štai ką bigsmile.gif manau pravers kai kam tai įdedu nuorodą mirksiukas.gif nuo strijų, kur šiame psl. nuotrauką įdėjo Cheeky_B

nuo strijų
Atsakyti
Sakykit ar tiesa kad naudojant melynaji moli gali siek tiek pablogeti sveikata nes issiskiria toksinai ir pan? Katik perskaiciau toki atsiliepima ir nezinau ar tiesa 4u.gif
Atsakyti

nusipirkau mumijo,siandien bandysiu tepliotis,tikiuosi pades bent kazkiek,veliau parasysiu kokie rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshkiukas: 23 kovo 2009 - 12:49
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 23, 12:48)
nusipirkau mumijo,siandien bandysiu tepliotis,tikiuosi pades bent kazkiek,veliau parasysiu kokie rezultatai  mirksiukas.gif

Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 23, 14:11)
Kur pirkai?

pirkau vaistinej, kuri yra vilniuje,ateities g 10 smile.gif siaip kiek ziurejau tai turetu ir eurovaistinese but smile.gif

http://www.vaistai.l...archword=mumijo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshkiukas: 23 kovo 2009 - 13:25
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 23, 10:17)
taip matosi smile.gif
dabar bandau kauke nuo striju darytis su situo daiktu-arba mane gliucina arba jis tikrai padeda  bigsmile.gif  nu bandysiu dabaigti iki galo indeli:

user posted image

irgi sita dalyka maciau bet nepirkau dar...pasakyk jei bus rezultatai tai ir butinai pirksiu.o kiek jau laiko ji naudoji?
Atsakyti