Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 23, 14:56)
irgi sita dalyka maciau bet nepirkau dar...pasakyk jei bus rezultatai tai ir butinai pirksiu.o kiek jau laiko ji naudoji?

3 kartus, ok parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 21, 19:52)
man jis irgi patinka, geriau su juo, nei su taurem smile.gif as uztepu anticeliulitinio kremo ir tada su badiksiuku, raso, kad kremas geriau isigeria smile.gif

Ir as siandien nusipirkau ta badiksi kaip pas tave, laukiu kol atsius ir tada duosiu zinot kaip sekas. O rezultatus kokius matai ar ne?

O zinai ka dar pagalvojau. O ka jei jis gydo tik pavirsiu, t.y. tos adateles juk tik pavirsiu bado tai kas taga gilesniuose sluokniuose- ir tunos tas celiulitas kol vel islis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 23, 13:48)
nusipirkau mumijo,siandien bandysiu tepliotis,tikiuosi pades bent kazkiek,veliau parasysiu kokie rezultatai  mirksiukas.gif

į kokį kremą dėsi tą mumijo?
aš jau nežinau nei ką pirkt doh.gif visko pilna,tik kas padeda?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 23, 14:11)
Kur pirkai?

http://www.safora.lt/agnes/p,163
čia tame pačiame visko yra smile.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtim, celiulitas pas mane atsirado labai anksti (beveik nuo 16 metų), nors niekada neturėjau antsvorio..kaip tik aš su juo nekovojau doh.gif turbūt daugelį rinkoje esančių kremų išbandžiau -ir nieko, tačiau dabar jau tikrai galiu pasigirti, kad situacija taisosi akivaizdžiai ax.gif prieš mėnesį prisiruošiau lankyti sporto klubą, ten didžiausią dėmesy skiriu apatiniai kūno daliai, po to įlendu į sūkurinę vonią ir po jos iškart įsitrinu avon kremu nuo celiulito - rezultatas pagaliau džiugina thumbup.gif
Atsakyti
nu aš jau sėdžiu apsitepus moliu thumbup.gif

tik pasidariau iš viso pako(maniau neužteks pusės mano apimtims),tai tokiu sluoksniu apsitepiau ax.gif
įdomu pirmam kartui,bet kai reikės ilgiau ax.gif

ir dar neaiškus dalykas-griaužia klubus doh.gif kažin ar nepasireikš kokia alergija,gal aliejuko per daug įpyliau,nes tikrai ne lašas ir ne du įbėgo doh.gif

o gal celiulitą mano ''naikina''grauždamas molis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 23, 15:23)
pirkau vaistinej, kuri yra vilniuje,ateities g 10  smile.gif siaip kiek ziurejau tai turetu ir eurovaistinese but  smile.gif

http://www.vaistai.l...archword=mumijo

gal kas galit pasakyti kiek dar siuntimas man kainuotu to kremo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 24, 00:01)
į kokį kremą dėsi tą mumijo?
aš jau nežinau nei ką pirkt doh.gif visko pilna,tik kas padeda?? g.gif

dejau i paprasta kuno krema,. anksciau naudojau krema nuo striju is oriflame atrodo,tai jokio rezultato. irgi nebezinau ka su jom daryt,o taip baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 24, 14:28)
dejau i paprasta kuno krema,. anksciau naudojau krema nuo striju is oriflame atrodo,tai jokio rezultato. irgi nebezinau ka su jom daryt,o taip baisiai atrodo  doh.gif

tai sutrini po tabletę ir išmaišius tepiesi?
ar tos tabl ne juodos spalvos?

nu man po to molio tai visai smagu smile.gif dar pakavinau tą celiulį tongue.gif gal nors kiek veiks,tikiuosi
tik eterinio tai perdozavau-neiškenčiau 30min-užraudo oda,graužė,o dabar jau visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvitė*****: 24 kovo 2009 - 13:36
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 24, 14:33)
nu man po to molio tai visai smagu smile.gif dar pakavinau tą celiulį tongue.gif gal nors kiek veiks,tikiuosi
tik eterinio tai perdozavau-neiškenčiau 30min-užraudo oda,graužė,o dabar jau visai nieko smile.gif

istirpinu ir tepuosi,joa juodos spalvos ir kvapo laaabai jau nemalonaus schmoll.gif

na o celiulito pas mane kaip ir nesimato,bet vistiek su kava pasitrinu biski wink.gif o tas molis koki poveiki turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 24, 15:54)
o tas molis koki poveiki turi?  smile.gif

jo anotacijoje rašoma:spec.priemonė nuo celiulito.....efektyviai kovoja su juo...ir t.t.t.t
man pasirodė gan rimta priemonė g.gif dar+ eterinis aliejukas spec.anticeliulitinis
nu bet pas mane ant šlaunų vidinėje pusėje net kara oda,nelabai tikiu,kad kas padės,nebent plastinė odos patempimo operacija doh.gif
dar laukiu cellules aparato -dar su tuo bandysiu doh.gif

dar mačiau LiDos anticeliulitinį kremą,kažin kaip tas?galvoju nusipirkt,po visų masažų,įvyniojimų tuo tepčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 24, 14:33)

as irgi dariau tuos ivyniojimus su moliu bet mam tai nieko negrauzia,sildo kazkiek ir tiek...kodel idomu tau taip? g.gif
Atsakyti