Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 03 31, 19:55)
Taip taip, butent Geomar, pamirsau paminet. 4u.gif  Na man jis pagal aprasyma toks rimtesnis pasirode.. bet gal yra dar geresniu.  ax.gif

as dabar turiu bet su mineralais o ne skyscius salinanti
Atsakyti
QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 03 31, 22:40)
O gal galima suzinot, kuo tie sortukai tokie geri? blush2.gif  4u.gif

nezinau kuo geri, dar nebandziau biggrin.gif gal visai net negeri jie pasirodys kai isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 03 31, 23:11)
nezinau kuo geri, dar nebandziau  biggrin.gif  gal visai net negeri jie pasirodys kai isbandysiu  biggrin.gif

doh.gif tikiuosi kad ne. Noriu panešiot ir būt be celiulito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 31, 22:31)
sveikos mirksiukas.gif nebezinau ir as jau ka daryt,arteja vasara,o kojos baisu kaip atrodo doh.gif esu liekna ugis 174 sveriu 54,sportuoju visa gyvenima,bet celiulito tai baisu kiek,ir net nereikia suspausti ir taip puikiai matosi smile.gif darausi su medum masazus,su tirsiais trinu bet nematau jokio pagerejimo isvis doh.gif susiradau dabar kazkokiam salone nebrangu anticeliulitini masaza su STARVAC SP2 aparatu,gal kuri bandete? pas mane tynsta blauzdos,tai gal kuri zinot ar nekens dar labiau?

jei tinsta tai manau negalima.o kokia kaina to masazo?kiek zinau tai su starvacu kaina kazkur apie 100lt uz seansa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 03 31, 17:03)
Nuo kavos, kuria masazuojates duse, nenusispalvina oda?nepatamseja? tongue.gif

Man nepatamseja g.gif Tik kaip cia kazkuri jau minejo paraudonuoja lotuliukas.gif
As naudoju jau uzplikytus tirscius, po rytines kavos neismetu, o kaupiu juos lotuliukas.gif
Pastebejau viena dalykeli... sekmadieni dariausi kavini scraba.. po jo issitepiau savaiminio idegio kremu, oda isbere... doh.gif gal per daug nutryniau.. seniau taip nebuvo unsure.gif liksiu ne vien be striju, bet ir be odos lotuliukas.gif
Atsakyti
na na, atsargiai su tuo likimu be odos bigsmile.gif o dėl kavos tirščių tai manau daryti ne iš kavos tirščių, bet iš šviežios maltos kavos, nes kaip suprantu ten yra kofeino, kuris kovoja su celiulitu, o tirščiuose tikriausiai jau nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 31, 23:41)
jei tinsta tai manau negalima.o kokia kaina to masazo?kiek zinau tai su starvacu kaina kazkur apie 100lt uz seansa g.gif

50 lt cia butu tik koju ir sedmenu
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 30, 13:01)
aha,pasipasakok mirksiukas.gif
ir darai pagal limfos tekėjimą ar kaip papuola?

Na, iskart pagalvojau, kad nereikia persistengt, nesu gi masaziste profesionale 4u.gif Tai masazavau kas vakara, apie 5-6 min, nelabai stipriai prispausdama (na, kad tik truputi dilgciotu, bet nereiketu kenteti baisaus skausmo), masazavau letai, ivairiomis kryptimis, dazniausiai ratukais, ratukais biggrin.gif
Zinoma, kiekviena turi ziureti pagal save. Mano oda nera plona, ryskiu kapiliaru neturiu, o jei kurioj vietoj masazuodama pajusdavau koki skausma ar tiesiog nekomforta, tos vietos daugiau nemasazuodavau...
Svarbiausia, man pavyko. Pavyks ir jums cool.gif

Papildyta:
O apie tuos kavos tirscius reiketu susimastyt... g.gif Taip ir nesupratau iki galo - naudojate tiesiog malta kava, ar jau "panaudotus" kavos tirscius? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 04 01, 09:44)
Na, iskart pagalvojau, kad nereikia persistengt, nesu gi masaziste profesionale  4u.gif  Tai masazavau kas vakara, apie 5-6 min, nelabai stipriai prispausdama (na, kad tik truputi dilgciotu, bet nereiketu kenteti baisaus skausmo), masazavau letai, ivairiomis kryptimis, dazniausiai ratukais, ratukais  biggrin.gif
Zinoma, kiekviena turi ziureti pagal save. Mano oda nera plona, ryskiu kapiliaru neturiu, o jei kurioj vietoj masazuodama pajusdavau koki skausma ar tiesiog nekomforta, tos vietos daugiau nemasazuodavau...
Svarbiausia, man pavyko. Pavyks ir jums  cool.gif

Papildyta:
O apie tuos kavos tirscius reiketu susimastyt...  g.gif  Taip ir nesupratau iki galo - naudojate tiesiog malta kava, ar jau "panaudotus" kavos tirscius?  blink.gif

Maltą kavą, neplkytą rolleyes.gif

Ar esat kas pirkusi taures iš Masažo namų Labdarių g.? Ar geros? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 04 01, 11:20)
Maltą kavą, neplkytą  rolleyes.gif

Ar esat kas pirkusi taures iš Masažo namų Labdarių g.? Ar geros?  rolleyes.gif

as pirkau-man tai geros, ir aliejuku ten pirkau-irgi lb geri ir pigus
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 04 01, 11:43)
as pirkau-man tai geros, ir aliejuku ten pirkau-irgi lb geri ir pigus

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 03 31, 18:03)
Nuo kavos, kuria masazuojates duse, nenusispalvina oda?nepatamseja? tongue.gif

aš naudoju kavos tirščius, tai mano odelė įgavo tokį rusvą švelnų atspalviuką, net kiti klausia negi lanakai soliariumas, nes jie puikiai žino kad esu šalininkė tongue.gif

QUOTE(sauliuxxx @ 2009 04 01, 11:44)

Papildyta:
O apie tuos kavos tirscius reiketu susimastyt...  g.gif  Taip ir nesupratau iki galo - naudojate tiesiog malta kava, ar jau "panaudotus" kavos tirscius?  blink.gif

aš naudoju kavos tirščius, o ir straipsnį buvau radusi, kad naudoti kavos tirščius o ypač geri tie tirščiai kur akav geriama su pienu ir cukrumi mirksiukas.gif
Atsakyti