Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(mažulė @ 2009 04 01, 13:55)
aš naudoju kavos tirščius, tai mano odelė įgavo tokį rusvą švelnų atspalviuką, net kiti klausia negi lanakai soliariumas, nes jie puikiai žino kad esu šalininkė  tongue.gif
aš naudoju kavos tirščius, o ir straipsnį buvau radusi, kad naudoti kavos tirščius o ypač geri tie tirščiai kur akav geriama su pienu ir cukrumi  mirksiukas.gif

o aš dar į tuos tirščius medaus, natūralaus jogurto įdedu bigsmile.gif tai po tokių procedūrų nei pienelio nereikia, nors oda mano l.sausa
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 04 01, 16:52)
o aš dar į tuos tirščius medaus, natūralaus jogurto įdedu  bigsmile.gif  tai po tokių procedūrų nei pienelio nereikia, nors oda mano l.sausa

aš ir medaus imetu ir dar alyvuogių aliejuko ipilu thumbup.gif reiks pabandyti ir jogurto mirksiukas.gif
Atsakyti
na va as tais kavos tirsciais kiekviena miela diena trinuosi jau 24d ir jau pradeda man matytis rezultatai (arba man tik taip atrodo) smile.gif taciau man labai patinka, tikiuos kad iki vasaros dings tas baubas is mano kuno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 04 01, 16:22)
o aš dar į tuos tirščius medaus, natūralaus jogurto įdedu  bigsmile.gif  tai po tokių procedūrų nei pienelio nereikia, nors oda mano l.sausa

O jogurtas kam?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 01, 00:24)
50 lt cia butu tik koju ir sedmenu

o kur tai daro taip pigiai?gal kontaktus numestum.gali rasyt ir i AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 04 01, 23:27)
o kur tai daro taip pigiai?gal kontaktus numestum.gali rasyt ir i AZ biggrin.gif

kaune cia butu,kur pasimatymas antram aukste.. va internetinis adresas http://www.masazosala.lt/
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 04 01, 18:40)
O jogurtas kam?

na jis drėkina. šiaip siūlo jį daugiausia plaukam, rankom, kojom ar veidui, bet manau ir visam kūnui nepakenks bigsmile.gif būdai panaudoti jogurtą grožiui
Atsakyti
Sveikutes, kazin o kavos tirsciai padetu nuo striju? Ar jie nuo celiulito labiau?
unsure.gif

Tiesa, apie koki jogurta kalba eina? Pacios gaminates, ar is maximos ta aceit naturalu perkat? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 02 balandžio 2009 - 10:17
rozytea, manau kad kavos tirščiai nuo celiulito labiau, kiek žinau su strijom dar sunkiau kovot, nenyksta jos nuo jokių priemonių doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2009 04 02, 11:51)
rozytea, manau kad kavos tirščiai nuo celiulito labiau, kiek žinau su strijom dar sunkiau kovot, nenyksta jos nuo jokių priemonių  doh.gif  schmoll.gif

as irgi taip manau verysad.gif gal bent atsiradima nors truputuka pristabdytu g.gif
Tiesa, o kaip su kontrastiniu dusu? Gal isbandziusiu yra?
Labai jau jo nemegstu, bet jei efektas bent nedidukas yra, tai pasikankinciau.. doh.gif
Atsakyti
kaip kontrastinis dušas padeda kovot su strijom tai negaliu pasakyt, bet celiulitui naikint tai thumbup.gif
Atsakyti
As atradau gera dalyka : Terpentino vonios, bet dar viso kurso nedariau, siaip labai jauciasi, kaip degina riebalus, medziagu apykaita pagereja, nuo kitos savaite visa kursa dar eisiu, gal kas bandet? gal pradedam kartu nuo pirmadienio, bus smagiau thumbup.gif
http://www.zalmanov.argoinfo.ru/13.htm
man atveze is Rusijos, bet ir pas mus maciau Halios turguje, kur visi vaistai.
Manau jeigu viena diena daryti vonia, kita diena masaza su tauremis, tai vasara pasitiksim be celiulito. AS jau pasiruosiusi, nes su juo jau prisikankinau, nei ditos, nei sportas nepadeda verysad.gif
Atsakyti