Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(Cheeky_B @ 2009 04 01, 13:43)
as pirkau-man tai geros, ir aliejuku ten pirkau-irgi lb geri ir pigus

o kokiu ten jie alieju turi?
as uzvakar ten bendradarbei masazo taures nupirkau, 8lt viena kainuoja, kam idomu ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Greifruktų eterinio sliejaus, ir nerandu ką su juo daryt reikia, gal kas galit pasakyti savo receptukus? kaip naudijat prieš celiulitą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 04 02, 13:54)
o kokiu ten jie alieju turi?
as uzvakar ten bendradarbei masazo taures nupirkau, 8lt viena kainuoja, kam idomu  ax.gif

as pirkau anticeliulitini, tai sake kad turi ivairiu, jie patys ten juos maiso ir daro.
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2009 04 02, 22:47)
Nusipirkau Greifruktų eterinio sliejaus, ir nerandu ką su juo daryt reikia, gal kas galit pasakyti savo receptukus? kaip naudijat prieš celiulitą?  ax.gif

ji reik maisyti su baziniu aliejuku, kiek zinau tai gali buti alyvuogiu, ir teptis su juo arba masazuotis, su jai reik but lb atsargiau kad nepadauginti nes gali pradeyti grauzti.
Atsakyti
aš dar kartais tokio aliejuko įmaišau į kūno kremą, irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 04 02, 22:47)
Nusipirkau Greifruktų eterinio sliejaus, ir nerandu ką su juo daryt reikia, gal kas galit pasakyti savo receptukus? kaip naudijat prieš celiulitą?  ax.gif

as ilasinu kokius 5 lasiukus i piena ir ipylu i silta vonia.. bigsmile.gif
o povandens proceduru imaisau i kuno krema ir issimasazuoju su juo bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū visoms už ats.
Atsakyti
gal kas žinot kur natūralių aliejukų ir eterinių aliejų nusipirkti kaune? 4u.gif
Atsakyti
vienintelis būdas išvengti to bjaurybės celiulito yra sportas sportas ir dar kartą sportas. Niekas kitas nepades.
Bet nusipirkau neblogą priemonę iš TBS. nžn kiek ji bus veiksminga, bet kol kas man ji labai patinka. Tai Body focus cellulite serum. juo kai pasitepu tai oda ima maloniai dilgčiot. Gal pades... ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 04 05, 11:57)
vienintelis būdas išvengti to bjaurybės celiulito yra sportas sportas ir dar kartą sportas. Niekas kitas nepades.
Bet nusipirkau neblogą priemonę iš TBS. nžn kiek ji bus veiksminga, bet kol kas man ji labai patinka. Tai Body focus cellulite serum. juo kai pasitepu tai oda ima maloniai dilgčiot. Gal pades... ?  lotuliukas.gif

Na as sutepiau jo kelis ir nieko schmoll.gif daugiau jo nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999999999: 05 balandžio 2009 - 11:07
QUOTE(uoga22 @ 2009 04 05, 11:57)
Bet nusipirkau neblogą priemonę iš TBS. nžn kiek ji bus veiksminga, bet kol kas man ji labai patinka. Tai Body focus cellulite serum. juo kai pasitepu tai oda ima maloniai dilgčiot. Gal pades... ?  lotuliukas.gif

deja,sportuoju visa gyvenima, o celiulito tai baisu kiek doh.gif ir esu kuda,draugas jau sako kad net perdaug,bet turiu viena yda saldumynai visokiausi lotuliukas.gif tai va manau kad sportas yra reikalyngas,bet pagrindine priezastis maistas..
Atsakyti
o man atrodo tam kad isnaikinti celiulta reikia viso komplekso, ir mityba, ir sportas ir amasazai ir kremai.
Atsakyti
radau toki receptuka smile.gif
Celiulitui gydyti sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą kvieciu gemalu aliejaus su migdolų ar abrikosų kauliuku aliejumi, įlašinkite 3- 5 lašus apelsinų, mandarinų ir greipfrutų eterinių aliejų mišinio (lygiomis dalimis) ir įmasažuokite į problemines kūno vietas.
Papildyta:
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 04 05, 14:47)
o man atrodo tam kad isnaikinti celiulta reikia viso komplekso, ir mityba, ir sportas ir amasazai ir kremai.

as kremais tais pirktiianias tai kazkaip nelabai tikiu,o masazas tai taip gerai,kazkaip galvoju kad ir su paprastu lasjonu masazuojant pastoviai,butu toks pat rezultatas kaip ir anticeliulitiniu
Atsakyti