Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai

Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau blush2.gif
Atsakyti
Man geriausi klasikiniai triusikai biggrin.gif Sortuku nemegstu, labai trina ten ta vietele schmoll.gif nepatogu...o stringai irgi neblogai... thumbup.gif
Atsakyti
Gi yra ir trikotaziniu stringiuku thumbup.gif o as be ju niekada neinu, kazkoks keistas yistikinimas doh.gif , net per mmm, nes vistiek paketu nenesioju nes ir atrodo kad matosi, o tamponai geriausia atrodo, nors istikruju vargu ar jie geriausiai doh.gif
Atsakyti
Aš esu už stringus, man jie patogiausi, tačiau nežinau ar sveikiausi....tačiau labai nepatinka kai moterys eina ir matosi per aptemtas kelnes ar sijonus puse triusikų įlindę į ....
Stengiuosi kasdienai pirktis nesintetinius stringus, būna labai gražių ir trikotažinių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 01 vasario 2006 - 12:30

Patyrusioms stringų nešiotojoms derėtų aplankyti šią temą, jei dar to nepadarėte biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 02 01, 15:50)
Patyrusioms stringų nešiotojoms derėtų aplankyti šią temą, jei dar to nepadarėte  biggrin.gif

Super temele, juokiausi iki asaru ko tik merginos nepridiskutavusios doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as uz stringus,bet tik uz medwilninius,nes sintetika-fui lotuliukas.gif
kartais net griauzia,nekwepuoja ir gali net uzdegimus sukelti.o medwilne-liux thumbup.gif
as uz neturalias medziagas ir uz patoguma. thumbup.gif
Atsakyti
estetiskai stringai daug geriau uz visus kutus "variantus" ir as uz juos:)
tik dabar pradedu galvot del tu bekteriju pernesimo...hmhmh..gal ir yra tiesos g.gif
Atsakyti
aš tai niekaip prie jų nepriprantu..tai jau ir nebenešioju net...kažkaip jaučiu diskomfortą biggrin.gif o šiaip jeigu kas mėgta gražius apatinius ( nes medvilnė ne visai tas efektas, kurio norėtųsi ) galima imti maytos sudėties, kad ūtų medvilnė su spandexu kokiu, gražu ir nešunta thumbup.gif
Atsakyti
Gal pasirodysiu senamadiška, bet ir aš prie stringų nepripratau... schmoll.gif Tik vasarą, kai reikia nešioju. cool.gif
Atsakyti
Na aš irgi nemėgstu stringų ax.gif dėviu tik ypatingais atvejais 4u.gif
Atsakyti
Stringus deviu kasdien, nebent ipatingos dienos. Man labai patogu, grazu ir vyrui laaabai patinka tongue.gif
Atsakyti