Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau
Gi yra ir trikotaziniu stringiuku
o as be ju niekada neinu, kazkoks keistas yistikinimas
, net per mmm, nes vistiek paketu nenesioju nes ir atrodo kad matosi, o tamponai geriausia atrodo, nors istikruju vargu ar jie geriausiai
Aš esu už stringus, man jie patogiausi, tačiau nežinau ar sveikiausi....tačiau labai nepatinka kai moterys eina ir matosi per aptemtas kelnes ar sijonus puse triusikų įlindę į ....
Stengiuosi kasdienai pirktis nesintetinius stringus, būna labai gražių ir trikotažinių
Stengiuosi kasdienai pirktis nesintetinius stringus, būna labai gražių ir trikotažinių
QUOTE(prieblanda @ 2006 02 01, 15:50)
Super temele, juokiausi iki asaru ko tik merginos nepridiskutavusios
as uz stringus,bet tik uz medwilninius,nes sintetika-fui
kartais net griauzia,nekwepuoja ir gali net uzdegimus sukelti.o medwilne-liux
as uz neturalias medziagas ir uz patoguma.
kartais net griauzia,nekwepuoja ir gali net uzdegimus sukelti.o medwilne-liux
as uz neturalias medziagas ir uz patoguma.
aš tai niekaip prie jų nepriprantu..tai jau ir nebenešioju net...kažkaip jaučiu diskomfortą
o šiaip jeigu kas mėgta gražius apatinius ( nes medvilnė ne visai tas efektas, kurio norėtųsi ) galima imti maytos sudėties, kad ūtų medvilnė su spandexu kokiu, gražu ir nešunta
Na aš irgi nemėgstu stringų
dėviu tik ypatingais atvejais
Stringus deviu kasdien, nebent ipatingos dienos. Man labai patogu, grazu ir vyrui laaabai patinka