Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai

QUOTE(Ribosiuke @ 2005 09 26, 10:59)
Manau stringai sukelia ligas tada kai neprisiziurima higienos. g.gif

nori pasakyt, kad turi galimybę apsiplaut po kiekvieno pabuvimo tualete g.gif ? Tad tikrai sutikčiau, kad gera priežiūra nešiojant stringus.
Atsakyti
As nesu stringu myletoja, bet kartais juos deviu.Mano draugui labai patinka, tai as juos nesioju tik del to.Nors siaip man zymiai patogiau su iprastom kelnaitem.Sortuku neturejau, tai neturiu su kuo palygint.
Atsakyti
Nežinau mergaitės kaip Jums patinka tie stringai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 17:12)
Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... ax.gif  O jei sintetiniai, tai išvis negerai, nes jie labai glaudžiasi prie intymių vietų ir ten smagiausiai veisiasi bakterijos ax.gif
Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
4u.gif

Tikra teisybė sad.gif , ir manau jog tai tikra tiesa, nors pati taip pat dėviu stringus 4u.gif , aišku labiau man patinka kelnaitės ir dar, kad medvilninės būtų rolleyes.gif. Beje ir aš kiek skaičiau, kad dėvint stringus, būtina naudoti ir kasdieninius įklotus, jau nekalbant apie higiena (kuri aišku svarbiausia visais atvejais) mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat skaičiau, kad stringai labai nesveika ir reikia stengtis juos kuo reciau deveti.Jas nesiojancios moterys daznaiu serga visokiais uzdegimais. As pati taip ir nepripratu juos nesioti. Nepatogu ir viskas.
Atsakyti
Ir aš manau, kad negerai stringai. Na bet labai patogu, kai mūvi kelnias. Bet stengiuosi nešioti nekasdieną ir grįžusi namo išsiropšti iš kelnių ir stringų ir pakeisti juos paprastomis kelnaitėmis ir chalatu - kad "kvėpuotų"...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 15:59)
Labai jau mėgstu tuos stringus smile.gif Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika rolleyes.gif Kokia Jūsų nuomonė? smile.gif

Betgi patogu smile.gif . Gal nesveika dėvėti per mažus? Nu ką aš žinau, man apie nesveikumą iki šiol neteko nieko girdėti.
Atsakyti
Stringu labai labai nemegstu, nekenciu kai kazkas uzpakalyje pastoviai lindi, tfu bjaurus jausmas. Man jie net negrazu, nebent jau super ideali figura. Viena karta maciau miesta mergina vaziuojancia dviraciu, tokia visai nieko panike, ir kaip baisiai atrode, buvo apsivilkusi dzinsus zemu liemeniu ir trumpa maikute ir tie stringai ir ta subine viskas matesi, nu tikrai klaikus vaizdas, ir mano vyras mate, sako nu cia kas per mada!!!! Jam stringai irgi jokio grozio, daug patogiau ir graziau normalios kelnaites.
Atsakyti
Na va, gyveni ir islenda visokios idomybes cool.gif ir kas galejo pamanyti, kad toks "nekaltas" daiktelis kaip stringai gali sukelti rimtesniu bedu nei asortimento pletimas... g.gif Kol neperskaiciau sitos temos, net i galva nebuvo ateje, kad tam tikri jausti nepatogumai butent del stringu ir yra doh.gif O mano apatiniu stalciuje kaip tik stringai ir uzima absoliucia dauguma. I juos ismainiau iprastas apatines kelnaites, nes nepatiko, kad matosi i uzpakali isireze "begiai". Bet pries kokius metus pameginau sortukus - kaip patiko! thumbup.gif Ir patogu, ir niekas i uzpakali neisirezia, ir uzpakaliukas pasildytas (oi kaip ziema tas smagu blush2.gif ), o mano berniukas pareiske, kad sis apatinei kuno daliai skirtas rubelis seksualiausias is visu ax.gif
Panasu, kad stringai nukautuoti ir mano "garderobe" po truputi bus nurasomi, kol visai tik iseiginiais pavirs mirksiukas.gif
Atsakyti
taip ir as sortukus isbandziau labai super taigi stringus nesioju kai nesioju permatomas kelnes. thumbup.gif
Atsakyti
Nešioju stringus n laiko. Tiesą sakant kitokių ir neturiu. blush2.gif Ir patologijų kažkokių nepastebėjau doh.gif
na, gerai jau ax.gif sekantį kartą pirkdama trauzus, pabandysiu tuos šortukus, kad jau taip čia giriat ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau blush2.gif
Atsakyti