Bartolinio liaukos yra makšties prieangyje ir jos gamina sekreta, kuris ir padaro mylejimasi malonesni ir slapensi. Kai ivyskta uzdegimas jos stipriai pradeda tinti, jauciamas didelis skausmas, deginimas. Taip pat pradedama karsciuoti. Gydytoja sake kad jas imanoma pasalint, bet ispejo kad visa gyvenima tektu naudotis lubrikantais, o ir seip atsirastu visokiu ginekologiniu problemu
Seniau naudojau tik stringus.Bet per nestuma nesiojau normalius trusikus ir jie man tokie patogus pasidare,kad ir dabar juos sekmingai nesioju.Kazkaip jau stringai nelabai
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 16:59)
Labai jau mėgstu tuos stringus
Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika
Kokia Jūsų nuomonė? 
daug skaiciau straipsniu apie tuos stringus ir zinau kad nesveika, bet pagalvokim kvepuoti irgi nesveika, rukyti, vartoti alchoholi ir t.t Bet man labai patinka ir patogu juos nesioti, todel tokio malonumo tikrai neatsisakysiu
Atsiprašau už atvirą klausimą, bet labai smalsu užduoti - o jums tie stringai į užpakalį nelenda? Iš to paties smalsumo pasimatavau stringus parduotuvėje, tai jausmelis toks, kad kažkas į užpakalį įlindo ir reikia ištraukti. Su paprastom kelnaitėm tokio pojūčio nėra.
Grynai teoriškai pasakysiu, jog nėščioms bei pagimdžiusioms pasitaiko hemorojų, tuomet stringai iš viso nesiderina, nes ne tik kad nepatogu, bet ir skauda.
Grynai teoriškai pasakysiu, jog nėščioms bei pagimdžiusioms pasitaiko hemorojų, tuomet stringai iš viso nesiderina, nes ne tik kad nepatogu, bet ir skauda.
QUOTE(Bulve @ 2006 07 08, 11:07)
Atsiprašau už atvirą klausimą, bet labai smalsu užduoti - o jums tie stringai į užpakalį nelenda? Iš to paties smalsumo pasimatavau stringus parduotuvėje, tai jausmelis toks, kad kažkas į užpakalį įlindo ir reikia ištraukti. Su paprastom kelnaitėm tokio pojūčio nėra.
Na tai jie ir turi sulysti i uzpakali tame tas ju ir patogumas
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 17:59)
Labai jau mėgstu tuos stringus
Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika
Kokia Jūsų nuomonė? 
Na, nesveika. Tikrai nesveika. Bet as juos nesioju. Tiesa, stengiuosi nesioti ne kasdien (viena diena stringai, kita - "normalios" kelnaites) ir perku tik medvilninius.
QUOTE(jbs @ 2006 07 09, 13:09)
Na, nesveika. Tikrai nesveika. Bet as juos nesioju. Tiesa, stengiuosi nesioti ne kasdien (viena diena stringai, kita - "normalios" kelnaites) ir perku tik medvilninius.
man stringai labai patinka, tiesa, kartais deviu ne tik juos
Medikai jau istyre, kad stringai itakoja moteru nevaisinguma ir kitas su gimda susijusias ligas
tai priverte susimastyti ir prisiminti statistika, kokiam dideliam kiekiui moteru neina pastoti
Atvirai sakant, man stringai nepatinka, bet nesioju, nors ir ne kasdien. Nesioju, nes dabar juk "ne lygis", kai matosi kelnaiciu konturai per sviesesnes, plonesnes kelnes, sijonukus. Labiausiai patinka UT stringai - jie man kazkaip patogiausi, nesulenda i "gera vieta", be to, medvilniniai. Tie sintetiniai man kelia diskomforta, ypac visa diena su jais pravaiksciojus
Saiip jau palaikau ta nuomone, kad stringai nera jau tokie nekalti, gali sukelti ar bent jau paskatinti uzdegimus ir pan.
gal ir senamadiska esu, bet stringai jau tikrai ne man. Naudojau viena, pirma ir paskutini karteli, jausmas tikrai ne is maloniausiu buvo....
Taip ir norejosi kazka is " tos vietos" istraukti. Manau galima ir paprastas kelnaites grazias ir patogias atrasti