Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai

QUOTE(ruta_zalia @ 2006 10 23, 12:26)
gal ir senamadiska esu, bet stringai jau tikrai ne man. Naudojau viena, pirma ir paskutini karteli, jausmas tikrai ne is maloniausiu buvo....  doh.gif  Taip ir norejosi kazka is " tos vietos" istraukti. Manau galima ir paprastas kelnaites grazias ir patogias atrasti  bigsmile.gif

jie neturi jausitis "toj" vietoj . gal per mazus ishsirinkai ax.gif 4u.gif
Papildyta:
kazkada dirbau apatinio trikotazo parduotuvej. tai moterys is to norejimo nesioti kuo mazesni dydi prisipirkdavo tokiuuuu mazu kelnaiciu doh.gif paskui nesistebiu kad ir nepatogu ir lenda kur nereikia ir ligos pult pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2006 10 24, 15:09)
jie neturi jausitis "toj" vietoj . gal per mazus ishsirinkai  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
kazkada dirbau apatinio trikotazo parduotuvej. tai moterys is to norejimo nesioti kuo mazesni dydi prisipirkdavo tokiuuuu mazu kelnaiciu  doh.gif paskui nesistebiu kad ir nepatogu ir lenda kur nereikia ir ligos pult pradeda  biggrin.gif

gal jie ir nebuvo mazi, bet tikrai nelabai suzavejo... unsure.gif Pasilieku prie senojo varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 10 24, 14:28)
gal jie ir nebuvo mazi, bet tikrai nelabai suzavejo... unsure.gif Pasilieku prie senojo varianto  ax.gif

jo, reikia tinkama dydi issirinkti. as tai stringiukus nesioju ypatingom progom,nes jie tikrai nelabai sveika, ir nepatogu...o ir madinga dabar sortukai...ir sveikiau ir seksualiau manau..... smile.gif
Atsakyti
Oho,suzinojau ko nezinojus....
Atsakyti
Matomai viskas nesveika, kas seksualu... hihihi.gif tongue.gif
Atsakyti
Na, merginos, paskaiciau, ir pradejau dabar staiga krapshtyti tuos stringus ish vienos vieteles blush2.gif Kazkaip l nesmagu pasidare smile.gif Tikrai nezinojau, kad tokiu rimtu bedu gali sukelti tokie, atrodo, nekalti daikteliai..

O man geriausiai shortukai, dedu pliusa jiems.
Atsakyti
stringams NE!
labai jau nepatogu ir dar nusiprkt vis nepasiseka,tai dideli tai per mazi.
o matuotis parduotuvej,tai kaip cia pasakius.... nenoreciau pirkt stringu,kuriuos jau kazkas matavosi
Atsakyti
Stringai man nelabai patogu schmoll.gif patogiau sortukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 11 29, 02:17)
stringams NE!
labai jau nepatogu ir dar nusiprkt vis nepasiseka,tai dideli tai per mazi.
o matuotis parduotuvej,tai kaip cia pasakius.... nenoreciau pirkt stringu,kuriuos jau kazkas matavosi

Tai ir negalima matuotis ant nuogo kūno blink.gif
Man taip pat netinka stringai, labai erzina doh.gif , o dukra vakar parejusi pareiske, kad pripirkciau nauju kelnaiciu, visus stringus i siuksline g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 08 09, 13:04)
visai logiška, jei į makštį pastoviai jais keliauja bakterijos, vyksta uždegimai, kurie gali nukeliaut "giliau į vidų" ir netgi nevaisingumą sukelt tam tikrais atvejais.

Stringai kiek girdejus esu padeda hemarojui isitaisyt... unsure.gif
Atsakyti
Asstringus nesioju jau gerus 5 metus.. man labai patogu ir jokiu problemu nepastebejau ax.gif svarbiausiai issirinkti tinkama dydi smile.gif
Atsakyti
girdejau,kad jie sukelia vezi!!! doh.gif
Atsakyti