aha, tikiuosi na siaip ziema dabar salta jam, tai taip teisinu, kad neauga pirkit mergytes bananus, auginsim kartu gal kokiu gudrybiu isgalvosim, kad jie pas mus gerai augtu
aha, tikiuosi na siaip ziema dabar salta jam, tai taip teisinu, kad neauga pirkit mergytes bananus, auginsim kartu gal kokiu gudrybiu isgalvosim, kad jie pas mus gerai augtu
Bus bananu salis . As irgi turiu, bet labai maziuka, ir, mano matyt bus tas plonastiebis sviesiais lapais . Pirkau ne tam, kad labai reikejo, bet kad nukainuotas buvo, sakau pasipraktikousiu , jei ir nudaigosiu, tai ne taip gaila bus . Kaimyne turi didziuli tamsiai zaliais margais lapais, tas tik vaikelius augina (ji juos atskiria) ir toliau gyvena . Gal ir man kada toki uzfundys, reiks paprasyti .
Bus bananu salis .
As irgi turiu, bet labai maziuka, ir, mano matyt bus tas plonastiebis sviesiais lapais . Pirkau ne tam, kad labai reikejo, bet kad nukainuotas buvo, sakau pasipraktikousiu , jei ir nudaigosiu, tai ne taip gaila bus . Kaimyne turi didziuli tamsiai zaliais margais lapais, tas tik vaikelius augina (ji juos atskiria) ir toliau gyvena . Gal ir man kada toki uzfundys, reiks paprasyti .
aš buvau išsiauginus bananą iš sėklų vilmorin,tai iš 8 sėklų išdygo 7 bananai,visos draugės buvo apdalintos.Na bet tai buvo tas plonu stiebu šviesiai žaliais lapais bananas,turėdavo max po 3 lapus,nes 4 apatinis visada nudžiūdavo,be to dar voratinklinės erkės labai puolė,tai buvo ištremtas pas močiutę į kaimą va jeigu rasiu tą storu stiebu tamsiais lapais tai pirksiu,graži vis dėlto gėlytė
Aš irgi buvau pirkusi sėklų. Išaugo plonu stiebu, šviesiais lapais. Augo labai greitai, tai pamaniau, kad vėliau sunkiai tilps kambaryje, bet jį užpuolė erkės. Tada aš su jom dar buvau nesusipažinusi . Teko bananą išmesti, kad tos zarazos neužpultų kitų gėlių .Tą žemaūgį storastiebį visdėlto pavyko išsaugoti Man jis labiau patinka. Dabar vazone auga mama ir vaikas Bet dažnai reikia apžiūrėti lapų apatinę pusę. Juos laaabai mėgsta erkės.
Jau turiu
čia kur sm atidavinėjo nepatingėjau priglaust
tik jis toks vargšiukas gan... lapukų galiukai aprudavę, suskilę... patarkit, gal kuom serga?
Bet jis man vistiek toooks nuostabus