Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Pagalve @ 2007 02 17, 23:13)
nagi tik nenusimenam  bigsmile.gif
bandysiu ir as ....paziuresim kas iseis  g.gif
lasas po laso ir akmeni prataso...  mirksiukas.gif

aha, tikiuosi ax.gif na siaip ziema dabar salta jam, tai taip teisinu, kad neauga ax.gif pirkit mergytes bananus, auginsim kartu thumbup.gif gal kokiu gudrybiu isgalvosim, kad jie pas mus gerai augtu mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 02 18, 01:55)
aha, tikiuosi  ax.gif  na siaip ziema dabar salta jam, tai taip teisinu, kad neauga  ax.gif    pirkit mergytes bananus, auginsim kartu  thumbup.gif  gal kokiu gudrybiu isgalvosim, kad jie pas mus gerai augtu  mirksiukas.gif  4u.gif

butinai..iekom ir perkam,bei perkam ir ieskom biggrin.gif
Atsakyti
Bus bananu salis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
As irgi turiu, bet labai maziuka, ir, mano matyt bus tas plonastiebis sviesiais lapais schmoll.gif . Pirkau ne tam, kad labai reikejo, bet kad nukainuotas buvo, sakau pasipraktikousiu blush2.gif , jei ir nudaigosiu, tai ne taip gaila bus . Kaimyne turi didziuli tamsiai zaliais margais lapais, tas tik vaikelius augina (ji juos atskiria) ir toliau gyvena thumbup.gif . Gal ir man kada toki uzfundys, reiks paprasyti tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 02 18, 14:50)
Bus bananu salis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
As irgi turiu, bet labai maziuka, ir, mano matyt bus tas plonastiebis sviesiais lapais schmoll.gif . Pirkau ne tam, kad labai reikejo, bet kad nukainuotas buvo, sakau pasipraktikousiu blush2.gif , jei ir nudaigosiu, tai ne taip gaila bus . Kaimyne turi didziuli tamsiai zaliais margais lapais, tas tik vaikelius augina (ji juos atskiria) ir toliau gyvena thumbup.gif . Gal ir man kada toki uzfundys, reiks paprasyti tongue.gif .

o kur pirkai?jei ne paslaptis?ir kiek atsiejo,nors a linkusi pirkti ta storastiebi-placialapi g.gif
Atsakyti
aš buvau išsiauginus bananą iš sėklų vilmorin,tai iš 8 sėklų išdygo 7 bananai,visos draugės buvo apdalintos.Na bet tai buvo tas plonu stiebu šviesiai žaliais lapais bananas,turėdavo max po 3 lapus,nes 4 apatinis visada nudžiūdavo,be to dar voratinklinės erkės labai puolė,tai buvo ištremtas pas močiutę į kaimą blush2.gif
va jeigu rasiu tą storu stiebu tamsiais lapais tai pirksiu,graži vis dėlto gėlytė wub.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau pirkusi sėklų. Išaugo plonu stiebu, šviesiais lapais. Augo labai greitai, tai pamaniau, kad vėliau sunkiai tilps kambaryje, bet jį užpuolė erkės. Tada aš su jom dar buvau nesusipažinusi lotuliukas.gif . Teko bananą išmesti, kad tos zarazos neužpultų kitų gėlių mad.gif .Tą žemaūgį storastiebį visdėlto pavyko išsaugoti thumbup.gif Man jis labiau patinka. Dabar vazone auga mama ir vaikas lotuliukas.gif ax.gif Bet dažnai reikia apžiūrėti lapų apatinę pusę. Juos laaabai mėgsta erkės.
Atsakyti
Tai va,kad visiems tas didysis patinka ax.gif

Ir gal kas mate kur ji pirkt pastaruoju metu.... g.gif
Atsakyti
Va parodysiu savo buvusi banana wub.gif taip jis atrode 2005 lapkriti doh.gif
user posted image

Po to apsivaikavo ir is jo ir 3 vaikuciu, liko tik vienas vaikutis verysad.gif
user posted image user posted image

Tikiuosi, kad prades pavasari augt ax.gif nes dabar tai toks leisgyvis unsure.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif
Stoju į bananininkių klubą...... ax.gif
jei priimsit blush2.gif
Atsakyti
pasimetus_laike, tai aišku, kad priimsim mirksiukas.gif Papasakok, ar turi bananą, ar ruošies augint, ar tik šiaip prijaučianti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 03 23, 01:28)
pasimetus_laike, tai aišku, kad priimsim  mirksiukas.gif  Papasakok, ar turi bananą, ar ruošies augint, ar tik šiaip prijaučianti?  ax.gif

Jau turiu lotuliukas.gif
čia kur sm atidavinėjo mirksiukas.gif nepatingėjau priglaust ax.gif
tik jis toks vargšiukas gan... unsure.gif lapukų galiukai aprudavę, suskilę... patarkit, gal kuom serga? g.gif
Bet jis man vistiek toooks nuostabus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 03 23, 09:36)
Jau turiu  lotuliukas.gif

Parodyk kaip atrodo ax.gif
Atsakyti