Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Eni @ 2007 03 23, 16:05)
Parodyk kaip atrodo  ax.gif

dabar neturiu su kuom nupyškint... verysad.gif
bet pasistengsiu kuo greičiau, nes neramu man dėj jo išvaizdos..... unsure.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kažkas rimto, nes jų lapai labai greitai įplyšta nuo vėjo (lauke vasarą), nuobraukimo praeinant ir tt. Aš manau, kad tos dėmės atsiranda nuo per sauso oro arba skersvėjo. Čia tik spėlioju pagal savo bananą. Aš auginu tą tamsiais dėmėtais lapais. Pas mane vaikai neatskirti ir tpfu, tpfu, tpfu auga. Kai atskyriau kažkada per mažus - prigijo labai sunkiai ir tik vienas. Motininis, žinoma, irgi liko.
Atsakyti
Per žiemą bananai apskursta,bet per vasarą atgyja ir tampa gražuoliais. Palaisčiau savuosius kažkokiu augimo stimuliatorium,tai gal irgi atsigaus biggrin.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/o3/mano/
o va cia mano bananas is sono ir is virsaus, lapelis vienas iplyses, kai kuriu krastukai nekokie, bet jis auga gerai thumbup.gif per pusmeti kokia 10 lapu isleido thumbup.gif tik kazkodel i auksti neauga g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
As irgi auginu si augaleli, jis pas mane jau puse metu, o jau didelis didelis, labai daug lapu isleides ir susilaukem bananiuko rolleyes.gif ta jau ir persodinau juos i kits vazonelius ir jie puikiausiai prigijo,mazylis auga kaip ant mieliu, tikrai visai nelepus augalelis ir labai grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
O as is Tenerifes bananu seklu parsiveziau. Raso Musa Ensete, cia forume nemaciau, kad tokia rusis butu pamineta. Labai noreciau, kad jo vaisiai butu valgomi. Gal kuri turite tokia rusi, kur vaisiai valgomi? Kaip ji vadinasi?
Ryt pasisodinsiu savo bananiuka. smile.gif Laukiu nesulaukiu. smile.gif
Atsakyti
o netyčia radau artimą temelę- galiu drąsiai prisistatyti, kaip bananų augintoja lotuliukas.gif
nes namie turiu 4 didelius bananus (didesnius nei metro)
ir 2 nedidelius vaikus- reiks išsodinti.
O visa istorija prasidėjo taip-mama padovanojo bananą , pirko iš botaniko, juokėmės juokėmės, nes nieks negirdejęs apie jokius bananų medžius buvo (nesam floristai) -o tas bananas paaugo 2metus ir išleido superinį žiedą, paskui sunoko ir kekė vaisių...nemeluoju blush2.gif
aš net tv iškviečiau tai parodė per ryto ratą mūsų gražuolį
deja po to motininis bananas mirė išleidęs daug ūgliukų, juos ir auginu, kelis padovanojau...
dabar galvoju irgi perdaug tų bananų namie kokį 1 didesnį ir 1 mažiuką parduočiau, bet nežinojau kainų...(kas gali apšviesti-parašykit man)
visos temelės neperskaičiau bet vienoje vietoje mačiau kad rašėte po 20lt.
tada neapsimoka ir pardavinėti...tiek jiems meilės duota rūpestėlio...tegu lieka dovanoms...tik jie užauga dideli, aukšti ir platūs, nevisi nori....
mama kai mums dovanojo sako mokėjo 200lt.(apie 1,5m aukščio)-tai ar ją žiauriai apgavo ar kaip g.gif
nu jei kas turėsit man kokios info-laukiu
sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Bananų kainose aš tikrai nesigaudau, bet maniškis, nors ir daug metų auga, ir vaikų prileido, bet nedera.Ir jis pats nėra aukštaūgis... O jūsiškio vaisiai buvo valgomi? blush2.gif
Šiaip tai bananai normalu, kad po žydėjimo nunyksta ir priaugina vaikų. Taip ir turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 26 balandžio 2007 - 22:29
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 27, 00:27)
Bananų kainose aš tikrai nesigaudau, bet maniškis, nors ir daug metų auga, ir vaikų prileido, bet nedera.Ir jis pats nėra aukštaūgis... O jūsiškio vaisiai buvo valgomi?  blush2.gif
Šiaip tai bananai normalu, kad po žydėjimo nunyksta ir priaugina vaikų. Taip ir turi būti.

hmmm vat as taip pat suzinojusi apie bananmedzius isigyjau seklyciu, tai pasisodinau dabar laukiu kol isdygs ax.gif labai apsidziaugiau internete radusi jusu tema apie bananmedzius, tai vat visa perskaiciau ir tikiuosi kad manaisi isdyges augs gerai ir bus sveikas bei grazus... g.gif
Atsakyti
sveikos.....grazus augaleleliai dar ne teko su jais susidurt nors pas mane kitokiu geliu namie nemazai .....skaitydama susigundziau ir as tokiu .gal pas ka namie jiu perteklius yra ? gal perleist koki daigeli galetumet(arba susikeistumem su kitais daigeliais) blush2.gif
Atsakyti
as irgi is pradziu galvojau gal ieskoti daigelio bet paskiau pagalvojau kad labiau mylesiu kai tiek islauksiu kol isdygs ir tada augs...
Atsakyti
o kur tu seklu iekot? prekybos centre ar geliu parduotuvese? ax.gif
Atsakyti